Aktuális, Tények mögött a lényeg, Vélemény

“Oltott” és “oltatlan” covidhalál – Kussol a magyar dögevőmédia: két Pfizer oltás után végezte lélegeztető gépen az ismert magyar színész – a vakcina üvegcsékből támadó biológiai hordozófegyver a tulajdonképpeni „járvány”?

A közelmúltban elhunyt két magyar híresség. Az egyik „oltott” volt, a másik „oltatlan”… ám mind a kettő ennek ellenére ugyanazon forgatókönyv szerint végezte…

A “teljesen beoltott” magyarországi színész, Damu Roland 47 évesen elhunyt, a hírek szerint koronavírus okozta fertőzéstől. Legalábbis a hétfői hírek szerint.

 Ugyancsak a magyarországi hírekből derül ki, hogy a színész ugyanazt a “kórházi kezelést”, azt a covid-protokollt kapta meg a kórházban, mint a pár hete elhunyt, magyar   rocklegenda, az Omegás Kóbor János, és kb. ugyanazon forgatókönyv szerint is hunyt el. Mélyaltatásban.

AZONBAN!!!
Damu halálánál egyetlen magyar hírportál jegyezte csak meg, hogy biza két Pfizeren is túl volt az elhunyt. „Oltott” volt.

Tehát akár az oltás is közrejátszhatott a betegségében majd a halálában.

És ha ő is egyike azoknak, akiket a kísérleti génterápiás szérum mellékhatásai öltek  meg?

Vagy ez nem számít ebben a gyilkos, hazug propagandában, amit igenis bátran nevezhetünk emberiségellenes bűncselekménynek, NÉPIRTÁSNAK ?!

cOViktoriánus kampányplakát mely fennen hirdeti, hogy a vakcina-prófétává avanzsált magyarországi miniszterelnök szerint nincs más orvosság csak az “oltás”…e cikk írásakor a hülyére oltott Magyarországon “7989 az új fertőzöttet és 436 covid halált” jelentettek, jóval TÖBBET mint tavaly ilyenkor, mikor még nem volt “oltás” csak tomboló “járvány”… ????

 

Míg  három hete a Kóbor János (lássuk be, több mint gyanús) halálát követően a  pöcegödörhöz hasonló magyarországi kormánysajtó ontotta magából a rémhíreket. Kiemelve, hogy a rocksztár nyilvánosan megtagadta, hogy beoltsák a génterápiás, védőoltásnak hazudott biológiai fegyverrel.

Meg, ha beoltatta volna magát, akkor biztos nem hal meg… ja, talán akkor nem kerül fókuszba, s a  covidnáci  magyar kormány nem vél benne veszélyt látni és esetleg nem teszik el láb alól a kórházban, mint amolyan „oltástagadó”hírességet, akiből ugye remek elrettentő példát lehetett kreálni az aljas bértollnokok  segítségével? – vetődik fel a jogos kérdés.

De mi a különbség végülis a két eset között,ha a kétszer beoltott ismert ember pont úgy megbetegszik mint az egy oltást sem kapott híres ember, és ugyanazon kórházi haláltánc/emberáldozat szerint hal meg?

Akkor mire volt jó, szegény megboldogult Damunak a két Pfizert, ha úgyis elkapta az

állítólagos kórt és pont úgy lélegeztető gépen végezte, mint az oltást elutasító magyar rockhíresség?

Akkor mire jó ez az oltásnak nevezett izé, ha szemmel láthatóan semmilyen védelmet nem ad?

Akkor miért is nevezik ezt a biológiai fegyvert, ami az igazi védőoltásokra is csak gyalázatot hoz VÉDŐOLTÁSNAK????

A covid-nácik  dögevőivé avanzsált magyarországi lakájmédia, lapul is mint népi mondásban az a bizonyos bakaszar a harctéri fűben és érdekes módon nem találok olyan szenzációs szalagcímeket, hogy : „HIÁBA KAPOTT KÉT PFIZERT AZ ISMERT SZÍNÉSZ MÉGIS LÉLEGEZTETŐ GÉPEN HUNYT EL”  vagy : „ BEOLTOTTÁK UGYAN DE AZ OLTÁS SEMMITŐL NEM VÉDTE MEG, ÉS ELHUNYT AZ ISMERT SZÍNÉSZ”  vagy netán: „ HA NEM OLTJÁK BE, LEHET NEM BETEGSZIK MEG? „ esetleg így: „ VAJON NEM AZ OLTÁS MELLÉKHATÁSA MIATT  HUNYT EL DAMU ROLAND?”

Tehát ez a primitív, már sátáni kettősmérce sokkal többet elárul erről az egész  hazug oltás-propagandáról, és az emögött lapuló totalitárius szanitár-terrorizmusról mint azt tenné ezer „konteós” és kétszer annyi  igazi szakember immunológus.

Ez az a bizonyos kilógó lóláb, ami a gonoszra utal!

Miért kellett a Kóbor “oltatlanságából” kegyeteltsértő  sajtószenzácót kreálni, ha a Damu “oltottságáról” mélyen hallgatnak?! 

Amit a híradókban, a kormányok kommunikációiban látunk hazugság, amit mondanak valótlanság és félrevezetés, és amit művelnek az NÉPIRTÁS, pont az előzőek miatt!

És az emberek nagy része még mindig nem hajlandó ezzel szembenézni, ezt felfogni.

A „védőoltást”, ami nem véd a fertőzéstől ami ellen állítólag adják, a furcsa adatokat, melyek szerint ott keletkeznek érdekes módon az újabb és újabb fertőzéshullámok, ahol nagy a lakosság átoltottsági aránya ezzel a génterápiás biológiai fegyverrel. Magyarán, mondjuk már ki, ahol az embereket sikerült beoltani ezzel a valójában nem engedélyezett , kísérleti szérummal, ott keletkeznek újabb és újabb  tömeges megbetegedések.

Az új fertőzés a jelek szerint a vakcinákban lapul és onnan szabadul el!  EZ VAN!

De mégis mi kellene, még történjen, hogy ezt azok is felfogják, akik mindezek ellenére bégetve bólogatnak és áldozzák be magukat és már gyerekeiket egy gyilkos terrorszervezet projektjébe, és akik miatt meg lehet nyomorítani a normálisan gondolkodó, a valóságot felismerő emberek életét is?

Igen, szétszórtak ránk, mint embercsótányokra egy biológiailag megbuherált koronavírust, de az igazi bajt mégsem ez a vírus okozta, ugyanis arra vigyáztak, hogy a végrehajtókat, beszervezett kormányokat egyelőre ne irtsák ki, hanem a valódi biológiai fegyver az az üvegcsékbe lapuló szérum, ez a biológiai hordozófegyver, ami akár végzetes kipusztulásra is ítélheti az emberiséget, ha idejébe nem veszik a tömegek ezt észre és nem fordulnak szembe a sátáni biológiai háború forgatókönyvével!

A COVID19  biológiai háború kivitelezése elérte azt a pontot, mikor valószínűleg már a kitalálói és kivitelezői is elvesztették a fonalat és az uralmat a történések felett. Minden jel erre mutat.

Ezért megy a hisztérikus, láthatóan tébolydai szintre emelkedett  oltáspropaganda, “a gyilkosoknak semmi sem drága” tipusú  agresszió, a civil lakosság  megfélemlítése és korlátozása. Mert aki hatalmon van és uralja a helyzetet, az nem így viselkedik, mint ma a covid-terrorista irányítók.

Valójában azt nem értem, mi az ördög akadályozza meg az emberek egy részét, hogy a Napnál is világosabb tényeket felismerjék, hiszen itt zajlik mindez a szemünk előtt.

Ennyire jól működne a média eszközével és a hazug kormányok kényszerítésével végrehajtott agymosás? Mikor a lebutított rabszolgákat a tévén keresztül lehet távírányítani…?

Hahó emberek! Ébresztő!

A ránk szabadított igazán veszélyes kórság ellen, pedig az ellenszer mindenkibe ott van! Mert ez az ellenszer az emberi értelem, tudat és Lélek, ami az az önvédelem amivel Isten felruházott bennünket mikor erre a világra jöttünk!

A közelmúltban elhunyt két magyar híresség. Az egyik „oltott” volt, a másik „oltatlan”… ám mind a kettő ugyanazon forgatókönyv szerint végezte be…Akkor miről is szól ez a nagy, nyilvános VAKCINA-emberáldozat a Covid19 biológiai háborúban?

 

Szőke Mária

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Király József
Király József
6 luni în urmă