Actualitate

51 de percheziții făcute la un AVOCAT și NOTARI din Bihor, bănuiți de implicare într-o rețea de cămătărie, șantaj și înșelăciune

Concret, membrii grupării sunt bănuiți că ar fi identificat persoane vulnerabile, care dețineau în proprietate diverse imobile. ”Profitând de situația acestora, prin înșelăciune, șantaj, violență, ori acordarea de împrumuturi cu dobândă mascată, le-ar fi pretins să semneze actele de transfer ale imobilelor deținute, în favoarea membrilor grupării sau a persoanelor din anturajul acestora”, se arată într-un comunicat al BCCO Oradea.

Joi, polițiștii coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea au efectuat 51 de percheziții efectuate la domiciliile sau locațiile utilizate de membrii grupării. Descinderi au fost făcute și la trei birouri notariale, la un cabinet de avocatură și la trei societăți comerciale. Cu această ocazie au fost ridicate diverse înscrisuri, 9 telefoane mobile, 3 laptopuri, 4 stick-uri de memorie, materiale pirotehnice deţinute ilegal și 1.000 de pachete de ţigări de contrabandă. La acestea s-au adăugat 183.617 de lei, 151.000 de forinți, 2.300 de euro, 1.300 de dolari și 200 de lire sterline.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, în vederea documentării activității infracționale”, se mai arată în comunicatul BCCO Oradea.

Sursa: bihorjust.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile