Economic, Social

Oana Eftimie, despre eficientizarea consumului de energie

Vicepreședinte PPR, Oana Eftimie și-a exprimat opinia in legătură cu eficientizarea consumului de energie în urma comunicatului de presă emis de Ministerul Energiei.
„Vă roagă frumos Ciolacu și Burduja să consumați mai puțină energie electrică, că nu mai rămâne suficientă pentru frații ucraineni.

Nu fac o asociere întâmplătoare, mare parte din exporturile de energie electrică din ultimii doi ani merg spre Ucraina.
În ce condiții nu știm. Știm doar că România exportă energie ieftină și importă scump, iar dezechilibrele din sistem vin tocmai din înlocuirea forțată a surselor clasice de energie cu energia verde.

Printre chestiunile pe care ni le-am asumat prin acordul de cooperare cu Ucraina, semnat de Iohannis săptămâna trecută la Washington este sprijinul în domeniul securității energetice.

Vă dați seama că România, condusă de marionetele astea a ajuns vaca de muls a Europei și a Statelor Unite?

Ne punem la masă cu țări din G7 și ne asumăm chiar mai mult decât își asumă ei. La fel ca parveniții est europeni care ajung în cluburile din Monte Carlo și comandă cea mai scumpă șampanie, încercând disperat să câștige respectul vechilor îmbogățiți. Doar că parveniții ăștia fac aroganțele pe banii lor, pe când Iohannis, Ciucă și Ciolacu o fac pe banii noștri”, ne transmite  Oana Eftimie.

SURSA: Oana Eftimie

AUTOR: Dehelean Luciana

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile