Aactive news, Actualitate, Politic

Oana Eftimie, ieșire dură după atacurile la adresa Partidului PPR: ”Partidulețul de buzunar” începe să deranjeze. E greu băieți să distrugeți aici, suntem căliți și neșantajabili

Vicepreședintele Partidului PPR, Oana Eftimie, a reacționat dur după atacurile la adresa Partidului Patrioții Poporului Român: ‘Știam că atunci când nu ne vor mai putea ignora, ne vor ataca. E greu băieți să distrugeți aici, suntem căliți și neșantajabili.’

” “PARTIDULEȚUL DE BUZUNAR” ÎNCEPE SĂ DERANJEZE
Știam că atunci când nu ne vor mai putea ignora, ne vor ataca.
Nu știam ce “instrumente” vor folosi în tentativa de decredibilizare a noastră.
Slăbuț, foarte slăbuț.
E nasol când nu răspundem la comenzi, e nasol când nu ai de ce să te legi din trecutul nostru, e nasol când nu poate trage nimeni sforile pe aici, e nasol când tentativele de infiltrare eșuează lamentabil.
Avem o singură slăbiciune, suntem toți de bună credință și vrem să dăm șanse oamenilor.
Din punctul meu de vedere, asta se cam termină aici. Nu voi mai mângâia pe creștet nici un idiot, așa cum am spus și în postarea anterioară. Nu mai e timp.
Și da, deranjează tare că am adunat sub umbrela PPR absolut toate vocile care contează din mișcarea suveranistă.
Dacă mă întrebi pe cine aș mai vrea lângă noi acum, nu aș ști să îți răspund. Cam toți cei cu adevărat curajoși și curați sunt aici.
Cum? tocmai în partidul ăla de buzunar s-au adunat toți? De ce nu s-au dus la Terheș? Sau la restul?
Cum să ai astfel de liste la parlamentare?
Păi dacă face poporul o surpriză și te trezești în parlament cu Adriana Vitan Balint? Sau cu Răzvan Constantinescu?
Spune-i lui Alis Popa să voteze “cât să fie bine pentru toată lumea”. Sau să se abțină.
Spune-i lui Iulian Ghițescu să gireze nu știu ce proiect de lege impus de stăpânire.
Spune-i lui Mihai Rapcea să aducă ode unui stat genocidar, la unison cu toți nemernicii băgați de restul partidelor în Parlament. Sau lui Călin Tudose.
Spune-i lui Dinu Popescu să uite cum am fost terorizați în pandemie, cum ne-au fost călcate drepturile în picioare.
Spune-i lui Sorin Balan sau lui Irene Marianne Tataru să treacă peste nazipass? Sau mie.
Ce te faci cu Mihai Lasca și Daniel Ghita în aceeași construcție politică, că împreună sunt imbatabili? Din toate punctele de vedere!
E greu băieți să distrugeți aici, suntem căliți și neșantajabili. Ne duce capul, spre deosebire de marionetele pe care le-ați selectat voi să infiltreze mișcarea suveranistă.
Vedeți, aici e greșeala voastră, ne-ați pus la zid și ne-ați etichetat în tot felul de moduri, de la conspiraționiști, la antivacciniști până la putiniști.
Și, în prostia voastră, nu v-ați dat seama că etichetându-ne și izolându-ne de “civilizați”, doar ne veți da ocazia să ne găsim mai ușor.
Nouă, ăstora de ne-am adunat aici, nu ne-a luat mult să ne dăm seama că mișcarea asta nu are cum să fie condusă de marionetele necioplite cu care ați contaminat voi mediul suveranist.
De asta ne-am adunat toți aici. Să facem altceva.
Și da, ăsta nu e partid de lider.
ĂSTA E PARTID DE LIDERI!
Nu e un singur om care dictează tot. Nu e dictatură, dar nu e nici haos. E ceva ce nu puteți controla, oricât v-ați strofoca. Și de-abia ne încălzim. Nu ne victimizăm, dar nici nu vom ceda. Pică unul dintre noi din vreun motiv, continuă restul. Zilnic ni se alătură zeci de oameni fix ca noi.
Nu e poporul pregătit pentru noi astăzi? Nu-i nimic. Ne vor găsi și mâine tot aici, nu plecăm nicăieri. Doar ne întărim.
P.S. 1 Observați cum nu întreabă nimeni nimic de semnăturile lui Terheș sau ale altor suveraniști care nu au nici 10 oameni în jurul lor, dar întreabă de ale noastre?
Sau de-a lui “emisiune liberă de nevaccinați”.
P.S. 2 Dacă îmi aduceți un singur om care să spună că a plătit un leu ca să fie pe listele PPR, eu nu mai fac politică niciodată.
P.S. 3 Când prima nu merge, a doua nu merge, vine acuzația de “blat cu PSD-ul”. Păi, nouă ce ne iese din blatul ăsta?”, a scris pe Facebook vicepreședintele PPR, Oana Eftimie.
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile