Aktuális, Belpolitika, Tények mögött a lényeg

Romániában a lakosság 70 százaléka nem kérte az első adag kísérleti COVID-szert sem, az oltóközpontokat bezárták, de a GREAT RESET bábjai a negyedik adagot reklámozzák, miközben euró milliókat sikkasztottak el a vakcina bizniszben

Emberileg, jogilag, sőt logikailag is egyszerűen elképesztő az a globalista-sátánista propaganda show, mely révén a GREAT RESET féle emberirtó projekt „oltásszakértői” tovább játsszák a nemcsak átlátszó, de valójában bűncselekménynek minősülő Covid-vakcina propagandát.

A román  Egészségügyi Minisztérium például szerdán meghirdette a negyedik adag oltást! A gatyamodellből egészségügyi államtitkárrá avanzsált Andrei Baciu saját Facebook profilján is megeresztett egy langyos kis bejegyzést, melyben közli, hogy hát izé, akik akarják azért beadathatják maguknak a negyedik adag Pfizer mRNS kísérleti szérumot…mert hát a GREAT RESET  népirtó propagandáját akkor is végig kell énekeljék az erre szerződtetett politikai báboknak, ha nyilvánvalóvá válik, az egész pandémia, oltáskampány nem más mint egy sátáni, emnberiségellenes  hadművelet.

 

 

Romániában jelenleg már 2 hónapja nincs vészhelyzet, megszüntették az összes COVID tilalmat és nincs bevezetve a Green Pass féle , COVID náci-bárca sem.

Nem mellesleg mindazok, beleértve az egészségügyi hatóságokat is, akik még mindig nyomatják a jelenleg kísérleti fázisban levő mRNS Pfizer oltás reklámját egyértelműen BŰNTÉNYT követnek el, ugyanis a nemzetközi gyógyszer-forgalmazási szabályok szerint TILOS olyan gyógyszert, gyógyhatású készítmény reklámozni, melynek a kockázatait és mellékhatásait feltüntető prospektusát nem mellékelik, nem teszik elérhetővé a gyógyszert, esetünkben vakcinát  alkalmazók számára.

Egy sima vitamint sem lenne szabad oly módon forgalomba helyezni, ahogy ezek a sátánfattyak ezt a kétes, eddig 1200 veszélyes ( de eltitkolt) mellékhatással bíró Covid-szert reklámozzák.

A COVID VAKCINÁK MELLÉKHATÁSOKAT FELTÜNTETŐ PROSPEKTUSA JELEN PILLANATBAN MÉG AZ OLTÓORVOSKNAK SEM ÁLL RENDELKEZÉSÉRE, MAGYARUL EZ AZT JELENTI, HOGY AZ ORVOSOKNAK FOGALMUK SINCS, MIT ADNAK BE A PÁCIENSEKNEK!

A Román Országos Korrupcióellenes Igazgatóság, a DNA megerősítette, hogy folyamatban van egy vizsgálat a Cîțu-kormány által a Pfizertől Ursula von der Leyen keresztül rendelt hatalmas számú oltóanyag-szerződések ügyében – 800 millió elsikasztott euróról beszélünk!

A COVID Pfizer kísérleti oltás 1291 rejtett és veszélyes mellékhatása hivatalosan is napvilágot látott.

Még az orvosok sem kapták meg a mellékhatásokat tartalmazó prospektust!

A COVID-oltóközpontokat Romániában be kellett zárni, mert nagyon kevés román kérte a kétes kísérleti szérumot.

Az oltási kampány csődbe ment.

A román kormány nem számolhat el több százezer euróval a Covid-szérum vásárlásával kapcsolatban.

Több millió adag  vakcina lejárt vagy pár nap múlva jár le.

Ezek vetületében teljesen elképesztő és nevetéséges az, ahogy a román covid-maffia elősompolygott a „negyedik oltás” ajánlgatásával, ott ahol az első sem kellett a lakosság zömének.

Tehát ezt közli Baciu államtitkár úr : 2022. május 16-tól kérésre az oltóközpontokban és a háziorvosi rendelőkben is elvégezhető a negyedik adag Comirnaty – Pfizer BioNTech vakcina – közölte az Egészségügyi Minisztérium szerdán.

 

Az Egészségügyi Minisztérium tájékoztatása szerint a Comirnaty – Pfizer BioNTech vakcina 4. adagjának beadása lehetséges, az EMA és az ECDC ajánlásait követve.

Így 2022. május 16-tól a negyedik adag Comirnaty – Pfizer BioNTech vakcina az oltóközpontokban és a háziorvosi rendelőkben is elvégezhető.

„Azok a 18 év felettiek, akiket 3 adag hírvivő RNS vakcinával beoltottak a COVID-19 ellen, jelentkezhetnek a 4. adagra. A 4. adaggal történő védőoltás a 3. adag után legalább 4 hónappal adható. A negyedik adag vakcina beadása javasolt, különösen a 60 év felettiek számára” – jelenti be az MS.

A negyedik adaggal történő oltás igazolása az Országos Elektronikus Oltási Nyilvántartásból előállított oltási igazolás, vagy a digitális igazolás.

HOGY MI EZ?

ALJAS PÉNZMOSÁS ÉS A VAKCINA KAMPÁNY MIATTI FELELŐSSÉGRE VONÁS ÁTPASSZOLÁSA A HÁZIORVOSOKRA.

És ne felejtsük el, Romániában mlliószám hevernek a lejárt vakcinák, melyeket lehet szét akarnak hordani most a háziorvosi rendelőkbe?

Reméljük, a román polgárok ezután is tartják magukat emberi értelmükhöz és nem kockáztatnak ezzel a GREAT RESET féle emberirtóval! Talán azok sem, akik elhitték eleinte, hogy az 1,2, 3, 4….stb..stb… kísérleti vakcina megvédi őket valamitől….

-lszmm-

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
CSER
CSER
2 ani în urmă

“Rady Johnsont, a Pfizer ügyvezető alelnökét otthonában letartóztatták, és szövetségi ügynökök által elkövetett többrendbeli csalással vádolják, miután a Pfizer 1000 titkosított dokumentuma került nyilvánosságra, amelyek bemutatják a kísérleti vakcina valódi kockázatait.
Keean Bexte, egy független újságíró, aki korábban a Rebel News munkatársa volt, rámutatott, hogy a Pfizer szúrását követő első 28 napon belül 1223 ember halt meg. A jelentések szerint a vakcina a kísérlet során az összes alanyt megölte. Sokan dühösek, hogy az oltóanyagot minden kockázat ellenére forgalomba hozták.
Rady ügyvédeinek kérésére egy bíró médiazárlatot adott, a Google pedig elnyomja a keresési eredményeket. A tényellenőrzők és a Big Tech cenzorai túlóráznak, hogy cenzúrázzák ezt a cikket. Radyt életfogytiglani börtönre ítélik, ha elítélik. Forrás: https://vancouvertimes.org/vp-of-pfizer-arrested-after-document-dump/

Makovinyi Brigitta
Makovinyi Brigitta
2 ani în urmă

Ez a nyomorult face….meta..nem engedi megosztani a cikkeket!!!