Aktuális, Társadalom

Emberek tízezrei állnak ki országszerte Dr. Flavia Groșan mellett-„igazi orvosokra van szükség, nem covidfasiszta végrehajtókra!”

UPDATE: péntek este jutott sajtónyilvánosságra, hogy a Romániai Pneumonológiai Egyesület elhatárolódik Dr. Flavia Groșan nyilatkozataitól a covid19-protokoll kapcsán.

Ugyanakkor a doktornő támogatói kérik azokat, akik ki szeretnének állni Flavia Groșan mellett, hogy hétfőn, március 22-én, 13.30 órakor a Bihar Megyei Orvosi Kamara székháza előtt ( Mărășești utca  19 szám ) csatlakozzanak  a szimpátia tüntetéshez.

***

Szimpátia megmozdulásként flash mob volt tegnap, egy nagyváradi orvosi rendelő előtt. Napok óta forr a közhangulat Romániában miután egy neves, nagyváradi tüdőspecialista Dr. Flavia Groșan nyilatkozatot tett a sajtóban arról, hogy szakmai tapasztalata szerint a világszerte alkalmazott kórházi-protokoll mellyel a kórházakba beutalt,  covidosnak mondott betegeket kezelik, nemhogy azok gyógyulását segítené, de  sok esetben pont ezzel a kezelési protokollal ölik meg a betegeket.

Dr. Flavia Groșan

A doktornő azt is nyilvánosságra hozta, milyen gyógyszereket és orvosi beavatkozásokat nem volna szabad alkalmazni a virózisok, így a SARS vírus miatt is, kialakult  atipikis tüdőgyulladások esetében. Rámutatott az orvosi műhibákra s az egész embertelen, orvosilag is ésszerűtlen  kezelési protokollra, mely során, lássuk be, az elmúlt egy esztendő alatt, Románia kórházai  valóságos haláltáborokká váltak.

És sajnos, ez a furcsa, gyilkos „kezelési-protokoll” ugyanaz az egész világon, nemcsak Romániában.

Ha egyszer valamilyen  bíróság ki fogja deríteni az igazságot, nagy a valószínűsége, hogy jóval több halott írható majd a  nem megfelelő kórházi kezelés és embertelen , ésszerűtlen bánásmód rovására, mint a SARScov2 –ére.

A doktornő nyilatkozata hatalmasat szólt, s a covid-maffia fehérköpenyes csahosai ( az „elsővonalbeli hősök” vezetői) persze azonnal  ugrottak, etikai bizottság elé akarják citálni a doktornőt nyilatkozata miatt.

Megjegyezzük, ezek a buzgó covid-kápók az elmúlt hét során egyetlen esetben sem akartak etikai eljárást kezdeményezni azokban az esetekben, melyek sajtónyilvánosságra jutottak Nagyszeben, Arad, Marosvásárhely halálkórházaiból, ahol  covidosnak mondott betegek százait tehették el láb alól úgy, hogy a légzési panaszokkal küzdő betegeket méregerős szerekkel benyugtatózták, a kórházi ágyhoz kötözték, intubálták majd hagyták meghalni őket.

A „hivatalos covid-protokoll” része, a betegek erőszakos lekötözése a kórházi ágyakhoz, majd erős nyugtatókkal való szedálása és intubálása. Emiatt még nem indult „etikai eljárás”. A kép a szebeni covidosztályon készült.

Ezek az egyértelmű és rendőrségi vizsgálatokban torkolló esetek nem háborították fel azokat, akik most etikai bizottság elé akarják vinni azt a doktornőt, aki az életmentést propagálja a beteget kórházi megölése helyett.

Dr.Flavia Groșan ugyanis saját tüdőgyógyászati ismeretei segítségével eddig kezelt betegeit  szinte kivétel nélkül ( és kórházi kezelés, gyanús HIV és malária gyógyszerek, túladagolt oxigén és intubálás nélkül) talpra állította.

Az első vonalas hősök a haláleseteket számolták, Flavia doktornő a megmentett életeket.

A botrány kirobbanása után emberek tízezrei álltak, állnak ki országszerte nyíltan a váradi doktornő mellett és követelik, hogy a hatóságok fejezzék be annak zaklatását.

Tegnap délben ennek égisze alatt szerveződött egy spontán szimpátiatüntetés a doktornő nagyváradi rendelője előtt.

 

Az egyszerű kis belvárosi orvosi rendelőn nem látszik, hogy ez az a hely, ahol a covid fasizmus halálkórházaival ellentétben eddig több mint 1000 covidos beteget gyógyítottak meg.

A rendelő várótermében  most is többen voltak. Az előtérben kis asztalkán rengeteg virág, ezeket a hálás páciensek rakják oda  folyamatosan a doktornőnek,

A flash mob alatt is több páciens érkezik, zömmel kontrollra. Kérdésemre egy margittai nő elmondja, januárban betegedett meg a SARS vírustól, de 5-6 nap alatt, követve a doktornő kezelését felépült . Most is csak ellenőrzésre jött vissza, a gyógyulását igazoló analíziseket hozta.

 

Ugyanezt mondja egy kolozsvári férfi is, aki a másik városból jött idáig, szintén orvosi kontrollra.

A rendelő előtt gyűlnek az emberek. Zömmel nagyváradi fiatalok, akik minden maszk- és oltásellenes polgári tiltakozáson ott vannak, egy politikus van köztük MIHAI LASCA független parlamenti képviselő, aki vezető alakja ezeknek a megmozdulásoknak.

A sajtó kérdésére a tüntetők közül többen elmondják véleményüket. Felháborítónak találják és az egykori náci Németország diktátori terrorjához hasonlítják az egész covid-jelenséget, kihangsúlyozva, hogy nem lehet az emberek szólásszabadságát, személyes szabadságát és véleményét korlátozni.

„Flavia doktornőt illeti az igazi dicséret, mert ő nem halottakat számlál és gyárt, hanem emberéleteket ment!”- mondja az egyik demonstráló.

 

A rendelőbe érkezett páciensek közül többen csatlakoznak a szimpátiatüntetéshez.

Az emberek zöme jól látja, valami nagyon nincs rendben az eszement intézkedésekkel, az egész covid-protokollal mely fenekestől felforgatta a világot, és haláltáborokká alakította a kórházakat.

„Olyan orvosokat akarunk, akik az emberek életét nézik és nem egy gyanús és egyre inkább nyilvánvalóan hibás, életellenes orvosi-protokollt követnek zombiként!”- mondja az egyik tüntető.

Értesüléseink szerint Dr.Flavia Groșan-t hétfőn délben akarja meghallgatni a Bihar Megyei Orvosi Kamara etikai bizottsága, és a doktornő mellett kiállók tüntetést szerveznek a meghallgatás ideje alatt az orvosi kamara épülete elé, ahova minden jóérzésű embert elvárnak, akik olyan orvosokat szeretnének, akik a megmentett életeket tudják előszámlálni nem naponta gyártott halállistákat.

 

A hálás páciensek virágai a rendelő kisasztalán…

Ezeket hallgatva jómagam is csak egyetérteni tudok a tiltakozó villámcsődület résztvevőivel, s ahogy elnézem a váróteremben levő szép hálavirágokat, az jut eszembe, hogy mennyivel jobb, hogy ezeket a virágokat idehozták a meggyógyított betegek és nem a sírjukra kerültek ezek a csokrok, ha a halálkórházakba esetleg félrekezelik őket…

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Rajna Tibor
Rajna Tibor
3 ani în urmă

Az intubált és kómába helyezett betegek védekezése lelassul, miközben a vírusok szabadon további sejteket fertőznek. Ki lesz a győztes? A vírus.
Miért kell lélegeztetni, ha a vér nem veszi fel az oxigént? Két szakaszos a megoldás: Flavia Grosan módszerével megakadályozni, hogy idáig tömegek jussanak el, aki mégis eljut, annak külső forrásról oxigénnel dúsított vért kell keringetni a szervezetében a légzési problémák fennállásáig.