Aktuális

Süllyed a covidhajó, menekülnek a patkányok? – Kihátrál a román kormány a COVID19 háborúból? Valamennyi „járványügyi” korlátozás megszüntetését javasolta a PNL alelnöke

A két éve tartó COVID19 biológiai háború kapcsán kevés olyan normális polgár van szerencsére már világszerte, aki ne látná mekkora hazugságáradat, félrevezetés és manipuláció az egész p(l)andémiás horror-show, ahol egy mesterségesen előállított vírus ürügyén emberek százezreit ölték meg a gyilkos covid-protokollal a halálkórházakban, hogy ily módon, a szabadságjogokat és az orvosi etikát lenullázva  kényszerítsék a többi embert egy védőoltásnak hazudott,  ám valójában biológiai fegyvernek számító génterápiás szérum beadására.

 

 

Azonban úgy tűnik, a sátáni projektbe, mely kapcsán az Egyesült Államok szenátusa es kongresszusa hetek óta vizsgálódik, gikszer csúszott, emberek millió lázadtak és lázadnak az embertelen, hazug megszorítások ellen.

Kanadában 4 napja szabadságharcos kamionosok foglalták el a fővárost, a kanadai nép élére állva, Ottawában, ahonnan a covid-náci kormány, Justin Turdeau kormányfővel elmenekült és elbújt a forradalmárok elől. A kanadát a covidnáciktól visszafoglaló forradalmárok, azonban  kedd este is kijelentették, nem mozdulnak addig, míg a covid fasiszta kormány le nem mond és Kanada vissza nem kapja normális, szabad életét.

 

Kanadába robbant ki a covid terror elleni világforradalom. ezt a tévék és a fősodratú média zöme még mindig el akarja hallgatni

A kanadai példát követve az Európai Unióba is szervezik a Szabadság Konvoj 2022-őt, mely úti célja a brüsszeli Európai Parlament előtti tér február 14-én.

Talán nem is véletlenek tehát azok az igencsak ellentmondásos intézkedések sem, amik Romániában látnak egyre-másra napvilágot.

Míg Romániában is a kamu PCR tesztekkel megállapított, fals „Omicron járvány” degenerált, primitív horror-komédiáját alakítják a megvásárolt sajtó segítségével, ugyanakkor a kormánypárt, a nemzeti-liberális PNL alelnöke, Adrian Cozma, lássuk be az  ő szájából több mint bizarrnak számító javaslattal  állt elő kedd délután, az történetesen azzal, hogy szüntessék be a vakcina igazolvány kötelezettségét és ezzel együtt az összes covid-féle korlátozást, megszorítást. Cozma a WHO azon közleményeire hivatkozva tette ezt a javaslatot, miszerint bebizonyosodott, hogy az oltott és az oltatlan személyek pont úgy fertőződhetnek meg, ami egyértelműen igazolja, hogy a csoda vakcinaként reklámozott génterápiás harci-trutymó nem védőoltás, hanem egy ismeretlen összetételű és hatású biológiai kísérleti szérum.

A fekete hullazsákokban eltemetett holttestek nagy részének hiányozhattak szervei az eddigi gyanúk szerint!

A keddi  PNL-s javaslat sorsa rövid időn belül el kell, dőljön. Úgy tűnik, a román kormány, a liberális gerincesség égisze alatt mentené a bőrét akár azzal, hogy elárulja az egész Covid projektet, mellyel tönkretették a gazdaságot, tanügyet, egészségügyet, aláásták a nyugdíjalapokat és ami a legszörnyűbb megöltek sok-sok embert,  s  a járványügyi intézkedések égisze alatt tiltott szervkereskedelem ( lásd. a 25 ezer fekete nejlonzsákba, a karanténtörvényekre hivatkozva beazonosítás nélkül eltemetett holttest) és törvénytelen ember-vér kereskedelem zajlott, amit például gyógyításhoz szükséges vérplazma gyűjtési akcióknak hazudott a covid-média.

-szmm-

 

Forrás: Antena3

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile