Este un partid creat de deputatul independent Mihai Lasca. Partidul PPR-Patrioții Poporului Român a fost lansat în Oradea, în Piața Unirii, în iulie 2022. De mai multă vreme, Mihai Lasca și formațiunea sa încearcă să-i facă pe români să “conștientizați necesitatea ieșirii României din UE!”
“Partidul PPR Patrioții Poporului Român are ca obiect recuperarea țării din mâna străinilor! PPR va cere ROEXIT ÎN CURÂND! NICIUN PARTID din Parlamentul României nu are permisiunea să rostească cuvântul ROEXIT! In curând voi îndemna românii să facem ÎMPREUNA primul pas spre LIBERTATE. Nu voi accepta sclavia prin digitalizare și cipare impusă de UE! Am refuzat purtarea botniței, testarea și injectarea cu arme biologice! Vom părăsi Uniunea Europeană Globalizată care se află pe un drum al pierzaniei și vom redeveni liberi!Viitorul României aparține Patrioților”, este mesajul lui Mihai Lasca de sfârșit de ani. Parlamentarul are pe pagina sa de politician nu mai puțin de 79.000 de urmăritori.
Totodată, parlamentarul anunță că nu va mai vota o lege pe care a inițiat-o. “Îmi retrag orice susținere sau asociere pentru așa zisa Legea Suveranității! Propunere legislativă „Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român. Legea Suveranității este doar o DIVERSIUNE și nu voi agreea niciun asemenea demers globalist care aduce atac la Constituția României “, spune acum parlamentarul. }n forma propusă de inițiatori se prevedea ca copiii de până la 18 ani sunt apăraţi de orice material care promovează „abaterea de la identitatea sexuală biologică, reasignarea de gen şi homosexualitatea”, se pedepseşte deţinerea unui „dispozitiv al cărui scop este accesarea sau manipularea activităţii neuronale” precum şi ”orice intervenţie asupra conexiunilor neuronale sau intruziune la nivelul creierului, într-un mod invaziv sau neinvaziv, în lipsa consimţământului scris”.
Iniţiatorii interzic ştergerea sau cenzurarea postărilor, informaţiilor şi imaginilor sau datelor personale şi blocarea conturilor personale pe reţelele de socializare, la fel ca şi exportul de masă lemnoasă, pentru care cei vinovaţi riscă pedeapsă de la 7 la 20 de ani de închisoare. Parlamentarii care au inițiat legea, 23 de deputați și senatori, aparțineau PNL, PSD, AUR dar erau și neafiliați, au vrut prin legea scrisă de avocatul Dan Chitic să interzică și reclama la medicamente.
Sursa: BihorJust