Aktuális, Külpolitika

Zelenszkij biológiai fegyvereket vethet be?: Biológiai fegyverekké válhatnak az ukrán menekültek? – A hadifoglyok szervezetében furcsa, laboratóriumi fertőzésekre utaló ellentesteket találtak

Az ukrajnai titkos biológiai laboratóriumokban az ukrán a lakosságon, tehát a most besorozott katonákon és kísérleteztek különféle biológiai fegyverekkel, vonták le a következtetést az orosz hatóságok.

Arra is bizonyítékok vannak, hogy az USA Odesszában tervezte tanulmányozni az Ebola-vírust. Vajon kiket akartak megfertőzni ezzel? Vagy kiket fertőztek meg eddig?

Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma ugyanis jelentésében arról számolt be, hogy az ukrán hadseregben szolgálók szervezetében jelen vannak különböző, olyan fertőző betegségek elleni antitestek, melyeket az ukrajnai eddig titkos biolaboratóriumokban kísérletezhettek ki. Kérdés, hogy fertőződhettek meg ezek az ukránok? A megvizsgált hadifoglyok  33%-a „megbetegedett” valamitől, ( azaz megfertőzhették őket valamivel) 20%-ánál pedig konkrétan nyugat-nílusi láz fertőzésének  ellentestét mutattak ki.

Figyelembe véve, hogy az ukrán „háborús menekültek” szabadon, teszt és karantén nélkül utaznak egész Európában, annak a kérdése is felmerül, vajon a sátáni projektben, nem éppen a megfertőzött ukrán civileket tekintik Zelenszkijék egyfajta biológiai fegyvernek?

A tárca szerint ez arra utalhat, hogy az ukrán hadsereg készülődik a biofegyverek használatára. És hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma Amerikába menekítette az „ukrán nemzeti mikroorganizmus-gyűjteményt”.

A biofegyverek ukrajnai tesztelésével kapcsolatos projektek egy része a Német Fegyveres Erők Egészségügyi és Egészségügyi Szolgálatának érdekében valósult meg.

Forrás: Telegram, itt .

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile