Aktuális, Vélemény

Lelki terror, manipuláció: A Covid19 őrület alatt az agyig felszúrt PCR teszt, egy ősi, az egyiptomi rabszolgákat megfélemlítő metódus lekoppintása lehet

Hány embernek jutott vajon eszébe az elmúlt másfél év alatt, mióta tart ez a covid-terror a Földön, hogy vajon miért alkalmazzák az úgymond tesztelésre, az állítólagos vírus kimutatására azt az orrba felszúró, kellemetlen, fájdalmas ráadásul orvosi szempontból teljesen indokolatlan tesztelési módot, amit hirtelen bevezettek, mikor elkezdték a covid éra alatt a tömegek idomítását, kontroll alatt és  pánikban tartását?  Ha a fránya covid vírus olyan sebesen terjed , hogy kötelező 2 méteres távolságtartás és maszk is kell, akkor egyetlen csepp nyálból, kevés torokváladékból is lazán kimutatható, nem kellene az embereket egy borzasztóan kellemetlen, fájdalmas és megalázó procedúrnak alávetni.

Mióta láttam ezeket a teljesen szabályellenesen végzett PCR teszteléseket (amik amúgy mint többször megjegyeztem,  nem alkalmasak vírus jelenlétének kimutatására, s ezt már maga a WHO is beismerte ) sorozatban, millió szám elkövetni az embereken, egyfolytában valami rossz deja vu érzés kísértett, hogy ezt a metódust , ezt én láttam valahol. Olvastam róla, még mielőtt elszabadult volna a Gonosz azaz ez a Covid19 -háború a Földön.

 

Egy cseppfertőzéssel könnyen terjedő koronavírus jelenlétét ki lehet mutatni egyetlen csepp nyálból vagy kevés torokváladékból. Nem kellene szinte agyig felszúrni az emberek orrába!

 

Azt is tudtam, hogy a vírus és bacilus tesztet nem így veszik az orrból, ugyanis nekem pár éve, egy orr-fül-gégészeti szakvizsgálat során  elvégeztek egy hasonló tesztet és így tudom, tapasztaltam, hogy  nem így kell, hogy az agygátig belekotorsz az emberek orrába egy mintáért.

Amiről az orvosi szaklapot is cikkeztek, az az eset volt, amikor a PCR-teszt során “véletlenül” átlyukasztották egy 40 év körüli nő agyhártyáját, és emiatt agy-gerinc-folyadék kezdett szivárogni az orrán keresztül, ami életveszélyesfertőzésveszélyét vetítette előre – számolt be a különös estről a JAMA Otolaryngol Head Neck Surgery szakfolyóirat cikke. Ez az eset megmutatta, hogy az egészségügyi szakembereknek gondoskodniuk kell a tesztelési protokollok szigorú betartásáról – mondta az AFP hírügynökségnek Jarrett Walsh, a cikk vezető szerzője. Szerinte – ahogy arról a Science Alert tudományos portál beszámolt – azokat az embereket pedig, akik kiterjedt orrmelléküreg- vagy koponyaalap-műtéten estek át, ha lehetséges, alaposan ki kell kérdezni a teszt elvégése előtt.

Ez egy genetikai kísérleti teszt, ez az egész PCR teszt-féle őrület egy hazugság, ami nem véletlen, hiszen a covid vakcinák nagy része is géntechnológiás [email protected]

De akkor minek ez a brutális, fájdalmas, agresszív kamu teszt, az emberek orrába feldöfve, megsértve az agygáti hámot?

És aztán eszembe jutott. Beugrott.

 

Véletlen lenne? A thébai Nagy Templom falán , sőt a Holtak Könyvében is több helyen említik, hogyan lehet az orrba felszúrt pálcák segítségével rettegő, engedelmes rabszolgákat idomítani az emberekből

Mikor a Thébai nagy templom hieroglifeiről olvasgattam pár éve, ott találkoztam ezzel a metódussal. Ősi egyiptomi módszer volt, de szerintem az egyiptomiak is átvették valakiktől, ugyanis ez a fajta beavatkozás, orron át az agyhámi gát megsértése az emberekben a pánikközpontot és a félelem központot aktiválja. Ezt tudományosan reptilián agydúcnak nevezzük, ez felelős a félelemérzet, pánikállapot, halálfélelem  kialakulásáért többek között.

Nos, az ókori Egyiptomban a rabszolgákat, akiket befogtak a piramisok építésére, előtte alávetettetek ennek a beavatkozásnak, ugyanis ezzel módosítani tudták az emberi agy „reptilián” idegdúcát. Tehát ha ügyesen csinálják a „PCR tesztet” akkor a személy, akin ezt elkövetik, állandó rettegésbe, egyfajta halálfélelmi tudatalatti állapotba kerül, így engedelmes, befolyásolható, tökéletes rabszolga a „piramisépítés” halálos munkájában.

 

A Reptilian complex vagyis ” hüllő agy” az emberi agy legősibb része, ez felelős az ösztöneinkért. Ide égtek be a túléléshez szükséges viselkedési mechanizmusok. A félelemérzetért felelős agyi rész.

 

Ez most része lett a médiában, politikumban közvetített megfélemlítési metódusnak.

 

Az emberek rettegik a PCR tesztet , a +pozitív  vagy

– negatív eredmény ugye sorsdöntő, és közben ez a rettegés állandósult pszichózissá válik, ha sikerül a PCR teszttel megsérteni a reptilián agydúc előtti agygáti hámot. És akkor a megfélemlített tömeg engedelmesen retteg, hordja a maszkot  és nem mer visszaugatni, akkor sem ha az anyját vagy a gyerekét előtte kaparják el fekete hullazsákban miután kinyírták a covid-protokoll szerint. Érthető?

A Thébai nagytemplom falán egész sorozat van erről, pontos leírással, hogyan kell a rabszolgákat megfélemlítéssel, félelemben tartással engedelmességre nyomorítani.

És akkor most gondolkodjon el ezen, aki velem együtt furcsának tartja ezt a durva és szélhámosságra alapozott PCR-tesztelési, orrba- felszúrós módszert.

Ja és nyugodtan rá lehet mindezekre keresni, le lehet ellenőrizni! Mert az emberi civilizáció hála Istennek olyan ősi „létesítmény” a Földön, hogy bárhogy igyekeznek  az ősi tudásokat eltüntetni, a piramisok, templomok falain (is) ott van az  üzenet a kései utódoknak. Mintegy figyelmeztetésként!

Szőke Mária

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile