Aktuális, Belpolitika

További lazításokkal kecsegtet Cîţu miniszterelnök: dübörög a covid-propaganda de egyre jobban kilátszik a lóláb

Teljes a káosz a covid19 -hadműveletben Romániában. A nyilvánvalóan hamisított covid statisztikák után (ahol kiderült, hogy 2020-ban, nem 22 ezer, hanem  csak 227 személy hunyt el a covid19 vírusfertőzés miatt, a többi elhunyt más betegségek okán halt meg), a nyilvánvalóan nem valós átoltottsági jelentéseken túl, a román kormány hirtelen, rapszodikus enyhítéseket kezdett alkalmazni a globalista parancsra túszul ejtett társadalomban.

A román kormány június elsejétől ismét lazít a járványvédelmi korlátozásokon, akkor is, ha a beoltottak száma Romániában nem éri el az ötmilliót – erősített meg a miniszterelnök.

Florin Cîţu korábban még az újabb enyhítések feltételének nevezte az ötmilliós szám elérését.

A kormányfő szerdán már arról beszélt: el lehet érni az ötmillió beoltott személyre vonatkozó célkitűzést június elsejéig, de ez csak „egy szám”, a pandémia legyőzése jelenti a fő célkitűzést. A miniszterelnök emlékeztetett: éppen azért tudott a kormány lazításokat bevezetni május 15-től, mert a lakosság egy része beoltatta magát, és ezáltal csökkent a fertőzöttségi ráta. „Úgy gondolom, a románok megértették az üzenetet, és be fogják oltatni magukat, elsősorban a saját és a családjuk egészsége érdekében, és azért, hogy jobb életük legyen” – tette hozzá Cîţu. Arra a kérdésre, hogy akkor is lesznek lazítások, ha nem érjük el az ötmillió beoltottat, Cîţu így válaszolt: „Június elsején lesznek lazítások”. ( Forrás: Agerpres)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile