Aktuális, Társadalom

Egyre csökken az oltakozási kedv Romániában, a románok nem akarnak kísérleti patkányok lenni a „covid19” manőverben

Hiába erőlködnek a covid-terror romániai politikai bábjai, hogy rávegyék a tömeges oltakozásra a romániaiakat, egyre inkább az derül ki, hogy a románok nem bíznak a kísérleti szakaszban levő covid vakcinákban és egyre kevesebben szánják rá magukat arra, hogy beadassák a lássuk be elég kétesnek számító oltásokat.

Nagy szerepe van ebben a romániai független, azaz a covid maffia által nem irányított sajtónak is, ahol teret kaphatnak azok az ionformációk, mely a hivatalos propagandával ellentétben az igazságot, a mellékhatások,m halálesetek számát  ismertetik, sőt  teret adnak azoknak az orvosoknak is, akik szakmai tapasztalatuk alapján úgy vélik, az erőltetet kísérleti vakcinák tömeges alkalmazása idézte elő magát az úgynevezett „harmadik hullámot”.

Így történhet, hogy Romániában több a vakcina már, mint az oltásra regisztrált román állampolgár, így több helyen akárkit, beleértve külföldieket is beoltanak a covid vakcinákkal.

 

Olasz diákok például a román államnak hálálkodnak a Pfizerért, miközben hétfőn már olyan megye is volt Romániában, ahol már egyetlen személy sem volt az oltási várólistán, mert egyszerűen beoltották az összes olyan embert, aki kérne vakcinát. Az ortodox egyház az államfőnek korábban azt ígérte, segít népszerűsíteni a vakcinákat, de még a pátriárka sem oltatta be magát.

Temesváron a sajtóban is megjelent hírek szerint egyenesen manipulációra, csalásra volt szükség, hogy bár a látszatát fenntartsák a sikeresnek raportált oltási kampánynak.

Az oltáshoz mindössze egy személyi igazolvány felmutatása volt szükséges, még előzetes regisztráció vagy időpontfoglalás sem.

Külföldiek is megkaphatták az oltást, ahogyan a városban Erasmus-ösztöndíjjal levő olasz hallgatók is elmondták a Digi24-nek: „Olaszországból vagyunk, nagyon szerencsésnek tartjuk magunkat, mivel Olaszországban a fiatalokat még nem oltják. Nagyon jó ötlet ez a maraton” – mondta egyikük. (Vannak olyan olasz régiók, ahol eleve regisztrálni se lehet még.) – írja az Átlátszó.

A temesvári és kolozsvári akciók valószínűleg a romániai oltakozási kedv csökkenése miatt váltak szükségessé, ugyanis keleti szomszédunknál a múlt héten fordult elő először a december 27-én elkezdett oltási kampány során, hogy több vakcina állt rendelkezésre, mint ahányan már regisztráltak oltásra.

A román sajtó szerint olyan megyék (pl. a munténiai Giurgu, vagy a moldvai Vrancea) is előfordultak, ahol eltelt olyan nap is, hogy csupán egy tucatnyian, konkrétan tizennyolcan szerepeltek az oltási listán.

Sőt, hétfőn az ország 41 megyéjéből (plusz a főváros) tizenháromban már egyetlen személy sem szerepelt a várólistán.

Ezek Călărași, Giurgiu, Botoșani, Mehedinți, Gorj, de például Arad megyében sem szerepelt senki a várólistán. Az észak-nyugati Máramarosban pedig mindössze ketten voltak a várólistán.  A Deutsche Welle romániai szerkesztősége arról írt, hogy a románok oltakozási kedve a Román Ortodox Egyház (BOR) támogatásának hiánya miatt is csökkenhet. Január elején maga a román államfő, az erdélyi szász származású Klaus Iohannis kérte a BOR-t vezető Daniel pátriárka intenzívebb hozzájárulását az állami oltáskampány népszerűsítésébe. Akkor megegyeztek arról, hogy a templomokban az ortodox pópák szórólapokon fogják népszerűsíteni az oltást, azonban a Deutsche Welle szerint ez nem történt meg. Az ortodox papság ugyanis elutasítja a vakcinát, miután nyilvánvalóvá vált, hogy az oltásoknak mondott géntechnológiás szerekben emberi magzatokból nyert DNS részecskék is vannak.

 

 

Érdekes módon, azaz a nyilvánvalóan manipulált és a valósággal köszönőviszonyban sem levő  covid-statisztikák szerint, annak ellenére, hogy az oltakozási kedv csökken, a covid statisztikák egyre javulnak…úgy tűnik a globalista hazugságprojekt kapcsán nemcsak kilógnak a lólábak, de a covid-kormány  vezérei egyre gyakrabban botlanak el ezekben a lólábakban…

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile