Aktuális, Vélemény

Lelki terror, manipuláció: A Covid19 őrület alatt az agyig felszúrt PCR teszt, egy ősi, az egyiptomi rabszolgákat megfélemlítő metódus lekoppintása lehet (+VIDEÓ)

 

E cikk első megjelenését követően nagyon sokan, köztük orvosok, biológusok is, egyetértettek a leírtakkal, több Internetes portál át is vette. Azonban természetesen itt is megjelentek a hivatalból, azaz a covid nácik előírta parancs szerint „konteózó”bértollnokok és bérkommentelők, akik megpróbálták elbagatellizálni a cikk tartalmát, mondván ez is csak egy eszement összeesküvés elmélet.

Sajnos, mint a legtöbb  lekonteózott dolog, ez sem kitaláció!

Mint az már hivatalosan, sajtónyilvánoss

g előtt is bizonyosságot nyert, az amerikai egészségügyi hatóságok is elismerte, hogy a PCR tesztek nem megfelelőek egy vírusfertőzés kimutatására, sőt az Egyesült Államokban  január elsejétől be is tiltották ezeket a gyanús,genetikai alapú PCR teszteket.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szinte teljes titokban, minden  média nyilvánsság mellőzésével visszavonta a PCR-tesztek alkalmazását, mint olyan érvényes tesztet, ami alkalmas  lenne a SARS-CoV-2 vírus kimutatására és azonosítására.

A PCR teszt ugyanis erre teljesen alkalmatlan, és ezt a CDC most hivatalosan elismerte.- adta hírül a The Burning Platform–

A CDC elismeri azt is, hogy a PCR-teszt nem tud különbséget tenni a SARS-CoV-2 és az influenzavírus között. Tehát a Földön embermilliókat vegzáltak, helyeztek karanténba  az elmúlt két évben hamis pozitiv tesztek miatt, és sokaknak ez az életébe került szószerint. A közmédiában naponta ismertetett járványügyi adatok pedig mindvégig hamisak voltak.

 

 

Hónapokkal ezelőtt már sajtónyilvánosságot kapott az Egyesült Államokban, hogy az „egészségügyi hatóságok” meghozták ezt a döntést, de 2021 végéig a hatóságok tudatosan visszatartották ennek a végrehajtását. Szükségük volt ugyanis a hamis tesztre, hogy fenntartsák az emberekben a  félelmet, hogy korlátozásokat és törvénytelen és semmi orvosi alappal nem rendelkező  kontrollt vezessenek be a társadalomba, egy hamis, alkalmatlan teszt erőszakos alkalmazásával, hogy minél több oltást, és ezáltal minél nagyobb profitot érjenek el.

 

Rendkívüli, hogy a CDC ezen intézkedése, azaz az, hogy  PCR teszt visszavonása nem kapott semmilyen média, sem a politikusok figyelmét.

 

Dr. Kary Mullis, Nobel-díjas tudós a PCR-eljárás feltalálója néhány évvel ezelőtt nyilvánosan ismertette, hogy „a PCR –teszt egy genetikai folyamatra mutat csupán rá. Nem azt mutatja ki, hogy beteg vagy.” Nem lehet ezzel egy diagnózist, vagy egy fertőzés jelenlétét kimutatni. Tehát ezt a diagnosztikai segédeszközt soha nem Covid-tesztnek szánták.

 

Dr. Pascal Sacre, belga reanimációs szakorvos elmondta, hogy az RT-PCR eljárással a covid-éra alatt sorozatosan és tudatosan visszaélték, és könyörtelen és szándékos stratégiaként alkalmazták, hogy hamis teszteredményekre alapozva egy világjárvány látszatát keltsék. Mindez valójában emberiség elleni bűncselekménynek számít és sérti az állampolgárok emberi és alkotmányos jogait.

 

Amint arról az elmúlt hónapokban, a hatalmas média cenzúra ellenére is több cikk beszámolt, a PCR-tesztet szándékosan olyan magas ciklusokkal végezték, amelyekről ismert volt, hogy hamis pozitív eredményeket produkáltak. Az állítólagos „Covid-ügyek” többsége nem volt más, mint szándékos kitaláció. Az ebbe beszervezett  kórházak részesei voltak ennek  a megtévesztő átverésnek, mert anyagi jutalommal ösztönözték őket arra, hogy gyakorlatilag minden halálesetet „COVID-halálként” jelentsenek. Könnyű volt megtenni, mivel minden bármilyen okból haldokló személynek PCR-tesztet végeztek, amely akár 97%-ban hamis pozitív eredményt produkált, és így mindent egyértelműen „Covid-halálnak” nyilvánították, meghamisítva ezzel diagnózisok és halotti bizonyítványok százezreit.

 

A világ előtt az a kérdés , hogy vajon az „egészségügyi hatóságok” valóban csak a Big Pharmát szolgálták , ahogy Robert F. Kennedy, Jr. bebizonyította, s hogy a politikusokat és a hazug , félrevezető médiát felelősségre vonják-e a történtekért, a folyamatos hamis adatokkal való manipulálásért, és azokért a halálesetkért, melyek a hamis, a PCR tesztekre alapozott covidkezelések miatt következtek be?

És a hamis PCR tesztekre alapozták világszerte az értelmetlen lezárásokat, hatalmas gazdasági károkat okozva a vállalkozóknak, valamint a nürnbergi kódex megsértését a kötelezővé tett, kényszerített oltásokkal.

A világ népeinek végre fel kell fognia, meg kell értenie, hogy a megszervezett „Covid-járvány” a legszörnyűbb tömegbűn, amelyet az emberiség történetében valaha elkövettek.

És a „demokratikus és fejlett Nyugat” szervezte és követte el ezt a szörnyű bűnt.

Azoknak az embereknek (de persze velük együtt majdnem mindenkinek) akik bíztak Fauciban, akik bíztak Bidenben, akik bíztak az egészségügyi intézményben, és akik bíztak a médiában, tönkretették az életét.

Vajon az emberi faj túl ostoba, hogy felfogja, megértse ezt a gigantikus megtévesztést és a szabadságjogok abszolút lenullázását? Továbbra is megbíznak vajon azokban a hatóságokban és a hazug médiában, amelyek megtévesztették őket egy irányított narratívával, amely megkövetelte az összes valódi szakértő elhallgatását és megbüntetését? Ha igen, akkor gyakorlatilag önszántukból rabszolgasorba kerültek.

Az alábbi videóban is megtekinthető, hogy az egyiptomi rabszolgatartásig vezethető „orrbaszúrós” megalázós, akaratmegtörős tesztelgetéseknek semmi közül a SARS-Cov 2 vírus kimutatásához, csupán egy tömegpszichózis és egy gigantikus, globális szélhámosság csodafegyvereivé lettek ezek a PCR tesztek.

 

VIDEÓ:

 

 

Hány embernek jutott vajon eszébe az elmúlt másfél év alatt, mióta tart ez a covid-terror a Földön, hogy vajon miért alkalmazzák az úgymond tesztelésre, az állítólagos vírus kimutatására azt az orrba felszúró, kellemetlen, fájdalmas ráadásul orvosi szempontból teljesen indokolatlan tesztelési módot, amit hirtelen bevezettek, mikor elkezdték a covid éra alatt a tömegek idomítását, kontroll alatt és  pánikban tartását?  Ha a fránya covid vírus olyan sebesen terjed , hogy kötelező 2 méteres távolságtartás és maszk is kell, akkor egyetlen csepp nyálból, kevés torokváladékból is lazán kimutatható, nem kellene az embereket egy borzasztóan kellemetlen, fájdalmas és megalázó procedúrnak alávetni.

Mióta láttam ezeket a teljesen szabályellenesen végzett PCR teszteléseket (amik amúgy mint többször megjegyeztem,  nem alkalmasak vírus jelenlétének kimutatására, s ezt már maga a WHO is beismerte ) sorozatban, millió szám elkövetni az embereken, egyfolytában valami rossz deja vu érzés kísértett, hogy ezt a metódust , ezt én láttam valahol. Olvastam róla, még mielőtt elszabadult volna a Gonosz azaz ez a Covid19 -háború a Földön.

 

Egy cseppfertőzéssel könnyen terjedő koronavírus jelenlétét ki lehet mutatni egyetlen csepp nyálból vagy kevés torokváladékból. Nem kellene szinte agyig felszúrni az emberek orrába!

 

Azt is tudtam, hogy a vírus és bacilus tesztet nem így veszik az orrból, ugyanis nekem pár éve, egy orr-fül-gégészeti szakvizsgálat során  elvégeztek egy hasonló tesztet és így tudom, tapasztaltam, hogy  nem így kell, hogy az agygátig belekotorsz az emberek orrába egy mintáért.

Amiről az orvosi szaklapot is cikkeztek, az az eset volt, amikor a PCR-teszt során “véletlenül” átlyukasztották egy 40 év körüli nő agyhártyáját, és emiatt agy-gerinc-folyadék kezdett szivárogni az orrán keresztül, ami életveszélyesfertőzésveszélyét vetítette előre – számolt be a különös estről a JAMA Otolaryngol Head Neck Surgery szakfolyóirat cikke. Ez az eset megmutatta, hogy az egészségügyi szakembereknek gondoskodniuk kell a tesztelési protokollok szigorú betartásáról – mondta az AFP hírügynökségnek Jarrett Walsh, a cikk vezető szerzője. Szerinte – ahogy arról a Science Alert tudományos portál beszámolt – azokat az embereket pedig, akik kiterjedt orrmelléküreg- vagy koponyaalap-műtéten estek át, ha lehetséges, alaposan ki kell kérdezni a teszt elvégése előtt.

Ez egy genetikai kísérleti teszt, ez az egész PCR teszt-féle őrület egy hazugság, ami nem véletlen, hiszen a covid vakcinák nagy része is géntechnológiás sz@r.

De akkor minek ez a brutális, fájdalmas, agresszív kamu teszt, az emberek orrába feldöfve, megsértve az agygáti hámot?

És aztán eszembe jutott. Beugrott.

 

Véletlen lenne? A thébai Nagy Templom falán , sőt a Holtak Könyvében is több helyen említik, hogyan lehet az orrba felszúrt pálcák segítségével rettegő, engedelmes rabszolgákat idomítani az emberekből

Mikor a Thébai nagy templom hieroglifeiről olvasgattam pár éve, ott találkoztam ezzel a metódussal. Ősi egyiptomi módszer volt, de szerintem az egyiptomiak is átvették valakiktől, ugyanis ez a fajta beavatkozás, orron át az agyhámi gát megsértése az emberekben a pánikközpontot és a félelem központot aktiválja. Ezt tudományosan reptilián agydúcnak nevezzük, ez felelős a félelemérzet, pánikállapot, halálfélelem  kialakulásáért többek között.

Nos, az ókori Egyiptomban a rabszolgákat, akiket befogtak a piramisok építésére, előtte alávetettetek ennek a beavatkozásnak, ugyanis ezzel módosítani tudták az emberi agy „reptilián” idegdúcát. Tehát ha ügyesen csinálják a „PCR tesztet” akkor a személy, akin ezt elkövetik, állandó rettegésbe, egyfajta halálfélelmi tudatalatti állapotba kerül, így engedelmes, befolyásolható, tökéletes rabszolga a „piramisépítés” halálos munkájában.

 

A Reptilian complex vagyis ” hüllő agy” az emberi agy legősibb része, ez felelős az ösztöneinkért. Ide égtek be a túléléshez szükséges viselkedési mechanizmusok. A félelemérzetért felelős agyi rész.

 

Ez most része lett a médiában, politikumban közvetített megfélemlítési metódusnak.

 

Az emberek rettegik a PCR tesztet , a +pozitív  vagy

– negatív eredmény ugye sorsdöntő, és közben ez a rettegés állandósult pszichózissá válik, ha sikerül a PCR teszttel megsérteni a reptilián agydúc előtti agygáti hámot. És akkor a megfélemlített tömeg engedelmesen retteg, hordja a maszkot  és nem mer visszaugatni, akkor sem ha az anyját vagy a gyerekét előtte kaparják el fekete hullazsákban miután kinyírták a covid-protokoll szerint. Érthető?

A Thébai nagytemplom falán egész sorozat van erről, pontos leírással, hogyan kell a rabszolgákat megfélemlítéssel, félelemben tartással engedelmességre nyomorítani.

És akkor most gondolkodjon el ezen, aki velem együtt furcsának tartja ezt a durva és szélhámosságra alapozott PCR-tesztelési, orrba- felszúrós módszert.

Ja és nyugodtan rá lehet mindezekre keresni, le lehet ellenőrizni! Mert az emberi civilizáció hála Istennek olyan ősi „létesítmény” a Földön, hogy bárhogy igyekeznek  az ősi tudásokat eltüntetni, a piramisok, templomok falain (is) ott van az  üzenet a kései utódoknak. Mintegy figyelmeztetésként!

Szőke Mária

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile