Aktuális, Vélemény

Kis nemi felvilágosítás a „védettségi igazolványról” avagy  a  McDonalds és a globalista világzsarolás esete a kontroll alá vont rabszolgabolygóval

Olvasom a hírekben, hogy a Mc Donalds vezetősége elbaktatott a Fehér Házba s ott megállapodtak az Egyesült Államok covid-fűrereivel (ott ezekből egész magas rangú gyűjtemény van amúgy) , hogy a gyorséttermi lánc világszerte reklámozni fogja a covid-vakcinát.

A mellékelt ábrákat tekintve, ahol a kávét tartalmazó  papírpoharakon és a mű-sültkrumplis papír staniclin ott virít a kísérleti vakcina reklámozása, nemcsak, hogy tényleg úgy érzem magam, mint aki akaratán kívül betévedt  A  majmok Bolygója féle  sci fi forgatására, ahol majmok uralkodnak az embereken, hanem azt is tudom, hogy ha eddig messziről kerültem a McDonalds-os moslékforgalmazó helyeket, ezután még inkább elfogom kerülni.

 

 

Mert eddig csak a testre mérgező és káros szarokat árultak ott jó pénzért, lásd a kétes eredetű csirke vagy milyen húsokat, a ki tudja miből összemancsikolt hamburgereket, a nejlon alapú sült krumplit és a többi, emberbe nem való kultikus moslékot, de ezután már az emberek szellemét és lelkét is akarják mérgezni a vakcina propagandával.

Bevallom, mikor az USÁ-ban járok-kelek, nagy utazásaink során a férjemmel néha be-betértünk egy eredeti amerikai mekibe gyorsan enni valamit, ha más nem volt a közelben, sőt azt is bevallom, hogy egy évben egyszer Romániában is veszek valamit a mekikből, de ennek most vége.

Méregkeverőktől, az emberi agymosoda nyilvánvaló senkiházijaitól nem vagyok hajlandó vásárolni semmit. Egy kávét sem.

Hogy miért nem? Mert kurvára sértőnek találom az emberi intelligenciára nézve ezt a mindent felülmúló, aljas és agresszív oltáskampányt, ami már annyira gusztustalan, hogy lassan önmaga ellen fordul és még az oltáspártiakba is ellenérzéseket fog ébreszteni.

És ha érdekel valakit, nem vagyok oltásellenes.

Ha utazásaim során kellett, akkor beoltattam magam különféle exotikus kórságok ellen, gyerekkoromban megkaptam a kötelező oltásokat, a cicáimat rendszeresen oltatom veszettség és macskainfluenza ellen, DE nem vagyok hajlandó  alanyává lenni az emberiség történelmének legnagyobb emberkísérletének, mely egyben földi civilizációnk eddig nyilvántartott legnagyobb hazugsága.

 

 

A gyanús előéletű magyar virológus-kutató, Karikó Katalin is egy igen kétes figura, és bár a magyarok közül sokan ajvékolnak, hogy hű de jó, hogy egy magyar ilyen fájintos „oltást” talált fel, én azt mondom, hogy Karikó Katalin a többi géntechnológiai  kutatóval együtt dugja fel a seggébe az emberi genomot megváltoztatni akaró, a természetes  immunrendszert átkódolni akaró, az embert életfogytiglani oltásfüggővé tevő kísérleti szereit. És remélem, eljön nem is sokára az az idő, amikor a Karikó Katalinhoz hasonló gyógyszermaffiás gonosz ( és nyilván pszichopata) tudósok elnyerik méltó büntetésüket az emberjogi bíróságok előtt, azokkal a politikusokkal együtt, akik most egy bandában játszanak velük.

 

Karikó Katalin és Orbán Viktor

 

A másik dolog az, hogy amennyiben tényleg olyan nagyszerű lenne ez a vakcinának hazudott GMO-s szer, akkor miért is kell zsarolni  egy hamisított világjárvány , hamisított statisztikáival a társadalmilag túszul ejtett emberiséget?

Igen, zsarolni.

Beszélhetünk közvetlen és közvetett zsarolásról, és ez érvényes jogilag is.

Mondok erre egy példát.

Egy nemi erőszak esetében, akkor is megerőszakolásról beszélünk, ha valaki úgy vesz rá közösülésre egy nőt, hogy megfenyegeti, ha nem szexszel vele, akkor kirúgja állásából, a gyerekét kirúgatja az iskolából, megöli az öregotthonban levő anyját, akit nem is látogathat meg amúgy.

És ha a nő belemegy az aktusba, amit a háta közepére se kíván, akkor igenis nemi erőszakról, elkövetett nemi erőszakról van szó, még akkor is, ha a férfi nem verte meg, nem tépte le a ruhákat róla és nem alkalmazott fizikai erőszakot.

És pont annyira számít ez is bűncselekménynek, mintha fizikai erőszakot alkalmazva erőszakolta volna meg a nőt.  És pont annyi börtönév jár érte, mintha fizikailag agyba főbe verve hajtotta volna végre  az áldozaton a nemi aktust.

Tehát pont ilyen közvetett zsarolás az egész agresszív oltáskampány,amellyel súlyosan diszkriminálják az embereket.

Mivel a közintézmények, stadionok, színházak, koncerttermek mid állami pénzből, az adófizetők pénzéből lettek létesítve, senki nem szabhatja meg, hogy egy adófizető, törvénytisztelő állampolgárnak van joga ezeket használni, vagy nincs, hogyan van joga ezeket használni, és csak akkor használhatja, ha elfogad egy gyanús kísérleti szert, amibe eddig többen belehaltak még többen megbetegedtek tőle. És ez csak a rövidtávú mellékhatások ismerete egyelőre ugye?

Egész egyszerűen nem fogunk adózni az államnak, mi „oltatlanok” amennyiben nem fejezik be ezt a sátánista kontroll – őrületet, amit most „vakcina igazolványnak” neveztek el.

Tehát épp az van, hogy a kormányok zsarolással követnek el nemi erőszakot a polgárokon, ami tetszik vagy sem, de bizony  ERŐSZAK-nak számít.

És bűncselekmény!

 

 

Amúgy az Alkotmány szerint egy nem kötelező dologgal nem lehet kötelezni senkit semmire. Arra sem, hogy ne menjen be egy színházba vagy egy meccsre. Ilyen egyszerű.

Olvasva a géntechnológiás szerek tanulmányait, eszembe jut az, mikor pár évvel ezelőtt magyar antropológusok genetikai vizsgálatokat végeztek ázsiai embereken és magyarokon, hogy kutassák a magyarok ázsiai eredetét, rokonságát.

És tudják kedves Olvasóim, hogyan végezték ezeket a genetikai vizsgálatokat? A mostani PCR tesztekre kísértetiesen és nagyon hasonlító teszterekkel, ugyanis ezek a PCR tesztek (mint azt már a WHO nevű sátánista klub is elismerte) nem diagnosztikai teszt és alkalmatlan egy betegség megállapítására. A PCR tesztek tömeges használata, annak feltalálója szerint, csakis egy már lezajlott nagy járvány után ér valamit, amikor felmérhetik a populáció teljes átfertőzöttségének arányait és azt, hogy az adott kórság okozott e bármilyen módosulást az adott közösség immunrendszerében vagy genetikájában.

Tehát egy megkreált, valójában nem létező p(l)andémia során megzsarolták az emberi társadalmat, majd ugyanerre a nem létező világjárványra ( mely elhitetéséért  emberek ezreit ölték meg egy elrendelt , gyilkos kórházi protokollal) most megzsarolják a szétcseszett idegű és megtévesztett embereket, hogy  beadhassák nekik a GMO-s injekciót, ami  eddigi ismeretink szerint csak egy dologra jó, átkódolni az emberi társadalom szociális működését, és teljes kontroll alá vonni a személyeket, kiiktatva ezáltal magát az emberi jogot és a személyes szabadságot.

 

 

Szó sincs itt semmilyen vírusveszélyről vagy vírusvédelemről.

És akik megkapják az oltást, azok nem lesznek „immunizáltak”, már ez egy bődületes hazugság, mikor ezt nyilatkozzák, mert akkor nem kellene elkülöníteni őket azoktól, akik nincsenek beoltva!

A védőoltás ugyanis az a szer kérem, mely beadása révén, a beoltott ember szabadon érintkezhet egy adott betegség hordozóival anélkül, hogy adott betegséget elkapja vagy továbbterjessze.

Na, ez a védőoltás, nem ezek a sátáni kísérleti covid-szerek!

És hangsúlyozom, nem vagyok se „vírustagadó” se „oltásellenes” egyszerűen egy gondolkodó, sokat tanult és tapasztalt közíró vagyok, aki kurvára utálja, ha gyíkfejű, sátáni alakok megsértik az emberek Istentől kapott ( bár olykor jól tönkrevert) elemi intelligenciáját.

És most nem mehetek be „oltatlan” társaimmal a koncertekre, a színházakba, a meccsekre? Nem is akarok!

Mert nem érezném jól magam, a „cirkuszt és kenyeret a népnek” Lucifer show-in, amit most rendeznek az embereknek, ezek a nem tudom kicsodák, akik azt hiszik urai a Teremtésnek és gazdái az embereknek. Ez a Sátánizmus!

Hát nem azok, közlöm szeretettel!

És igen, felszólítom követőimet, hogy bojkottálják azokat a helyeket, melyek bojkottálják az emberi alapértékeket, szabadságot, józan intelligenciát.

Egyet biztosan tudok. Isten nem a covid-terroristákkal van, hanem a megtámadott emberekkel.

És nyilvánvaló, hogy hatalmas erő és energia a Gonosz, de közlöm szeretettel, és üzenem a covidnáciknak, hogy Istennél még most sem létezik nagyon teremtő energia az Univerzumban.

Szőke Mária

 

 

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
klati
klati
3 ani în urmă

Köszönjük szépen!

Jocó
Jocó
3 ani în urmă

Sajnos az oldalatok nem kereshető és olvasható a google-ből. Cenzúrázva van.