Aktuális, Vélemény

Menekülnek a patkányok a süllyedő covid-hazugságok hajójáról? –  Beadta felmondását a Román Stratégiai Kommunikációs Csoport vezetője

Az Avticnews hírportál hozta kedden nyilvánosságra azt, hogy a Román Stratégiai Kommunikációs Csoport vezetője Andi Manciu, hivatalos Facebook oldalán közölte, beadta felmondását és május elsejétől nem ő lesz a covid-számháború főnöke Romániában.

Olvasóink nemrég olvashattak hírportálunkon is a több mint furcsa Stratégiai Kommunikációs Csoportokról. Az, hogy a román covid-kommunikátorok feje most hirtelen kiszáll a számháborúból, mindenképpen elgondolkodtató, ahogy az ActivNews hírportálon felvetették: „menekülnek a patkányok” a covid-hazugságok süllyedő hajójáról?

Manciu a Facebookon közölte, hogy május elsejétől felmond a Román Kommunikációs Stratégiai csoport vezetéséről

De kik is ezek a „kommunikációs covid szócsövek”?

Több mint egy esztendeje, hogy világszerte tart a covid19 p(l)andémiás társadalmi hadművelet, amelyet egy állítólagos, de hivatalosan sosem igazolt világjárványra alapoztak.

Ennek ódiumaként minden államban hirtelen előkerült az úgynevezett Stratégiai Kommunikációs Csoport.

Romániában a 15 tagú Stratégiai Kommunikációs Csoport tagjai közül 12 tag beleértve a csoportvezető Andi Manciut is, a román állam úgynevezett „militarizált struktúrájának” tagja, tehát az ég egy világon semmi közük sem az orvostudományhoz, sem a járványtanhoz.

A kiderített adatok beigazolták, hogy a közölt információk az orvosi és a közegészségügyi hatóságokon kívül esnek, és hogy minden döntést nyolc katonai állami struktúra kommunikátorai hoznak, többségük a Belügyminisztérium részéről.

Tehát magyarul ez azt jelenti, hogy az Országos Járványügyi Igazgatóságot mellőzve jelentenek az ország járványhelyzetéről.

És legyen világos, ez nemcsak Romániában, hanem valamennyi országban pont így működik.

Magyarországon például az országos tiszti főorvosnak kinevezett a covid-kommunikáció egyik legtorzabb figurájává fejlődött Müller Cecília ontja naponta a magyarországiaknak a legsötétebb és legprimitívebb  covid-krónikát. A magyar Covid Cecília megnyilvánulásaira valójában nehéz jelzőt találni, ugyanis józan paraszti ésszel, a kommunikáció és az orvostudomány alapjaiból kiindulva, egyszerűen ő az, amire a covid-terror alatt is csak annyit lehet mondani:  „Ilyen állat márpedig nem létezik!”

Müller Cecilia ugyanis  ontja a bődületesebbnél bődületesebb kijelentéseket, bakikat, s az emberi intelligenciát megszégyenítő kommunikációjára egyetlen jelzőt találok: sátánian bugyuta.

Ő volt az, aki a tévékamerák előtt nyilvánosan beismerte, hogy a covidosnak nyilvánított halálesetek zömében az elhunytak nem koronavírus fertőzésben hunytak el, de mert az a parancs, hát annak számolnak mindenkit, akin egyszer tesztet végeztek és ez a teszt pozitív lett. Megjegyezzük gyorsan azt is, hogy a PCR tesztek nem diagnosztikai, hanem genetikai tesztek, teljesen alkalmatlanok arra, hogy egy éppen zajló járvány esetén bármit alapozzanak rájuk.

Müller Ceciliánál a román kommunikációs covid-csapat azért lényegesen jobban dresszírozott, itt legalább megpróbáltak ügyelni a látszatra.  Egy darabig.

Az Andi Manciu vezette csoport 19 tagjából 12 a román állam militarizált struktúráiban dolgozik.

Az adatok azt mutatják, hogy a kapott információk az orvosi és a közegészségügyi hatóságokon kívül esnek, és hogy minden döntést nyolc katonai állami struktúra kommunikátorai hoznak, többségük a Belügyminisztérium részéről.

Nem nehéz tehát arra a következtetésre jutni, hogy nem járványról van szó, hanem egy, a társadalmakat szándékosan béklyóba verő globális  „ egyen hazugságról” egy sátáni számháborúról, ahol az úgynevezett járványügyi adatokat úgy hamisítják, ahogy az előre megkapott globalista-forgatókönyvben ez meg vagyon írva.

Azt, hogy a romániai covid kisistenek elfogadják Andi Manciu felmondását, egyelőre nem szivárgott ki a sajtóban. Könnyen elképzelhető ez is a stratégia része, egyszerűen úgy van a forgatókönyv megírva, hogy idejében kimenekítsék a jó szolgákat, akik hónapok óta mikrofonállványai az emberi történelem legnagyobb hazugságának.

Azonban ugyancsak a történelmi példákra hagyatkozva, az azért legyen világos, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények esetében a felelősök felelni fognak. A beavatott báb-kormányok, a halálkórházak covid-protokollját végrehajtó orvosok, a hamis adatokkal országokat lezáró kommunikációs csoportok…

Ez minden világháború esetében így történt, és így fog történni, s ez alól nem kivétel a harmadik Vírus-világháború sem.

-lszmm-

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile