Aktuális, Vélemény

Diana Șoșoacă szenátor Nagyváradon járt Mihai Lasca meghívására – pár szóban ( magyar szemmel) a Șoșoacă-jelenségről

Csütörtök este minden előzetes bejelentés nélkül Nagyváradra érkezett a román parlament lassan  jelenség-értékűvé nőtt szenátorasszonya Diana Șoșoacă.  Igen, ő az, akiről oly sokat hallani, és akit a hivatalos covid-média, a román covid-kormány ukázára megpróbál lépten-nyomon lejáratni, randalírozó botrányhősnek beállítani.

Miért is? – tehetjük fel a kérdés.

Azon egyszerű okból kifolyólag, hogy a szenátorasszony szembement a megvásárolt bábkormányok etikettjével és elkezdett a Parlament falai között  IGAZAT SZÓLNI, egy olyan sátáni érában, amikor a hazugságot törvényszintre emelték, amikor a szavazópolgárok átverése hivatalos parancs.

A szenátorasszonyt a covid média egyfolytában, de sikertelenül próbálja lejáratni, elhitelteleníteni

Igen, Diana Șoșoacă kiállt a parlamenti pulpitushoz és egyértelműen és világosan rávilágított azokra a hazugságokra melyekkel több, mint egy éve tönkretették az emberek életét, a gazdaságot, a tanügyet és az egészségügyet egy az egyben „betegségüggyé”, egy halálkultuszra támaszkodó sátáni meghalató-rendszerré változtatták.

Minden kormányon levő politikus a háttérhatalmak bárgyú és megvásárolt bábjaként engedelmesen alakítja az egész átlátszó hazugság  show-t és akkor jön egy ilyen nő, aki ráadásul  azelőtt sztárügyvéd volt, tehát a jogi dolgok és a törvények a kisujjában vannak és nyilvánosan a képébe mondja a sok megvásárolt, hazug parlamenti Marionett-bábunak, hogy becsapják  az embereket, hogy alávetették az országot minden idők leggyilkosabb globalista hazugságának, a covid19 manővernek.

Lássuk be érthető is a kormányzati politikusok frásza, hiszen az igazság ez esetben valóban úgy hat, mint tömjénfüst az ördögre.

Hónapok óta figyelem a Șoșoacă-jelenséget, és bevallom  nekem roppant szimpatikus és tiszteletre méltó, amit ez a nő (pár társával , köztük a Bihar megyei Mihai Lasca független parlamenti képviselővel) tesz az emberekért.

Az is magáért beszél, hogy abból a pártból, az AUR-ból, ahol a két politikus indult, mindkettőjüket mondvacsinált ürügyekkel kizárták. Nyilván nem illettek be a pártforgatókönyvbe, és ebből is rájöhettünk hamar, hogy az AUR sem az a tiszta, román hazafi párt, ahogy magukat beállítják, ők is csak madzagon rángatott bábjai a láthatatlan nagymestereknek.

Igaziból romániai magyarként örültem is annak, hogy a gyanús múltú AUR kizárta soraiból Diana Șoșoacă-t és Mihai Lascát, mert innen is látnivaló, hogy ez a két ember tiszta.

És mielőtt megkérdik, bátran állítom, egyikük sem magyarellenes.

Mikor hallgattam e két politkus felszólalásait az elmúlt hetekben, ahogy a parlamenti pulpitusról a kormány elé vágták a hivatalos hazugságok leleplezését, felhívták a figyelmet a polgárokat ért sérelmekre, az egész covid őrület hazugságaira, a veszedelmes kísérleti vakcinákra, igaziból azért lettem szomorú, hogy vajon miért nem hallani ilyen bátor, igazságos és valóban az emberekért kiálló beszédeket magyar nyelven? De mit is várhatok például a kormánykoalícióba megint olcsó kurvaként betérdelt RMDSZ-től, akik 31 évnyi politikai prostitúciójukkal csak lejáratták az erdélyi magyarságot, miközben „magyar érdekképviseletnek” hazudott tulipános grófocskáik jól megtömték a zsebüket meg a bankszámlájukat. Nem csoda, hogy az erdélyi magyarok nagy része nem is jár már szavazni.

Az az igazság, hogy ebben a sátáni korszakban, mikor egy nyilvánvaló globalista megahazugság miatt az életünket teljesen feldúlták, én inkább hallgatom az Igazságot román, vagy bármilyen más érthető nyelven, mint a hazugságot az anyanyelvemen!

És annyit tehetek, hogy én viszont magyarul próbálom tovább adni és mondani az Igazságot magyar nemzettársaimnak, hiszen meg kell értenünk, ez a szörnyű helyzet már rég nem etnikumokról, művileg gerjesztett nemzetiségi konfliktusokról szól, hanem a Rossz és a Jó, a Gonosz és Isten harcáról! És ha nem fogunk össze, azok, akik látjuk és hisszük még az Igazságot, akkor nagyon csúnya vége lehet ennek a történetnek. A RÁNK ERŐLTETETT RABSZOLGA MASZKOK UGYANIS ÉPPÚGY ELVESZIK A JOGOT, HANGOT ÉS AZ ARCOT A ROMÁNTÓL, A MAGYARTÓL, A NÉMETTŐL, AZ ANGOLTÓL…!

Szóval, mondhatnak a bérencek és az előítéletes megvezetettek bármit, nekem Diana Șoșoacă nagyon szimpatikus és csak gratulálni tudok neki, amiért bátran szembemegy maroknyi, lelkes csapatával a parlamenti zombik seregével.

Csütörtök este a szenátorasszony Temesvárról érkezett Váradra. Temesváron ugyanis meglátogatták Daniel Gaspart, azt a fiatalembert, aki pár hete a Facebookon megfenyegette Raed Arafat román egészségügyi államtitkárt (n.b. a román politika jelenleg leggyűlöltebb alakját) aki az egész covid terrorizmust  kommandírozza Romániában. Lehet, hogy nem szép dolog  fenyegetőzni még a Facebookon sem, de lássuk be, a tehetetlen düh néha rossz ötleteket is adhat. Azon is eltanakodtam, hogy  én is miket kívántam eddig az Arafat féle alakoknak, annyi különbséggel hogy én  nem fenyegettek senkit még jogos haragomban sem a Facebookon. És azt is lássuk be Daniel Gaspar tulajdonképpen csak kimondta hangosan  Arafatról azt, amit milliók éreznek, gondolnak , csak éppen nem hoznak nyilvánosságra.

Arafat őfelsége, a romániai covidfűrer pedig mikor meglátta a fiatalember fenyegető üzenetét, úgy vélte példát statuál a lázadók elriasztására, és miként a régi kommunista diktatúra alatt ez szokás volt, ráküldette a rendőröket  Gaspar-ra és erőszakkal bezáratták a pszichiátriára, mondván, hogy a srác közveszélyes.

Diana Șoșoacă szenátor és Mihai Lasca parlamenti képviselő, ügyvédi kísérettel látogatta meg Daniel Gaspart, akit Raed Arafat bosszúja miatt zártak be a pszichiátriára

Daniel Gaspart valószínűleg azért nem tudták még eltenni láb alól, vagy diliházi rutin szerint végzetesen lenyugtatózni, mert Diana Șoșoacă és Mihai Lasca politikusi befolyásukat latba véve kiálltak mellette. Csütörtökön is őt látogatták meg és jogi úton próbálják kiszabadítani a diliházból, ahova teljesen jogtalanul  zárták be . Történik mindez 2021-ben , Európában, szembeköpve az emberi szabadságjogokat és szólásszabadságot.

Hát így jutott a bukaresti szenátorasszony Nagyváradra.

Mivel este későn, minden bejelentés nélkül értek ide csak egy maroknyi ember fogadhatta a Szent László téren, hiszen a covid terror miatt ugye éjszakai kijárási tilalom is van még. De meghallgatva, amiket mondott, ahogy viszonyult az emberekhez, akik várták,  elégedetten szögeztem le, nem, nem tévedtem, ez a politikusasszony, akárhogy szeretnék lejáratni, egy tiszta lelkű, okos és jó ember, aki valóban hisz az Igazságban.

A szenátorasszony és a képviselő meglátogatták Dr. Flavia Grosan tüdőspecialista főorvost, aki pár hete nyilvánosan kimondta, hogy a covidos betegek zömét nem a virus , hanem a hírhedt covid-protokoll öli meg a kórházakban

És van is miért féljenek tőle és társaitól, mert az emberek  akárhogy is mossák a tömegek agyát a globalista szolgák, nem hülyék és jól látják a valóságot.

És el fognak menni szavazni. És akkor egyértelművé válik, miért rettegnek az igazmondó politikusoktól és a valóban a polgárokat képviselő képviselőktől azok a bűnös Marionett-politikusok, akik 30 ezüstért nemhogy a népüket, de már a lelküket is rég eladták!

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile