Aktuális, Külpolitika

Az első kettő nem ért egy kalap sz…ert sem? Befuccsol a nagy kísérlet? – A „veszélyeztetettek” megkapják a harmadik Pfizert is Izraelben

Nehéz elhinni, hogy sokan még mindig elhiszik, minden rendben van a „szuper”, kísérleti covid vakcinákkal. Izraelben ( mely a sajtóhírekben megjelent nyilatkozatok szerint a Pfizer legnagyobb kísérleti laboratóriuma lett , ezt maga a Pfizer igazgatója, Albert Bourla nyilatkozta pofátlan arroganciával egy tévéinterjúban) a lakosság hatalmas átoltottsága ellenére, vagy LEHET PONT AMIATT? – állítólag megint terjedni kezdett valami kórság. Mondjuk a vakcina-mellékhatások kórsága, amit elegánsan a kísérleti jegyzőkönyvekben, akár „Delta variánsnak” is lehet nevezni? Olyannyira, hogy az első két  Pfizer géntechnológiás oltás után  eldöntötték, beadják a harmadik kísérleti szert is, mert ahogy látszik, az első kettő nem ért egy kalap sz…ert sem.

Kérdés, vajon hol a limitje a sorozatos kísérletezgető oltásoknak? A hányadiknál  lesz valaki „védett”?  Mi a garancia, hogy a harmadik adag kísérleti szer aztán tuti hatni, védeni fog bármitől bárkit? Egyáltalán MI TÖRTÉNIK ITT???

Izrael a héten megkezdi a harmadik dózis Pfizer/BioNTech vakcinák beadását a „krónikus betegséggel küzdő felnőtteknek”, jelentette be az egészségügyi minisztérium hétfőn, írja a Financial Times.

A kivételesen jól átoltott Izraelben az elsőként Indiában azonosított „delta variáns” (SIC!)  terjedése miatt kezdtek ismét emelkedni az esetszámok. A legfrissebb napi adatok szerint már négyszáz felett vannak, miután hetekig egy számjegyű volt a napi megfertőződések száma.

Persze, az is lehet ezek az adatok is éppolyan hazug, manipulált számadatok, mint az eddigi  covid-statisztikák.

Az egészben az a legdrámaiabb és legsátánibb, hogy mindezt a kísérletezgetést emberekkel, állítólag értelmes, felnőtt emberekkel teszik… mert megtehetik velük!

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile