Aktuális, Belpolitika

Kezdődik a nagy vakcinazsarolás a román tanügyben: a romániai pedagógusok nagy része sem kéri a covid kísérleti oltást

A romániai pedagógusok zöme nem kéri a covid-vakcinát. A román  tanügy minisztérium viszont  az egészséges, de oltatlan  egyetemistákat hátrányosan megkülönböztetné oltott társaiktól.

Hihetetlenül aljas és primitív módon próbálgatják zsarolni a romániai tanárokat és lassan már a diákokat, egyetemi hallgatókat is, a román egészségügyi tárca covid-fűrerei, hogy valahogy csak rávegyék őket arra, hogy beadassák maguknak a kísérleti covid-vakcinát.

Ugyanis mind egyre nyilvánvalóbb, Romániában a pedagógusok nagy része nem kíván kísérleti patkánnyá válni a nagy globalista covid-átverésben.

Sorin Cîmpeanu elismerte: a minisztérium által szervezett (nyilván több millió euróért megszervezett) kampány ellenére az utóbbi időben az oltási kedv erősen visszaesett.

 

 

 

Ezen persze nem kellene csodálkozni, hiszen egyre-másra látnak napvilágot olyan esetek, ahol nemcsak súlyos mellékhatásokat okozott a szupervakcinának reklámozott kísérleti géntechnológiás szer, de emberek haltak meg az oltást követően. Mint ahogy a tanügyben is volt erre példa, ahol pár hete egy nagyváradi iskola-igazgatónő hunyt el az oltás beadását követően olyan tünetekmiatt, amikkel az orvosok sem tudtak mit kezdeni.A tanügy minisztérium vezetői nyilván felfogták, hogy a tanárok és az egyetemisták is gondolkodni képes lények és világosan látják, mi folyik az egész  covid-oltáskampány mögött.

Nem riadnának vissza attól sem, hogy megengedhetetlen, törvénytelen módon megkülönböztessék a beoltott és a beoltatlan egyetemistákat. Sorin Cîmpeanu nyilván nem gondolta át  miket halandzsázott össze a román tévé kamerái előtt, akkor, amikor azt a „covidzseniális” ötletet  kivajúdta elméjéből, hogy az amúgy  makkegészséges  egyetemistákat kényszerítsék  védőruhákba a gyakorlati oktatásokon, míg azok, akikbe belenyomhatták a kitudja miféle GMO-s szert, azoknak nem kötelező a kórházi védőruha.

A tanügyminiszter azt is javasolja, hogy ingyenesen kapjanak védőruhát a laborgyakorlatok elvégzésére a be nem oltott egyetemi hallgatók. Sorin Cîmpeanu erről az Antena 3 kedd esti műsorában beszélt.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile