Aktuális

Mikor a „konteók” valósággá válnak? Fatih Erbakan: „Ez valójában nem vakcina, ezt tudományosan génterápiának vagy génváltónak nevezik! ” – A Pfizer és a Moderna „oltásai” genetikai rendellenességeket okoznak a vakcinázott anyák újszülöttjeiben (+ videó)

Megdöbbentő és lássuk be, nem is annyira meglepő állításokkal rukkolt elő egy televiziós műsorban egy török politikus és több kutatóorvos. Azt állítják, hogy a covid kísérleti szérum, amit éppen az egész emberiség torkán le akarnak nyomni, súlyos genetikai módosulásokat okoz és valójában nem egy védőoltás , hanem egy génterápiás szer.

A majdnem 2 éve tartó globális covid-őrületben már az elején mondták a tudomány képviselői, hogy egy olyan gigászi emberkísérletre készül egy politikusokból, gyógyszergyártó cégekből  verbuvált  társadalomirányító, azaz inkább társadalom manipuláló csapat, mely egy a média által kreált hamis vírusjárvány, p(l)andémia  ürügyén kísérleti fázisban levő  genetikai módosító szert juttat embermilliók szervezetébe.

Ezt a kijelentést természetesen a covid inkvizítorai azonnal „konteónak” nevezték és tiltották, lehurrogták, azokat az orvosokat, genetikus kutatókat pedig, akik nyíltan jelezték az emberiségellenes  egészségügyi csalást vagy elhallgattatták, vagy ellehetetlenítették.

A „Beyaz” török ​​televíziós csatorna pár napja egy sajtótájékoztatón  megdöbbentő információkat hozott nyilvánosságra, mely igazolni látszik azt, hogy a Covid19 féle génterápiás vakcinák, nem vírusfertőzéstől védő oltóanyagok, hanem az ember génszerkezetét módosítani próbáló kísérleti szérum.

Így talán meg is érthetjük, miért nem nyújt az állítólagos „vakcina” hatékony védelmet a „vírus” ellen, ami ellen adták állítólag, miért betegszenek meg a beoltottak, miért nem lehet abbahagyni ezt az egész sátáni hadműveletet, melynek egyre nyilvánvalóbban már nem sok köze van semmilyen virózishoz…

És felvetődik az a kérdés is, egy, az influenzánál már bizonyítottan nem súlyosabb  légúti vírus megfékezésére miért is kell belenyúlni az ember természetes géntérképébe?

Sőt, azt  is megérthetjük, miért is nem adtak  Nobel díjat a kétes múltú és jelenű, magyar származású gyógyszer- és titkosügynök Karikó Katalinnak, aki a Pfizer munkatársaként az a Marionett, akiről azt hazudják, ő fedezte fel az mRNS géntechnológiás módszerrel működő oltásokat. Nyilván senki nem vállalta a felelősséget egy ekkora hazugságért még  a Nobel bizottságban sem.

Az említett sajtótájékoztatón olyan fényképeket mutattak be, melyeken  deformált, torzszülött csecsemők látszottak , akik azután születtek, hogy anyjukat a Pfizer és a Moderna Covid „oltóanyagával” beinjekciózták.

A sajtótájékoztatón a török ​​Szociális Jóléti Párt elnöke, Fatih Erbakan a kamerák előtt állt Ankarában. Orvosok, klinikai pszichológus, idegsebész és mellkasi betegségek specialistája, a sajtótájékoztatón személyesen pedig  Dr. Serhat Fındık professzor támogatta őt szakértőként.

” Egy szemű és farok kinövéssel rendelkező gyerekek születtek!” – jelentette ki a politikus, több fotót prezentálva a sajtótájékoztatón.

A török sajtótájékoztató narrátora mindezt így kommentálta:

„Igen, kedves nézők, Fatih Erbakan, a Török Szociális Jóléti Párt elnöke, aki nem kapta meg a koronavírus elleni védőoltást, a kamerák elé állt, és három szakorvossal együtt bemutatott néhány fotót.”

Bemutattak egy felvételt egy genetikai módosulásról.

„Ez nem vakcina, hanem egyfajta genetikai módosító szer. Mint a képeken látható, súlyos genetikai módosulással, egy farok kinövéssel jött világra   ez a kisbaba. Voltak gyerekek, akik egyetlen  szemmel és ugyancsak farokkal születtek… sőt több olyan csecsemő született a beoltott anyáktól, akiknek a végtagjaik voltak deformálva, vagy éppen nem két, hanem három karjuk  volt.”- hangzott el a sajtótájékoztatón.

A sajtótájékoztatón a politikus és az őt kísérő orvosok több hátborzongató genetikai rendellenességgel született  csecsemőfotót mutattak be, azt állítva valamennyi torzszülött gyermek az elmúlt hónapok alatt Pfizer vagy Moderna vakcinával beoltott anyától született.

Erbakan: „Ez valójában nem vakcina; ezt tudományosan génterápiának vagy génváltónak nevezik! ”

„Itt egy farokkal született gyermek fotója, ez egy genetikai hiba. Mint valamennyi deformált csecsemő esetében. Tudományosan ezt génterápiának hívják. ”

„Tehát nyilván ez a technológia talán terápiásan is használható, de mellékhatásként, mint látjuk, rendkívül súlyos genetikai mutációkat okozhat. Ez így egy használható fegyver! Genetikai fegyver.”

Erbakan emlékeztetetett arra is a műsorban, hogy a Japán Egészségügyi Minisztérium pár hete a géntechnológiával előállított állítólagos vakcinákban ismeretlen eredetű, idegen anyagokat mutatott ki. Japánban ezért be is tiltották a Moderna vakcináját.  Erbakan azt állította, hogy ugyanez az anyag megtalálható valamennyi mRNS covid-vakcinában.

Fatih Erbakan azt mondta: „Kész vagyok megbeszélni ezt a tudósokkal. Vegyük elő ezeket az adatokat a 83 millió  török állampolgár  jelenlétében. Várjuk azokat, beleértve a kísérleti covid-szérum gyártóit,  akik azt mondják, nem mondunk igazat! Jöjjenek s bizonyítsák ezt, ahogy mi is felsorakoztatjuk tudományos bizonyítékainkat, dokumentációnkat.”

Forrás:   eindtijdnieuws.com

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile