Actualitate

Gigi Becali a anunțat că este gata să doneze pentru toată România tratamentul salvator de Covid cu medicamentele Arbidol și Ivermectină

 Gigi Becali: „Dau cadou statului român Arbidol și Ivermectină. Doctorii mă sună și îmi cer aceste medicamente” – titrează RTV

George Becali anunță că donează statului român Arbidol și Ivermectină pentru tratarea  bolnavilor de COVID-19. Filantropul spune că poate fabrica cele două medicamente chiar în farmacia sa. Gigi Becali a afirmat la România TV că este gata să ofere gratuit statului român medicamentele necesare pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus dar și a tuturor românilor, ca prevenție.

George Becali a declarat într-o intervenție telefonică la România Tv că are  atât substanța activă, cât și rețeta pentru fabricarea arbidolului și a ivermectinei. Acesta spune medicii îl sună ca să-i ceară cele două medicamente-minune și precizează că este gata să le ofere gratuit statului român, pentru a ajuta populația.

„Dau cadou statului roman, pentru toți romanii, Arbidol și Ivermectină. Anul trecut am vorbit cu Tătaru și el a zis că a băgat în protocolul din spitale Arbidol. Dar nu-l au. Și atunci m-am oferit și repet și acum: donez, dau gratuit, pentru toată țara, Arbidol și Ivermectină. Și se termină cu toată această problemă și cu pandemia. În cinci-șase luni terminăm și nu mai avem probleme. Cum au făcut și alte țări. Sa ia legatura cu mine, am totul, atât substanta activă din care se produc cele doua, cât și rețeta de fabricație. Le fabric în farmacia mea. Să aprobe și eu o fabric și o distribui gratis în toate farmaciile. Dau cadou la toata tara. Să știți că mă sună doctori, directori de spitalie, și îmi cer Ivermectină și Arbidol și eu le dau. Deci doctorii o cer pentru tratamentul lor dar pacienții nu o au! Păi e bun tratamentul sau nu e bun? A înnebunit lumea? De ce să moară oamenii dacă noi vrem să le dăm tuturor, să trăiască?

Eu nu înțeleg ce fac serviciile de informații, SRI-ul, SIE, structurile de apărarea națională… Dacă Becali vă promite cadou, donație, medicamente pentru toată țara, ca să se salveze oamenii, de ce nu luați, de ce nu aprobați, ca să nu mai moară oamenii?

În ce mă privește eu nu ma vaccinez. Este alegerea mea. Dacă am în frunte un pistol, cu glonț pe țeavă și o seringă pe umăr, și-mi spun că apasă pe trăgaci dacă nu mă vaccinez eu le spun: apasă, bă, dar vaccin nu fac!

Vă mai spun un lucru, apropo de Cîțu și certificatul lui: de ce să nu ne ferim noi de ei, de vaccinați, dacă ei transmit virusul? Până la urmă o să-i imunizăm noi natural. Dar o să vedem noi peste doi-trei ani ce se întâmplă cu vaccinații, o să vedem… Fiecare îți alege ce vrea dar nu poate să ne oblige el, Cîțu, să nu intrăm noi în magazine. Eu repet: dau cadou pentru toată țara. Numai să se aprobe și să ia vină să le ia pentru toți românii. Dar să vină!”, a declarat George Becali în încheierea discuției sale televizate.

Finanțatorul FCSB a folosit Arbidol și ca să își trateze mama, care s-a infectat cu COVID-19, și a oferit de asemenea unui număr mare de artiști, sportivi și alte personalități care au anunțat că s-au vindecat cu medicamentele primite de le George Becali . ”Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna în care locuiește aproape bolnavă. Le-am dat tutror medicamente, că am avut ce să dau”, a spus Gigi Becali, cu o altă ocazie.

 

Sursa: ActiveNews/România TV

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile