Aktuális

Semmi értelme erőltetni az oltásokat, hagyják békén az embereket: a természetes immunrendszer hatékonyabb, mint a kísérleti oltás – Secara doktornő szerint a korlátozások többet ártottak az embereknek, mint a vírus

Ha a kormány tavaly nyáron nem vezetett volna be úgynevezett „járványügyi korlátozásokat” , az ősszel és télen elhunytak száma rendkívül csekély lett volna – mondja Dr. Oana Mihaela Secară.

A főorvos, aki több mint egy éve kezel és gyógyít covidos betegeket  arra figyelmezteti a közvéleményt és az illetékeseket , hogy ugyanazokat a hibákat nem szabad megismételni, és a nyári évszakban a korlátozások teljes feloldását követeli, tekintettel arra, hogy az emberi szervezet immunrendszere sokkal jobban működik ebben az időszakban – írja Ziarul Național .

„Nem szabad, hogy oltási számadatok határozzák meg az emberek szabadságát, ugyanis az általános, úgynevezett nyájimmunitás már magas szinten van, és így nincs értelme az oltást erőltetni. Egy dolog az, ha az emberek be akarják oltatni magukat, de ha az emberek nem akarják az oltást , akkor nem szabad őket erre kényszeríteni.  Az agresszív oltási propaganda nem veszi figyelembe a vírus természetes viselkedését, az emberi  test természetes viselkedését és a valódi  immunizálással kapcsolatos orvosi igazságokat. Nyilvánvaló, hogy azok, akik rendeleteket hoznak  a járványhelyzetről  és az oltásokról, tudják ezeket. Figyelve a dübörgő oltási kampányt, szerintem, aki beakarta oltatni magát, már megtette, tehát békén kell hagyni azokat, akik nem kérik az oltást, ugyanis orvosi szempontból ennek nincs semmi támpontja. ”

A főorvos asszony arra is felhívja a figyelmet, nagyon fontos, hogy a nyári hónapokban az embereket ne korlátozzák szabadságukban, legeynek minél többet levegőn, napfényben, hagyják, hogy természetes immunitásuk végezze a dolgát.

Egyre nyilvánvalóbb, hogy az emberek bezárása és elzárása a közösségtől az úgynevezett  covid vészhelyzetek alatt, egészségügyileg sokkal nagyobb károkat okozott, mint maga a vírus.

Az orvos azt is kijelentette, hogy a romániai és a kelet Európai emberek az adott  éghajlat miatt jobban megszokták már a légzőszervi vírusokat, mint más európai népek: „Emiatt immunrendszerünk számos vírust magától felismer, sőt felismeri ennek az új koronavírusnak a komponenseit is. A lakosság nagy részének immunrendszere is felismerte, még akkor is, ha a vírust időközben mesterségesen sokféleképpen megváltoztatták, , és a sejtek immunitása reagált. Ezért vannak olyanok, akiknek nem voltak problémái, észre sem vették, hogy „találkoztak” az új koronavírussal „.

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile