Aktuális, Külpolitika

Folytatódik a globális vakcina-panama: A magyarországiakat érdekelni fogja: a WHO felfüggesztette a Sputnik V orosz covid-vakcina jóváhagyásának folyamatát

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felfüggesztette a Sputnik V, az orosz COVID-19 elleni vakcina jóváhagyási folyamatát. A WHO regionális tisztviselője szerint az orosz  szérumgyártási folyamat nem felelt meg az előírt szabványoknak- írja az EuroNews.

A WHO hivatalosan közölte, hogy elhalasztották az orosz covid- szérum jóváhagyását mindaddig, amíg új vizsgálatot nem lehet végezni az egyik gyárban, ahol a Sputnik V -t gyártották.

A The Lancet című folyóiratban közzétett kutatás szerint az oltóanyag állítólag 91,6% -os hatékonysággal rendelkezik a koronavírus ellen – írja az Euronews. Hivatalos Twitter -fiókjában a Sputnik képviselői aztnyilatkozták, hogy a vakcina 97,2% -os hatékonyságot mutatott a fehérorosz oltási kampány során. De mind a WHO, mind az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) azt mondta, továbbra is várják a vakcina előállításának  teljes adatait.

Jarbas Barbosa igazgatóhelyettes, a Pánamerikai Egészségügyi Szervezet (WHO) regionális részlegének sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Oroszország vészhelyzeti engedélyezési kérelmét felfüggesztették.

Valójában az egész vakcina-biznisznek álcázott géntechnológiás globális emberkísérletet több szálon mozgatják, s az is könnyen benne van a pakliban, hogy összecsapnak lassanként a vakcina-háborúsbűnösök feje felett a hazugsághullámok, ugyanis egyre nyilvánvalóbb, hogy egyik, védőoltásnak eladott covid-szérum sem véd senkit semmitől, az egész csak egy ördögi, egészségügyinek álcázott ürügy az „oltási igazolványok” és ezzel a teljes társadalmi kontroll bevezetésére.

Más kérdés, hogy például az EU országok közül Magyarországon adták ezt a szert be nagyon sok magyar állampolgárnak. Hogy az Orbán Viktor vezette magyarországi covid-kormánynak miféle bizniszei voltak a vakcina felvásárlásokban az egyelőre ködös, de az lassan kibontakozik, hogy azok a magyarok, akiket rávettek az orosz szérum beadatására nem kapnak az utazásra feljogosító covid-bárcát, pedig nyilván sokan ezért rizikóztak.

Persze felvetődik az a kérdés is, hogyan is lehetséges, hogy még kísérleti fázisban levő , különböző gyártók által előállított covid-vakcinákat, vagy miféle  szereket kombináljanak egymással?

Hiszen maguk a gyártók sincs honnan ismerjék a másik gyártó által előállított  szérumot, tehát a legnagyobb felelőtlenség ismeretlen szereket egymással kombinálni. Ilyet a legelvetemültebb méregkeverő sem tenne! Csak a covidterroristák.

Ha ezek a védőoltásnak eladott valamik védőoltások lennének, akkor ez, a gyógyszer forgalmazási szabászok szerint TILOS lenne.

Mint ahogy TILOS egy állítólagos járvány ideje alatt bármilyen oltást adni az embereknek!

Forrás: EuroNews

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile