Aktuális, GREAT RESET, Tudomány

VIDEÓ: A Nagy Vakcina Genocidum! Az igazi járvány maga a biológiai fegyvernek számító COVID19 oltás! – A “csótányirtó” effektus: Az mRNS védőoltásnak hazudott COVID szérum nemcsak az oltottakat veszélyezteti, hanem az oltottakkal közeli kapcsolatba kerülő nem oltottakat is – Dr. Ana Maria Mihalcea kutatóorvos klinikai jelentése – 2.rész.

Előszó: Dr. Ana Maria Mihalcea , román származású, nemzetközileg elismert hírű kutatóorvos átfogó klinikai kutatásokat folytat annak felderítésére, hogy a COVID19 védőoltásnak hazudott  méreginjekciók tulajdonképpen nemcsak az ezzel beoltott személyeket, hanem azokat a HALÁLOLTÁST injekció formájában meg nem kapott személyeket is veszélyeztethetik, akik a beoltottakkal közeli  fizikai kapcsolatba kerülnek az oltás “felvétele” után. Magyarán szólva a méreginjekció működési mechanizmusában benne van az a folyamat, amit régóta használnak például egyes rovarirtók esetében, ahol például a csótánymérget, hangyamérget maguk a megmérgezett egyedek viszik be  és adják tovább a kolóniában, bolyban, ezzel az egész csótány vagy hangyapopulációt képesek kipusztítani. Nos, ilyen csótánynak nézik az emberiséget azok a TÖMEGGYILKOSOK és az ezeket kisozlgáló kormányok, akik a hamis pandémia ürügye alatt embermilliókat oltottak be a kétes kísérleti szérummal. 
Klinikai kísérletek kivonata. 2. rész.  

A protein  “levedlés” jelensége – a Spike fehérje lehetséges átvitele oltottról nem vakcinázottra (II. rész) -Dr. Ana Maria Mihalcea, amerikai kutatóorvos  tudományos megfigyelésekre, klinikai kutatásokra  alapozott beszámolói az oltottak “fertőzőképességéről” illetve az oltottak közelében tapasztalt hatásokról.

A Covid19-ellenes mRNS-en alapuló termékek piacra dobása után sok be nem oltott ember panaszkodott egészségügyi tünetekre, miután oltott emberek közelében tartózkodtak – írja Dr. Ana Maria román orvos a Substack orvosi portálon. 
Elemzése második részében, amelynek első részét már olvashatták portálunkon ITT  , a kiürülés hatásairól, valamint az orvosi praxisából származó klinikai megfigyelésekről számol be, oltatlanok konzultációját követően.
Az orvos szerint a nők menstruációs zavarokról, vérzésről számoltak be, ami még a kétéves lányoknál és a 92 éves nőknél is előfordult. 
Ezután lefordítjuk az elemzés többi részét:
Beszámolók a kiválasztás hatásairól és klinikai megfigyeléseimről
A mycyclestory.com dokumentálta a megnövekedett menstruációs rendellenességeket és a deciduális szövet leválását (a szövet méh méretű növekedését, ami hasi fájdalommal és vérzéssel jár) .
Közzétett tanulmányuk legszembetűnőbb megállapítása a deciduális szövetszivárgás (DCS) jelentős előfordulása a felmérés válaszadói körében, amely 292 nőt azonosított, akik 2021-ben 7,5 hónapon keresztül tapasztaltak DCS-esetet. Ehhez az adathoz képest az összes korábban publikált orvosi irodalom 109 -et ölel fel. évben kevesebb mint 40 esetet ír le. 2021-ben 2000%-kal nőtt a bejelentett DCS. A tanulmány nem számolt be az oltás állapotáról, de figyelembe vette az összefüggést a vakcina bevezetésével.
A jelentett tünetek rovatban azonban a be nem oltott nők menstruációs vérzésről számoltak be, amikor oltott emberek közelében tartózkodtak. Sokan órákon belül vérezni kezdtek, és vetéléseket jelentettek. Ezeket a szívszorító és megdöbbentő tanúságtételeket említi az Orvostudományi Közlöny, itt:
Íme néhány példa az orvosi gyakorlatom során szerzett tapasztalataimból olyan be nem oltott betegekkel, akik panaszkodtak esetleges váladékozásra:
Láttam olyan nőket, akik azonnali és rendkívüli vérzésre panaszkodtak néhány órán belül egy nemrég beoltott személy közelében. Egy betegnél nem sokkal azután alakult ki tüdőembólia, hogy egy szobatársa megkapta az oltást, egy másik pedig életveszélyes tüdőembóliát szenvedett röviddel azután, hogy beoltott személyek közelében tartózkodott. 
[Találtunk] számos új és visszatérő agresszív rákot a családtagok beoltását követő 6-12 hónapon belül. Sokan számoltak be fejfájásról, izom- és ízületi fájdalmakról, szívdobogásérzésről, kóros vérnyomásértékekről.
Sokaknál a Covid tünetei alakultak ki a tünetmentes beoltott emberek közelében 1-2 napon belül.
Elkezdtem D-Dimer teszteket végezni be nem oltott embereken, akik aggódtak a kiválasztás jelensége miatt. Ezt a tesztet a véralvadás ellenőrzésére végzik, és először akkor került a nyilvánosság elé, amikor Dr. Charles Hoffe megvizsgálta a D-Dimer szintjét beoltott betegeken, és 60%-kal megnövekedett arányt talált. Egyre nagyobb aggodalmamra, hogy nagyszámú, nem oltott embernek, akiknek nem volt vérrögképződése, valóban magas a D-dimer szintje.
Beállítottam egy protokollt, amely magában foglalja az ivermectint, a hidroxiklorokint, a hisperidin-diosimint, a plazmanexit, az aszpirint, az epithalont és a nagy dózisú intravénás C-vitamint IV glutationnal és alfa-liponsavval. Néhány beteget metilénkékkel is kezeltek, a Neo 40 (nitrogén-monoxid-kiegészítők) és DMG (dimetilglicin) mellett. Ezt a kezelést az alapvető cink, kvercetin, NAC, C- és D-vitamin-kiegészítők és egyéb átfogó vitamin-kiegészítők, valamint egyéb egyéni beavatkozások mellett adták hozzá, ha indokolt. A D-dimer szintek javulását és a normál szintre való teljes visszatérést a kezelés megkezdését követő 1-2 hónapon belül észlelték.
Ebben a videóban bemutatom klinikai gyakorlatom eredményeit, és megvitatom a különböző eseteket, valamint a laboratóriumi vizsgálati eredmények normalizálását.
Megnövekedett D-dimer szint a nem oltottakban. Kiválasztás jele? VIDEÓ IN BASIC
Összegzés és ajánlások
Belgyógyász és funkcionális gyógyász szakorvosként, különösen aggaszt az mRNS-részecskék kiválasztásával kapcsolatos hallgatás. Feltételezzük, hogy a Spike fehérjét szállítják, és nem más nanorészecskéket, de nem tudjuk biztosan. Tekintettel az mRNS-injekciókat követően jelentett nemkívánatos események számára és a hosszú távú egészségre gyakorolt ​​hatásokra, felmerül a kérdés, hogy a nem diagnosztizált, vakcinával összefüggő ürítésnek vannak-e hosszú távú mellékhatásai is. Például van egy beoltatlan betegem, aki a beoltott családban volt, magas D-Dimer szintje volt, és most mikrokoagulációja van a szemben, súlyos és progresszív látáskárosodással. Ezt az állapotot egy korábbi Covid-fertőzés okozza, vagy összefügg a kiürülés jelenségével?
Aggaszt a rák időbeli előfordulása is, amelyet olyan fiataloknál figyeltünk meg, akik olyan beoltott partnerrel érintkeztek, akinek a családjában nem szerepelt rák. Felsoroltam egyéb megfigyeléseimet is, és ezek mind riasztóak számomra. Az a gondolat, hogy egy beoltatlan nő és egy beoltott személy néhány percnyi érintkezése súlyos, azonnali vérzést válthat ki az expozíciót követő 1-2 órán belül, felveti a kérdést – mi az, ami olyan erős, hogy ilyen fizikai reakciót vált ki?Am ennyire  súlyos ls ilyen gyorsan?
Ha kiemeljük az mRNS technológia tömeges áldozatait, amit a beoltottak közti halálozás növekedése jelez, nem kell-e aggódnunk a felgyorsult öregedés és a „kiválasztási jelenségnek” kitett oltatlanok káros egészségügyi hatásai miatt is?
Ebben az esetben az orvosság, ha elhatárolódik az oltott emberektől, hogy megvédje az oltatlanokat az előre nem látható egészségügyi kockázatoktól? Nem kellene aktívan kivizsgálnunk minden beteget a protein mélreganyag leedlése és szórása ,oatti  lehetséges hatások miatt, ahogyan azt az irodámban teszem, és ilyen rendellenes eredményeket tapasztalok?
Ezen a ponton sok megválaszolatlan kérdésünk és feltételezett válaszunk van, hiszen azt sem tudjuk, hogy pontosan mi van ezekben a vakcinákban. Ha nem oltott emberek egészsége veszélyben van, ha nem kutatjuk ezt a problémát?
Sürgős vitát és tudományos vizsgálatot javaslok ennek a közegészségügyet fenyegető veszélynek.

VIDEÓ:

A klinikai kutatások jelentésének már leközölt 1. része itt olvasható:

VIDEÓ: A Nagy Vakcina Genocidum! Az igazi járvány maga a biológiai fegyvernek számító COVID oltás! Egy amerikai orvosnő kutatásai alapján azt állítja, a beoltottak egy ideig “szórják” magukból a veszélyes proteint, az oltott szülő megfertőzte az oltatlan gyereket

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile