Aktuális, Vélemény

Az “erdélyi magyar mutáns” esete a xenofóbiától rettegő Iohannisszal – avagy hogy akarják elterelni a figyelmet a covid ellenes tüntetésekről

Két napja Romániában több ezres tömegek tüntetnek országszerte az esztelen, egészségügyi, járványügyi érvekkel nem alátámasztott globalista parancsra működő covid-protokoll ellen, mely során országok gazdaságát, tanügyét és egészségügyi rendszerét verték szét és emberek ezreit gyilkolták meg a kórházak  covid-osztályain a  nem megfelelő kezelés és orvosi műhibák tömkelegével.

Tüntetnek az emberek.

Elegük volt.

Másfél év elteltével már nagyon átlátszó ez a covid19 féle globalista manőver.  A „vírus” amelyik órarend szerint és centire fertőz, amelyik pontosan, ugyanúgy terjed minden országban,kontinensen, ahogy diktálják neki, amelyik jelenlétét a kanálislében kutatják… stb.. stb…

Senki nem vitatja persze, hogy a koronavírusok ragályosak, súlyos szövődményeket is okozhatnak. Ahogy a magyarországi „viktoriánus covid-kormány” egyik reklámjában mondják: ” van aki nem kapja el, van akinek meg sem kottyan és vannak akik belehalnak”. Igen, ez így van, ez is olyan, mint minden súlyos szövődményeket okozható virózis. 2017-ben, csak januárban a szezonális influenzajárvány idején,  Magyarországon 5000, Romániában 6500 ember hunyt el a grippe vírusok okozta szövődményektől, ami lássuk be  sokkal több mint amennyit mondjuk idén januárban írtak a misztikus covid19 számlájára.

Persze minden emberéletért kár és akit lehet, meg kell(ene) gyógyítani, de kérdem én, a 2017 januárjában  a virózis szövődmények miatt elhunytak miatt miért is nem tört ki a globális vírushisztéria? Volt akkor karantén, maszkviselési kötelezettség, pedig jóval többen haltak meg? Nem, nem volt. Azért kérem, mert akkor nem adták ki ezt parancsba a globalista világuralomra törekvő arctalan manipulátorok, akik a kormányokba csempészett politikusok báb-madzagjait rángatják. Terjedt az a fránya vírus akkor is, szedett a mostaninál több áldozatot, és a járványügyi hatóságok nagyjából tojtak rá.

Most pedig itt van az egységes, nagy globalista parancs, a világ rabszolgasorba taszításáról, a társadalmi és emberi értékek kiiktatásáról és felülírásáról, az orvostudomány eddigi eredményeinek lenullázásáról, a mega-gyógyszermaffiák társadalomirányító törekvéseiről.

Most parancs van, kiszolgáltatott és kiszolgáltatottá tett, horror-kórházakba zárt, a családjuktól elszakított emberek likvidálására, nevezzük szerintem ezt nyugodtan tudatos tömeggyilkosságoknak.

Most nem tehetik meg az országok megvásárolt báb-vezetői, hogy tojjanak a virózis járványra, sőt, mert most ez az ÜRÜGY ami irányítja a világot.

Őfelsége, a COVID19 , a 21. századi globalista istenkép, vagy inkább globalista démonkép, ráfogva egy koronavírusra, melynek valójában nem sok köze van ehhez az egész vírusháborúhoz, amitől szenved most a világ, és ami ellen a világ fel fog lázadni!

Igen fel fog lázadni!

És akkor nézzük csak meg mi is történik ott, ahol a többezres tömegmegmozdulásokat a megvásárolt, hazug propaganda-média úgy akarja beállítani, mint xenofób, rasszista, soviniszta akciókat.

Olyan ez kérem, mint a hajánál fogva előrángatott amerikai megabalhék, a BLM címzettű liberális nyuszicselek.

Tudjuk, mikor valami veszélyessé válik a liberális hatalomra nézve, arra rá kell nyomni rögtön valami fasisztoid bélyeget. És teszik mindezt azok, akik a legdurvább, legdiktatórikusabb és legtörvénytelenebb módon vétenek embertömegek, népek, országok szabadsága, jogai ellen.

Ilyesmibe settenkedik most a román kormány is. A hatalmas tömeg-megmozdulásokról azt akarják sulykolni, hogy azok „xenofób és magyarellenes” balhék voltak igaziból és az emberek azért mentek ki oda tüntetni, mert utálják a lószagú bozgorokat és nem is azért, mert tele a tökük, a kamu p(l)andémiával, az egy esztendeje tartó őrülettel, a horror-kórházak rémségeivel, a hazug covid-propagandával, a hamisított statisztikákkal és a gyanús, oltásnak sem nevezhető  „oltásokkal”.

Óh, dehogy!

Az emberek Romániában (legalábbis a Iohannis féle társulat szerint) azért mentek ki tüntetni, mert biztosan azt akarják, hogy az erdélyi magyarok menjenek vissza a rosebbe Ázsiába vagy a Szíriuszra. Mert a tüntetőknek ugye ez a legfontosabb most. Mondja ezt többek között az az államelnök, lásd Klaus Werner Iohannist, akit nem rég pénzbírságra ítéltek magyarellenes kijelentései miatt, akkor, amikor épp azzal hergelte a románokat szász létére, hogy az erdélyi magyarok el akarják szakítani Erdélyt Romániától. Tudjuk, a „ionopot pészédé” féle cirkuszi mutatványról beszélek.

Mi is történt. Honnan ez a magyarellenességre átsminkelt sz@rkavarás?

Végül kibogoztam. Igen, Pitesti-n pár bevadult, ittas alak a nagy nehezen megtalált videó felvétel alapján a tiltakozás vehemenciájától hajtva, (ha ugyan nem direkt erre bérelték fel őket) kifogyva a szlogenekből azt kezdték skandálni amit tudtak, hogy „ afara, afara cu ungurii din tara” , azaz “ki a  magyarokkal az országból”.

Ez így megtörtént.

A sötétség leple alatt, jól megszervezve, egy maroknyi randalírozó.

És ezzel akarják most felülírni és átírni a több ezres tömegek covid-ellenes tiltakozását, ahol együtt tüntettek az emberek, románok és magyarok, együtt kiabáltak az elrabolt szabadságuk után.

Együtt: románok, magyarok, mert tudják, a maszk mindenki arcát elrabolja, szabad lélegzetét bemocskolja, akár román legyen, akár magyar.

És nem egymással volt bajuk, hanem azokkal a globalista szörnyetegekkel, akik az országokat, népeket, társadalmakat épp rabszolga-kolóniává, kontrolált birkaakollá akarják alakítani.

Tehát kedves erdélyi magyar nemzettársaim! Mielőtt felültök egy ilyen olcsó és aljas provokációnak, álljatok meg és gondolkodjatok el.

Nem magyarázok a felsoroltakon túl egyebet, de szerintetek a covid-terror elleni megszorítások a magyarellenességről szólnak?

…….

A  kipontozott részbe gondolatba mindenki beírhatja a válaszát. Ne engedjétek, hogy Európa „erdélyi négereivé”, hazug ürüggyé, hamis indokká aljasítsák le az erdélyi magyarokat, pár aljas politikus és pár idióta részeg surmó miatt, mert a covid-terror elleni tömegtüntetések nem erről szóltak.

Ne engedjétek, hogy eltérítsenek benneteket az igazságtól, hogy megosszák azokat, akik egységesen lépnek fel egy hazug rémálom ellen!

MÍG A FÉLREVEZETETT EMBEREK EGYMÁSBAN LÁTJÁK AZ ELLENSÉGET, ADDIG NEM A VALÓDI ELLENSÉGGEL FOGNAK SZEMBESZÁLLNI, HANEM EGYMÁST MARJÁK, S ADDIG A “DISZNÓFEJŰ NAGYÚR”, AKI EGYMÁSRA USZÍTOTTA ŐKET,  NEVET EZEN VALAHOL …S CSÖRGETI ARANYAIT…

Mert ezt akarják most, mert félnek a tömeg erejétől, tehát megosztani egymásra uszítani akarják a szabadságukért tüntetőket.

Miért tüntetnek emberek ezrei? Miről szólnak ezek a megmozdulások? Nem az emberi életünk visszaköveteléséről, a gyermekeink jövőjéről, a halál-kórházakba veszélybe került életekről…?…

Szerintetek miről szólnak ezek a tüntetések?

És most is szabad döntésjogotok van eldönteni, ki hazudik, és ki mondd igazat… és igaziból miért is tüntetnek az emberek a covid-terrorizmus rabigája alatt!?

Szőke Mária

(Fotó: Mediafax)

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile