Aktuális, Vélemény

Kik a titokzatos Stratégiai Kommunikációs Csoport tagjai? – avagy hogyan készül egy világjárvány(1. rész)

Mikor igen furcsa körülmények között, szinte megelőlegezve a feltételezhető katasztrófát, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) parancsára meghirdették 2020 március 10-én az úgynevezett „világjárványt” a  p(l)andémiát, melynek akkor még semmilyen hivatalos nyoma nem volt, az irányítást  egyből átvette a politika. Igen, a politika és nem, ahogy ez várható volt az orvostudomány.

Talán már innen is sejthetjük, hogy ez a „járvány” nem testi úton fertőzött meg egy bolygót, hanem szellemi, mentális úton, ahogy a nagy manipulációk általában.

Érdekes ez, hiszen az előző években a szezonális influenzajárványok jóval több (valós) áldozatot szedtek a grippe fertőzések szövődményei miatt. Azonban az előző években a fertőző, szezonális légúti kórokat még az orvosok kezelték. 1996-ban például Romániában a szezonális grippe alatt, volt egy rázós tíznapos periódus amikor naponta 4000 megbetegedést jelentettek a háziorvosok.

 

1996-ban Romániában, egy akkori újságcikk arról számolt be, hogy egy nap alatt 4000 influenzás beteget regisztráltak az orvosok és a járványügy

2017 januárjában pedig, meg lehet nézni a tisztiorvosi és járványügyi jelentéseket, Magyarországon csak januárban 5000, Romániában pedig 7500 halálesetet jegyeztek az influenza szövődményei miatt.

És mi is volt akkor? Az orvosok kezelték a helyzetet, és a betegeket. Akit tudtak meggyógyítottak. A világ nem állt le, nem rendeltek el határzárlatokat, nem verték szét az iskolai rendszereket, nem tették tönkre a gazdaságot, nem volt kötelező (az amúgy semmire nem jó) műtősmaszkokat hordani, mindenki szabadon utazhatott s lám, a világvége mégsem köszöntött rá a Föld nevű bolygó lakóira.

Igen, valami vírusféle valóban elszaladgálhatott valahonnan, ott a Mennyei Birodalom és az amerikai mindenhatóság képzelgésének titkos laboratóriumaiban, hiszen 2012 óta pedzette mind az USA mind más nagyhatalmak az esetleges SARS vírus okozta járvány lehetőségét.

Azonban nyilván kiderült, hogy 2012-ben még a legtöbb állam kormánya nem volt kellőképpen behálózva, az országok vezetői lefizetve és megzsarolva ahhoz, hogy büntetlenül és ellenállás nélkül le lehessen vezényelni egy p(l)andémiás világlezárást.

Nyilván a sajtó sem volt még azoknak a megvásárolt politikusoknak a felügyelete alatt oly mértékben, mint lett aztán 2019-re, hogy a média globális agymosodájában a tömegkommunikáció váljon egy állítólagos járvány fő terjesztőjévé és nem egy fertőző betegség.

Mert lássuk be, akárhonnan jött ez a SARS co-V 2 vírus, amire ráfogták ezt a világzárványt,ez kellőképpen megszervezett médiamanipuláció nélkül mehetett volna a búsba, és ne adj Isten, ha nem a globalista politikai elit vezényli a járványt, akkor ezek a fránya orvosok,  egy-kettőre meg is gyógyították volna , mint a többi légúti betegség okozta ragály esetén a megbetegedett népeket.

De nem így lett.

Egyszerre elkezdték nyilvánosan számolni a betegeket, a halottakat, egy, az emberi civilizáció során sosem tapasztalt gigantikus és minden emberi és orvosi etikát lenullázó halálkultuszt alakítottak ki a covid19 égisze alatt, hogy kellőképpen ráhozzák a halálfélelmes frászt a Föld nevű bolygó lakóira. Legalábbis az emberekre.

Látva ezt a mindenütt ugyanúgy zajló sátáni számháborút, az ember  alapból el kezd ugye tanakodni, mi a setétségnek kell ez a tömegriogatás, hiszen ilyenkor, már amennyiben valós veszélyről van szó, mindig az az első, hogy   ŐRIZZÉK MEG A NYUGALMUKAT, NE ESSENEK PÁNIKBA AZ EMBEREK!

Itt pedig pont fordítva történt, itt stratégia szerint kellett a média útján minél nagyobb tömegpánikot előidézni. Gerjeszteni az emberekben a halálfélelmet, embertelen és etikátlan csalásokat bevetni a minél nagyobb pánik keltéséhez, lásd a hullaszállító hűtőautókat, a bezsákolt holttesteket, azokat a képkockákat, melyek közül sokat már felhasználtak más globális megszervezett katasztrófa-manipulálásokban, például a migránsválságoknál. Mint a hírhedt Bergamó-i koporsós képet, melyet pár éve már elpukkantott a liberális média, mint szegény vízbefulladt migránsok tetemeinek gyászosan sorakozó hordozóit. Nyilván a szegény migránsok kikeltek ezen koporsókból és átadták helyüket a covidos halottaknak. Mert ugyanazt a fotósorozatot mutatták be .

 

Az elhíresült fotó, hol vízbefulladt migránsokat gyászoltak vele, hol covidban meghalt tömeget

 

És elkezdődik a rég felvásárolt médiában a halottak nyilvános számlálása. Napi szinten.

Ebbe nem akarok most sem matematikailag, sem a statisztikák számolásának módozatával belemenni, csak annyit jegyzek meg, ha az eddig  jelentett, covidosnak mondott halálozási  számokból kivontuk volna azoknak az elhunytaknak a számát, akik ez idő alatt más idült, a pandémia miatt elhanyagolt, vagy rosszul kezelt betegségben hunytak el, a szívbetegek, rákosok számát, akik a lezárt kórházakban nem kaptak megfelelő kezelést, hogy túléljék a betegségüket, azokét, akiket maga az úgynevezett covid-protokoll gyilkolt le a mindenki elől elzárt kórházakban, hát lássuk be jóval kisebb lenne az a halálozási statisztika s akkor meg már nem is lehetne vele  riogatni egy bolygónyi embert és szétverni a társadalmukat.

Bevallom, mióta ez a covid őrület elharapódzott egyfolytában azon rugózom, hogy hol vannak az orvosok? Az igazi orvosok, akik tudják, hogy a covid19 izé alatt előadott dolgok mind hazugságok? Akik tudják, hogy PCR teszttel nem lehet egy betegséget megállapítani, mert az egy genetikai teszt, akik tudják, hogyan kell egy atipikus tüdőgyulladást kezelni és meggyógyítani… szóval  HOL VANNAK AZ ORVOSOK?

Az orvosok kérem, ebben a globális reál-horrorban hallgatnak, akár a bárányok, egy másik horrorban…

Elhallgattatták, megvásárolták, megfélemlítették őket idejében. Tisztelet a kivételnek, azoknak a bátor hipokrátészi katonáknak, akik orvosi esküjük terhe alatt szembe mernek pisilni a globalista széllel most is.

Nem, nem az orvosok vezényeltek és vezényelnek itt semmit. Egy percig sem tették.

Minden államban hirtelen előkerült az úgynevezett Stratégiai Kommunikációs Csoport.

Ők számoltak, jelentettek, nyilván nem a kormányoknak, hanem a kormányokat ellenőrző  globalista csoportnak, tudják, azoknak, akiknek  ha a létezését feszegetik, akkor a gondolkodó embereket a nem gondolkodók  „konteósoknak” kell, nevezzék…

Szóval rég piszkálta a csőröm, hogy kik  is tulajdonképpen az úgynevezett Stratégiai Kommunikációs Csoport titkos tagjai, akik felügyelik ezt a tömeghorrort és minden skrupulus nélkül végrehajtanak egy szemmel láthatólag előre megírt járványügyi forgatókönyvet. Kik ők?

Orvosok? Virológus tudósok? Járványügyi zsenik? Kik ők?

Ez nem derült ki. Eddig.

Ugyanis ma végre ráakadtam egy cikkre, a román PressOne oldalán, ahol sikerül bemutatni azt a 15 személyt, akik a romániai Stratégiai Kommunikációs Csoport tagjai. És mit gondolnak hány orvos van köztük?

Nem!

Kevesebb!

A 15 tagú Stratégiai Kommunikációs Csoport tagjai közül ugyanis 12 tag beleértve a csoportvezető Adi Manciut is, a román állam úgynevezett „militarizált struktúrájának” tagja, tehát az ég egy világon semmi közük sem az orvostudományhoz, sem a járványtanhoz.

A kiderített adatok azt mutatják, hogy a közölt információk az orvosi és a közegészségügyi hatóságokon kívül esnek, és hogy minden döntést nyolc katonai állami struktúra kommunikátorai hoznak, többségük a Belügyminisztérium részéről.

Tehát magyarul ez azt jelenti, hogy az Országos Járványügyi Igazgatóságot  mellőzve jelentenek az ország  járványhelyzetéről.

Valójában a csoport 19 tagjának 12-en katonai ranggal rendelkeznek.

Az Andi Manciu (fotó) vezette csoport 19 tagjából 12 a román állam militarizált struktúráiban dolgozik.

Kik a titokzatos Stratégiai Kommunikációs Csoport tagjai

A PressOne azonosította a Stratégiai Kommunikációs Csoport mind a 19 tagját, amely szervezet 2020 február vége óta ellenőrzi a romániai járvány alakulásáról szóló teljes közleményt.

A kormány a sajtó, a három parlamenti megkeresés ellenére több mint egy évig következetesen megtagadta, hogy közölje a nyilvánossággal, kik a csoport tagjai, az  az egyetlen hatóság, amely eldönti, mit kell tudnunk – vagy nem – a COVID-19 helyzetéről az országban.

Az adatok azt mutatják, hogy a kapott információk az orvosi és a közegészségügyi hatóságokon kívül esnek, és hogy minden döntést nyolc katonai állami struktúra kommunikátorai hoznak, többségük a Belügyminisztérium részéről.

 

 

A csoport 19 tagjából 12-en katonai ranggal rendelkeznek.

A közegészségügyi egészségügyi hatóságok teljesen marginalizálódtak. Például az Országos Közegészségügyi Intézetnek vagy a közegészségügyi igazgatóságoknak nincsenek tagjaik a Stratégiai Kommunikációs Csoportban.

Az orvosi struktúra egyetlen képviselője a csoportban az Egészségügyi Minisztérium Sajtókapcsolatok, Európai Ügyek és Nemzetközi Kapcsolatok Főosztályának igazgatója.

Az kormányhatóságok, amikor a Stratégiai Kommunikációs csoport tagjainak kilétét és illetékességét firtatta bárki, főleg a sajtó meg nem vásárolt része, azzal az érveltek, hogy ezek az információk személyes adatokat tartalmaznak, így “mentesülnek az állampolgárok szabad hozzáférése alól”.

A PressOne cikkében az oknyomozó így fogalmaz:

” A világjárvány alakulásával kapcsolatos hirtelen információhiány, különösen a megyei szinten lebontott tesztekkel kapcsolatos információk hiánya arra késztette a sajtót és a nem kormányzati szervezeteket, hogy folyamatosan információkat kérjenek.

  1. március 31-én megkeresésemre a Belügyminisztérium ugyanazon a napon válaszolt.

A csoport tagjainak nevének közlése nélkül a belügyminisztérium  Sajtóirodája ebben a válaszban csak azokat az intézményeket sorolta fel, amelyekhez a szervezet tagjai tartoznak.

„A Stratégiai Kommunikációs Csoport a következő intézmények által kinevezett kommunikációs szakértőkből áll :

Román kormány, Belügyminisztérium, Egészségügyi Minisztérium, Honvédelmi Minisztérium, Külügyminisztérium, Közlekedési Minisztérium, Vészhelyzeti Minisztérium, Általános Felügyelőség Vészhelyzetek, a Román Rendőrség Főfelügyelősége, a Román Csendőrség Főfelügyelősége, a Határrendőrség Főfelügyelősége és a Speciális Távközlési Szolgálat, és szükség szerint kiegészíthető más intézmények szakembereivel ”.

A Belügyminisztérium Sajtóirodája emellett azt is közölte, hogy a sajtó de senki más nem kommunikálhat „névlegesen ennek a csoportnak a tagjaival”, mert az összetétel „a román területen regisztrált operatív helyzet alakulásától függően ” változik.

A hivatalos válasz az általános adatvédelmi rendelet hatálybalépését követően a legtöbb állami intézmény által használt szokásos megfogalmazással zárult, amikor egy személy nevéről van szó: “a kért információ személyes adat, mentesül attól , hogy nyilvánosságra hozzák   állampolgároknak”.

 

A közegészségügyi egészségügyi hatóságok teljesen marginalizálódtak. Például az Országos Közegészségügyi Intézetnek vagy a közegészségügyi igazgatóságoknak nincsenek tagjaik a Stratégiai Kommunikációs Csoportban.

(Tehát pont azoknak, akik egy járvány esetén magát a járványhelyzetet kell ellenőrzés alatt tartsák!- szerk. megj. )

Az orvosi struktúra egyetlen képviselője a csoportban az Egészségügyi Minisztérium Sajtókapcsolatok, Európai Ügyek és Nemzetközi Kapcsolatok Főosztályának igazgatója.

Erre a linkre kattintva, olvasóink is megnézhetik név szerint, kik is a Stratégiai Kommunikációs Csoport pandémiát irányító mindenhatói és talán nem is lepődnek meg nagyon azon, hogy mindennek semmi köze nincs se az egészségügyhöz se az orvostudományhoz vagy járványkezeléshez.

E cikk végén, akár azzal is zárhatnám, hogy az Olvasó szembesülhet azzal, hogyan kell egy világjárványt létrehozni és levezényelni az orvostudomány meggyalázásával és mellőzésével, de én inkább azzal zárom, mindenkinek adott Isten eszet, emberi öntudatot és lelket így vonja le mindenki a konklúziót saját magától…

Szőke Mária

Forrás: OnePress)

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile