Aktuális, Tények mögött a lényeg

 Szuperjól jövedelmez az emberiség átverése és lemérgezése a génterápiás kísérleti szérummal:  1000 dollár másodpercenként: a Pfizer és a Moderna hihetetlen eladási rekordot ért el

A Medical Xpress cikke szerint a Pfizer és a Moderna gyógyszergyártók együttesen 65 000 dollár haszonra tesznek szert percenként a kísérleti génterápiás szereik eladása útán, melyeket a lefizetett kormányok segítségével covid-ellenes védőoltásként forgalmaznak.

A Popular Alliance for Vaccines becslése szerint a két vállalat idén 34 milliárd dollár adózás előtti nyereséget termel, ami több mint 1000 dollárt jelent másodpercenként, 65 ezer dollárt percenként vagy 93,5 millió dollárt naponta.

Van tehát , akiknek igencsak megéri anyagilag is az emberi civilizáció legnagyobb átverését végrehajtani, egy olyan GMO-s kísérleti szérummal, melyről manapság már csak a hülye nem látja, hogy valójában semmi védelmet nem nyújt a vírusfertőzések ellen, viszont annál több egyelőre ismeretlen rövid és hosszú távú  veszélyes mellékhatása van.

És nyilván az sem  véletlen, hogy a gyógyszergyártó megamaffiák és a kormányok illetve az Európai uni által kötött vakcina beszerzési szerződések TITKOSÍTOTTAK…

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile