A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Külpolitika

VIDEÓ: A háttér-hatalomnak le kéne már cserélje a marionettet! Robot Joe nem működik a sorozatos covid-hazugságok után sem: Újabb Biden bakin röhög a világ

Már kommentálni is kínos azt a kormányzati műsorszámot, politikai tragikomédiát, melyet az USA háttérhatalma mutat be Joe Biden-el a főszerepben. Négy propaganda Covid oltás, aztán csiki-csuki “covid fertőzések” meséje, bakik sorozata, mind szánalmas és átlátszó elterelő hazugságok, egyszóval lássuk be Robot Joe, azaz az amerikai elnökként mutogatott valaki/valami  nem funkcionál.

Joe Bidennek ismét sikerült magát kellemetlen helyzetbe hozni. Az Egyesült Államok elnökének most saját zakójával gyűlt meg a baja a Sky News Australia Youtube-on megosztott videójának tanúsága szerint.

A felvételen jól látható, ahogy a katonai, gazdasági és világpolitikai nagyhatalom “első embere” kifejezetten tanácstalanná válik, amikor a hétköznapi ruhadarabot nem sikerül magára öltse, és a helyzet másodpercekkel később sem javul. Végül feleségének kell a segítségére sietnie, de addigra újabb, számára kellemetlen felvételt sikerült rögzíteni, amit egyből felkapott az internet népe.

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile