Vaccinurile COVID pot prezenta un risc de deces de cel puțin șapte ori mai mare decât virusul în sine pentru persoanele în vârstă de 20 de ani, avertizează un buletin medical japonez, potrivit Life Site News.
O analiză publicată în cel mai recent număr al Med Check, un buletin bimestrial publicat de Institutul japonez de farmacovigilență (NOPJIP), ca membru al Societății Internaționale de Buletine de Medicamente (ISDB), a constatat că riscul de deces al vaccinurilor ar putea fi chiar și de 40 de ori mai mare pentru tineri.
Med Check a citat trei rapoarte despre persoane cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani care au murit la câteva zile sau săptămâni după vaccinare, estimând rata de deces pentru acest grup de vârstă la 3,2 la 1 milion. Unul dintre decesele aparente cauzate de vaccin a fost cel al unui jucător profesionist de baseball în vârstă de 27 de ani, care s-a prăbușit la opt zile după ce a fost injectat și a murit după o luptă de o lună într-un spital.
Buletinul a precizat că numărul deceselor ar putea fi mai mare, în parte pentru că guvernul japonez cere doar raportarea vătămărilor suspecte provocate de vaccin în termen de 28 de zile de la inoculare.
Ministerul japonez al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a primit un total de 1.308 rapoarte de deces după vaccinarea COVID până la 15 octombrie.
Med Check a mai precizat că în Japonia nu a existat niciun deces cauzat de COVID cu vârsta sub 20 de ani până în septembrie 2021. „În cazul în care copiii din această grupă de vârstă sunt vaccinați, aceasta poate provoca moartea”, a avertizat buletinul.
„Chiar dacă copiii și adolescenții și persoanele în vârstă de 20 de ani sunt infectați, este în mod natural ușoară sau asimptomatică, deoarece au mai puțin receptor SARS-CoV-2 ACE2 decât adulții, în special persoanele în vârstă. Este ridicol să se ia în considerare vaccinarea copiilor de vârstă școlară”.
Între 0,00 și 0,03 la sută din cazurile de COVID din Statele Unite cu vârsta sub 18 ani s-au soldat cu decese, iar zero copii sănătoși cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani au murit din cauza virusului în primele 15 luni ale pandemiei din Germania, potrivit unui studiu recent.
Rata de supraviețuire pentru COVID-19 a fost estimată la nu mai puțin de 99,7 la sută pentru toate grupele de vârstă sub 60 de ani.
Analiza Med Check se face ecoul unor evaluări similare ale altor experți, cum ar fi Dr. Jessica Rose, un imunolog viral care a declarat în septembrie în fața unui grup de experți ai FDA că pericolele vaccinului „depășesc orice potențial beneficiu”, citând o creștere „extrem de anormală” a rapoartelor de leziuni cauzate de vaccinuri din cauza injecțiilor.
„Am putea ajunge să ne ucidem mii de copii cu aceste vaccinuri netestate din punct de vedere al siguranței”, a avertizat, de asemenea, cercetătorul în domeniul sănătății și fost oficial al lui Trump, Dr. Paul Elias Alexander.
Sursa: Andrei Nicolae / ActiveNews