Aktuális

Fokozódik a covid-káosz Romániában is: megjelent a Hivatalos Közlönyben, hogy a PCR tesztek alkalmazása nagyon sok fals-pozitív eredményt adott

Ioana Mihăilă román egészségügyi miniszter a Hivatalos Közlönyben jelentette meg azt, hogy a másfél éve alkalmazott PCR tesztek nagyon sok fals -pozitív esetet generáltak, írta meg csütörtökön a Ziarul National. Magyarán kamu tesztek kamu eredményeire alapozódik az egész p(l)andémiás őrület és a társadalom megrontása.

Tudósok egy része már a covid cirkusz kezdetekkor felhívta a figyelmet arra (s erről egyesek a kormányokat is megpróbálták – sajnos sikertelenül- tájékoztatni) hogy a PCR tesztek, melyekre építették az egész Covid19 -terrorizmust, az eseti statisztikákat és az ezekhez kapcsolt törvénytelen korlátozásokat, szóval az ikonikussá vált PCR tesztek alkalmatlanok arra, hogy ki lehessen általuk jelenteni egy személyről, hogy az fertőző beteg.

 

 

2020 februárjában a Magyar Tudományos Akadémia kutató virológusai  tanulmányban figyelmeztették a magyar kormányt arra, hogy a PCR tesztek alkalmatlanok arra, amire a globalista parancs, illetve a WHO ukáza szerint használni kezdték. De természetesen a magyar kormány sem vette figyelembe az akadémikusok beadványát, ugyanis a covid-projektet globálisan végre kellett hajtani, s ezzel bevezetni a teljes társadalmi kontrollt az államokban. A beadvány ITT olvasható.

 

A PCR tesztek ugyanis nem diagnosztikai tesztek, csupán orvosi segédeszközök,

 

melyeket többek között genetikai vizsgálatra, apasági tesztekre, vagy egy már lezajlott járvány nagyságának megsaccolására lehet használni és nem tömeges diagnosztizálásra egy állítólag éppen zajló járvány idején, mert erre nem valók.

Magyarán szólva a PCR tesztek önmagukban alkalmatlanok arra, hogy valakiről megállapítható legyen, hogy akármelyik koronavírus okozta megbetegedésben szenved és fertőző.

Ezek a tesztek nem tudják  kimutatni mitől van jelen egy ellenanyag egy adott szervezetben. Ismerünk legalább további két koronavírust (HCoV-OC43 és HCoV-HKU1, de lehet több is), amelyek közönséges náthát !!!  okoznak, és akár 1-2 évig is kimutatható az ellenük termelt IgG ellenanyag a betegben. Ezek az antitestek nagyon hasonlóan viselkednek, mint a SARS-CoV-2 ellen termelt antitestek.

 

Hány embert gettóztak  vajon be karanténba kórházakba és hányan haltak bele a fals-pozitív teszt miatti covid-protokoll kezelésbe?!

 

Elképesztő belegondolni is, hogy ezekre a diagnosztikai célokra alkalmatlan tesztekre hivatalos statisztikákat, országok lezárását, emberek kényszerített karanténba helyezését vagy kórházba utalását  alapozták. És ha belegondolunk abba, hány fals pozitív eredménnyel sújtott  embert zsuppoltak a halálkórházakká vált  egészségügyi intézmények covid-részlegeire, akiknek  sokszor semmi bajuk sem volt,( eleinte ugye a tünetmenteseket is a nagy sátáni show szabályai szerint beöltözött, nejlon szállító-koporsókkal felszerelt látvány-mentősök vitték a kórházakba, ahol a hírhedt covid protokoll szerint kezelték őket, ezzel „halálba kezelve” sokezer embertársunkat, kénytelenek vagyunk megállapítani, hogy a 21. századbeli covid-terrorizmus magasan lekörözte az auswitzi haláltábor szégyenletes „eredményeit”.

 

 

 

Az eltelt másfél esztendő társadalmi borzalmaival a hátunk mögött talán meg sem kellene lepődjünk azon a csütörtöki sajtóhíren, melyből kiderül, a román egészségügyi miniszter, ki tudja milyen indokból, a Hivatalosan Közlönyben nyilvánosságra hozta, hogy a PCR tesztek alkalmazása  nem volt megfelelő és valószínűleg nagyon sok volt a fals pozitív covid-teszt Romániában.

Ugyanis a PCR tesztek nemcsak mint orvosi segédeszközök nem megfelelőek egy állítólag zajló járvány idején, de annyira érzékenyek és megbízhatatlanok, hogy nagyon könnyen lehet akarva vagy akaratlanul úgy végezni a tesztelést, hogy az fals-pozitív eredményt adjon.

Más kérdés, hogy semmi értelme nincs annak, hogy a tesztelt emberek orrába szinte felszúrjanak ezekkel a teszt-pálcikákkal, ugyanis a torokváladékban vagy a száj nyálkahártyáján sokkal több és jobban detektálható mind a vírus mind a baktérium jelenlét.

Az is nyitott kérdés, vajon mennyire is képzettek azok az egészségügyi dolgozók, akiket befogtak erre a megalázó, fájdalmas és orvosilag elfogadhatatlan tesztelésre? Emlékszünk ugye arra a sátáni őrületre is, amikor bejelentették, hogy Kínában ( hol máshol? ) az odaérkező külföldieknél anális tesztet végeznek, azaz a végbelükből vesznek mintát, egy állítólagos légúti vírust keresve, egy amúgy erre alkalmatlan orvosi segédeszközzel. Mi ez, ha nem sátáni???

Az orvostudomány szembeköpése és az ember meggyalázása!

Valami ami egy roppant nagy, globális hazugságot fedez.

Mint ahogy az sem elég világos, hogyan próbálnak állítólagos vírusmutánsokat ugyanazokkal a PCR tesztekkel detektálni? Ha a vírus mutálódik is, és ez szemmel láthatóan a vírus ún. szelídülése fele vezet, vagyis amikor a vírus beépül a közegbe és akár a nátha vagy grippe „veszít erejéből” nem okoz olyan súlyos szövődményeket, mint az elején. De ha ez így is lenne, legyen világos A PCR TESZTEKKEL AZ ÉGVILÁGON SEMMILYEN VÍRUS-MUTÁCIÓT NEM LEHET KIMUTATNI! HISZEN MAGÁT AZ EREDETI SARS-cov2 –ŐT SEM LEHET!  Tehát ezek a rablómesék a béta, gamma, delta variánsokról egy az egyben nem bizonyítottak. Ezek az igazi „konteók” azaz valótlanságok, csakhogy mivel ez a hivatalos álláspont eretnekségnek bizonyul, ha bárki a tudományra hivatkozva ellentmond ezeknek.

Ahogy ezek a vírus-mutációs elméletek mind hazugságok, s nagy a valószínűsége, hogy ezek a megnevezések, melyeket a köztudatban vírus-mutációknak AKARNAK ELADNI, HAZUGSÁGOK, ÉS TULAJDONKÉPPEN A KÍSÉRLETI OLTÁS TÖMEGES SZAKASZÁBAN A KÜLÖNBÖZŐ KÍSÉRLETI SZAKASZOKAT JELÖLIK EZZEL. ÍGY AKÁR AZ IS KÖNNYEN MEGLEHET, HOGY A DELTA VARIÁNSNAK MONDOTT  AKÁRMI, TULAJDONKÉPPEN A KÍSÉRLETI VAKCINA KIVÁLTOTTA MELLÉKHATÁSOK TÖMEGES ELŐFORDULÁSA!

Mint az is nagy kérdés, miért is végeznek genetikai teszteket milliónyi emberten miközben egy géntechnológiás szert neveznek védőoltásnak? Ez az egész valami genetikai machinációnak tűnik és nem egy légúti vírus elleni harcnak.

Summa summarum, egyelőre nem tudni miért, de Romániában az aktuális  marionett-egészségügyi miniszter jelentette ki, hogy  a kamu PCR tesztek biza sok fals  pozitív teszteredményt hozhattak össze.

A kérdés nyitott: és akkor most mi lesz??? Folytatódik tovább a sátáni manőver?

Szőke Mária

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile