Aktuális, Külpolitika

Folytatódik a véres tragikomédia: miközben Mariupolt elfoglalták az oroszok és az Azovi Gárda nácijai megadták magukat, „Z” bohóc ügyesen megnyitotta a Caness-i filmfesztivált és ironizálni is volt kedve

Józan emberi logikával egyszerűen képtelenség felfogni azt a hazugságáradatot , a valóság elrejtésére tett globalista kísérletek sorozatát, amit a covid-mizéria után most az ukrán – orosz, azaz  helyesen fogalmazva a globalista maffia-Oroszország háború kapcsán okád magából a világra a globalisták propagandája.

Hétfőn az orosz seregek elfoglalták Mariupolt, megadásra kényszerítették az Azovstal bázisán rekedt Azovi Gárda neonáci katonáit, akik Zelenskijék parancsára nem adhatták meg eddig magukat, és köztük sok a súlyosan sebesült, akiknek az oroszok biztosítottak orvosi ellátást.

Mindeközben Zelenszkij mester tovább játssza a rá kirótt háborús szerepet, ripacskodik, zsarolja a világot, fenyegetőzik és természetesen szerepel.

 

Sebesült, magukat megadott, hadifogoly Azov nácik, akiket az orosz katonaorvosok ápolnak… miközben Zelenszkij a Canessi fellépésére gyúrt…sőt jópofizni is volt kedve Chaplin és a diktátoron égisze alatt…

 

Már hogyisne szerepelne, hiszen valójában színész az istenadta, s nyilván gazdái, akik egy manipulációs, gagyi filmmel az elnöki székbe ejtőernyőzték ezért tartják.

Most épen a Cannes-i filmfesztivált nyitotta meg és keverte bele a hazug háborús propagandába. Úgy tűnik,  a főkomédiás életét a szereplések és a dollármilliók követelése tölti ki, békéről kiegyezésről hallani sem akar, de mindenhol ahol sátáni gazdái teret adnak neki bőszen nyomatja a „Slava Ucraina” féle sátánista humbugot.

A globalista lakájsajtó erről így ír:

„Kezdetét vette kedd este a 75. cannes-i filmfesztivál

A díszbemutatót megelőző megnyitó ünnepségen videókapcsolaton keresztül bejelentkezett Kijevből Volodimir Zelenszkij ukrán elnök.

“Egy új Chaplinre van szükség, aki bebizonyítja, hogy a mozi nem néma az ukrán háborúval szemben” – jelentette ki az ukrán elnök a cannes-i fesztiválpalota Lumiere termében összegyűlt, mintegy háromezer fős szakmai közönségének. “Mi harcolunk tovább, nincs más választásunk. (…) Meggyőződésem, hogy a diktátor elbukik” – tette hozzá, párhuzamba állítva Vlagyimir Putyin orosz elnököt Charlie Chaplin A diktátor című filmjének címszereplőjével.

Az ukrán elnök úgy vélte, hogy “a gyűlölet el fog tűnni és a diktátorok meghalnak”, de a győzelemhez szükség van a mozira is. Az est nemzetközi sztárja az idén 60 éves Forest Whitaker Oscar-díjas amerikai filmszínész volt, aki tiszteletbeli Arany Pálma-díjat vehetett át az életművéért. A hivatalos programban a verseny ma kezdődik. A 155 ország által több mint 2200 benevezett filmből 21 versenyezhet a fődíjért. Közülük naponta kettőt láthat a fesztiválközönség.”

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile