Aktuális, GREAT RESET

Népirtás lesz Szodomában? A PRIDE bevonul a WHO kísérleti laboratóriumába? – A WHO most éppen a homoszexuálisokat fogja be kísérleti patkányoknak a „majomhimlő oltásnak” hazudott szer tesztelésére

2022-ben ki kell mondani az emberiséget jelenleg egyetlen nagy magatartásbeli „ragály” veszélyezteti éspedig az OSTOBASÁG, ami mentálisan fertőz a politikai hatalmak által irányított médián keresztül.

A COVID19 hamis világjárvány-projekt után, melyről ma már tudományosan bizonyított, hogy egy sosem izolált vírusra épített népirtás tulajdonképpen, most ugyanazok a tömeggyilkosok előálltak a „majomhimlő” féle hazugsággal. „majomhimlőnek” nevezve azt a COVID kísérleti vakcina okozta egyik mellékhatást, mely sosem okozott volna senkiben tüneteket, ha nem oltják be a csimpánz adenovírus részeket tartalmazó COVID szérummal.

MONDJUK KI ITT AZ ELEJÉN  SZÓ SINCS SEMMILYEN MAJOMHIMLŐ JÁRVÁNYRÓL!!! Ennek semmilyen orvosilag igazolt virológiai bizonyítéka nincs! 

 

A COVID oltás mellékhatásaira egy új oltást vagy mit vetnek be, s ezt a homoszexuálisokon készülnek elsősorban letesztelni….

 

És érdekes módon a genderelmélettel operáló globalista elit most magukat a homoszexuálisokat vette célba (mint látjuk, annyira azért mégsem szeretik őket annyira, ahogy ez az LGBTQ féle szodomita showkból erre következtetni lehetne). A „ majomhimlőnek” elnevezett vakcina-mellékhatást ugyanis érdekes módon homoszexuális férfiakra  sütik elsősorban  rá. Ez valószínűleg nem más, mint annak a 30 éve kezdett AIDS projektnek a folytatása, melyet anno maga a Doktor Halál , Anthony Fauci és bandája indított útra.

Miért pont a homoszexuális férfiak betegsége a kamu „majomhimlő” egyelőre nem világos, de az már egész jól látszik, a népirtók feltalálták erre is a spanyolviaszt, az oltás okozta mellékhatást egy újabb oltással akarják úgymond megelőzni, gyógyítani, vagy micsoda…

 

A homoszexuálisoknak propagált kísérleti „majomhimlő” elleni oltásnak hazudott ismeretlen szert New Yorkban már nyomják is a népekbe, mint látni elsősorban a férfiatlan férfiak álltak sorba a fotón látható oltóközpontnál is…

Na, ezzel a „majomhimlő oltásnak” nevezett szer, melyről még annyit sem lehet tudni, mint a védőoltásnak hazudott COVID szérumról,  most a fertőzőcsoportnak kinevezett homoszexuálisokat akarják beinjekciózni.

Természetesen, ahogy megszoktuk ebben a genocidum-projektben itt se adnak semmilyen elfogadható, tudományosan alátámasztott , orvosilag elfogadható magyarázatot semmire, magának a majom-oltásnak az összetevői is titkosak egyelőre.

De a halál-sajtó, lásd a Mainstream média, máris lelkendezve közli, „jó hír a homoszexuálisoknak” az oltásra oltás.

A globalista/sátánista  bűnszervezet a WHO, pedig még csak nem is titkolja, hogy egy újabb tilos emberkísérletet terveznek végrehajtani, ezáltal a COVID szérummal beoltott homoszexuálisokon.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ugyanis elismerte, hogy mindenki, aki megkapja a majomhimlő elleni védőoltást, tulajdonképpen, ha akarja , ha nem,  részt vesz egy klinikai kísérleti vizsgálatban, amelynek célja annak felmérése, hogy az oltás hatásos-e.

A WHO fertőző veszélyekre való felkészültségi ügynökségének vezetője, Tim Nguyen megjegyezte, hogy a majomhimlő elleni „vakcina” hatékonysága egyáltalán nem ismert, mivel soha nem használták nagy mennyiségben nagy tömegeken.

„Szeretnék egy dolgot kiemelni, ami nagyon fontos a WHO számára. Bizonytalanságunk van ezeknek a vakcináknak a hatékonyságát illetően, mivel korábban nem használták őket ebben az összefüggésben és ilyen léptékben” – mondta szombaton Nguyen.

-lszmm-

Forrás: InfoWars

 

Kapcsolódó:

VIDEÓ: Amit rég sejtett a világ, a szakemberek bebizonyították, átverés az egész pandémia: DR. PORNIMA WAGH, VIROLÓGUS ÉS IMMUNOLÓGUS: NINCS SARS-COV-2, NINCS COVID 19 ÉS NINCSENEK „VARIÁNSOK”!

 

 – GREAT RESET: A nagy „majomhimlő” hazugság: A „majomhimlő” csak azokban az országokban terjed, ahol a lakosság zöme megkapta a Pfizer vakcinát, és a technokratikus nagy újraindítás elősegítésére használják

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile