Aktuális, Külpolitika

Több forgatókönyv szerint zajlik Európában a sátáni Covid19 horror komédia – a hercegné karanténban van, az EU-s politikusok nem

Covid veszélyre hivatkozva karanténba vonult az angolok papírforma szerint megtervezett hercegnéje, Katalin hercegné, mert úgymond „kapcsolatba” került egy koronavírusos emberrel. Ugyanakkor érdekes módon  egyetlen EU-s politikus sem kerül karanténba, akik a múlt héten meg kapcsolatba kerültek Xavier Bettel-el, luxemburg miniszterelnökével, akiről azt adták hírül, hogy a kísérleti vakcina után covidos lett, ha ugyan nem az AstraZeneca kísérleti átka érte utol,  és kórházba került. Amúgy a sajtóghírek szerint Katalin hercegnét is AstraZenecával lőtték be.

Felvetődik a kérdés az efféle történetek láttán, vajon valaha kiderül mi történt valójában a Föld nevű bolygón ezzzel az egész Covid19 féle globalista terrortámadás kapcsán, s ha kiderül, elég érett lesz az emberiség arra, hogy felfogja a valóságot? 

Történt mindez az Európa Tanács brüsszeli találkozója után, ahol Bettel nyilván kapcsolatba került a tárgyalásokon és üléseken a legtöbb európai állam vezető politikusával, mindazokkal, akik jelen voltak. Érdekes módon egyetlen politikus aki jelent volt a brüsszeli tanácskozáson nem vonult  karanténba.

 

Ha betartanák a kamu covid-járványvédelmi szabályokat, akkor a képen látható politikusok mind egy szálig most karanténba kellene csücsüljenek!

 

Míg Katalin hercegné esetéről ezt nyilatkozta a sajtó:

„Karanténba vonult Katalin hercegné, miután a múlt héten kapcsolatba került egy olyan személlyel, akiről azóta kiderült, hogy koronavírusos.

A Kensington Palota közleménye szerint a hercegnének egyelőre semmilyen tünete nincs, de a kormányzati előírásoknak megfelelően a következő 10 napban otthon marad.

A hercegné múlt héten pénteken még a wimbeledoni tenisztornán is részt vett, ennek fényében viszont a héten esedékes döntőket ki kell majd hagynia. Korábban Vilmos herceggel és fiukkal,  György herceggel együtt az Anglia-Németország meccset is megtekintették.”

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile