Aktuális, GREAT RESET

Schwab WEF-es sátánistája, Jacinda Arden beismerte a COVID kísérleti szérum nem védőoltás, nem véd semmilyen vírustól – Új Zélandon egyre többen halnak bele a rájuk kényszerített “vakcina” biológiai fegyverbe

Újabb “konteó” bizonyosodik be világszerte a COVID-vakcinákkal kapcsolatban ,éspedig az, hogy a védőoltásnak hazudott kísérleti génterápia generálja a tulajdonképeni megbetegedéseket.

Nemcsak az úgynevezett “COVID-ellenes” oltások  teljesen hatástalanok, de  Új-Zélandon jelenleg zajló sorozatos elhalálozások történnek az oltottak körében, ami  nem egy védőoltásra, hanem népirtásra utal  és Jacinda Ardern miniszterelnök teljesen tisztában van ezzel.

A vezető új-zélandi epidemiológus, Michael Baker professzor az NZ Heraldnak adott interjújában azt mondja, hogy “vesztésre állunk a vírus elleni fegyverkezési versenyben”.

A Covid megbetegedések az elmúlt 9 napban 50%-kal nőttek, ami egy “hirtelen emelkedés”. Baker azt mondta: “Ez egy dinamika, egy harc köztünk és a vírus között és vannak olyan tényezők, amelyek elsősorban a vírusnak kedveznek”.

Ez magyarán azt jelenti, maga a beadott génterápiás szer válik a tulajdonképpeni “járvánnyá”, ugyanis átprogramozva az oltottak termézetes immunrendszerét, kiteszi azokat az újabb betegségeknek, melyekkel megkavart, átkódolt  immunrendszerük már nem képes harcolni. 

A cikk szerint a kórházak túlterheltek.

Az NZ adatok azt mutatják, hogy a Covid megbetegedések és kórházi kezelések csökkennek az oltatlanok körében, de növekednek az oltottak körében; hihetetlen, de Baker felszólított az új mRNS vakcinák sürgős bevezetésére. Figyelemre méltó, hogy Baker olyan terminológiát használt, amelyet általában háborús időkhöz szoktak kötni.

Az érthetetlen módon túl sok minden okból bekövetkezett halálozás nem befolyásolta a járványügyi politikát

Ezzel szemben John Gibson professzor, a Waikato Egyetem közgazdásza közzétett egy tanulmányt, amelyből kiderül, hogy nem csak a védőoltások hatástalanok, de az Új-Zélandon jelenleg tapasztalható többlethalandóság súlyos egészségügyi hiányra utal a beoltottak körében.

Világszerte hasonló emelkedést mértek, amely gyakran a fiatalokat és a munkaképes korosztályt érinti.

A kérdés nyitott továbbra is, miért vannak szabadlábon világszerte a COVID-terrorista kormányok tömeggyilkosai??? 

 

Forrás: The Exposé

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile