Actualitate

Aberațiile covid-teroriștilor – Sindicatul Europol: Polițiștii vor avea de sâmbătă un nou job – croitor filator sau inginer textil – Polițiștii nu au fost instruiți și nici nu au cunoștințele necesare la un control medico-sanitară!

Aberațiile covid teroristilor  sunt,  o rușine și pentru poliție! 

de la Europol spun că polițiștii vor avea, de sâmbătă, un al doilea job: croitor-filator sau specialist în microfibre, pentru că vor trebui să verifice tipul măștii purtat de români. Postarea amuzantă a devenit virală

A fost prelungită starea de alertă ( NECONSTITUŢIONALA) pe teritoriul României începând cu data de 8 ianuarie 2022, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru „prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”.

„Polițiștii vor avea un al doilea job: croitor-filator si specialist în microfibre. Începând de sâmbătă, odată cu intrarea în vigoare a noii Hotărâri de Guvern prin care polițiștii vor trebui să verifice tipul și calitatea măștilor de protecție purtate de populație, aceștia își vor putea asigura un al doilea job, în funcție de îndemânarea fiecăruia”, scriu sindicaliștii din Poliție, pe Facebook.

Textul preluat:

„Polițiștii vor avea un al doilea job: croitor-filator si specialist în microfibre
Începând de mâine, odată cu intrarea în vigoare a noii Hotărâri de Guvern prin care polițiștii vor trebui să verifice tipul și calitatea măștilor de protecție purtate de populație, aceștia își vor putea asigura un al doilea job, în funcție de îndemânarea fiecăruia.
Astfel, printre cele mai de interes meserii sunt cele de: croitor-filator, inginer textil, designer vestimentar și specialist în microfibre. Aceștia vor putea da de asemenea sfaturi dacă tipul mască purtată se asortează cu pardesiul sau cu tocurile de la pantofi, putând acorda astfel calificative și apreciind dacă oamenii au sau nu stil.
Lăsând gluma la o parte, cam aceasta este situația ridicolă în care vor fi puși colegii noștri de mâine când vor trebui să verifice tipul măștii și calitatea materialului din care acestea sunt confecționate.
Pentru a fi bine edificați cu această nouă ”atribuție” îl rugăm chiar pe ministrul Lucian Bode să facă o lecție demonstrativă pentru toți polițiștii de verificare a măștii unei persoane.
Reiterăm faptul că polițiștii nu au fost instruiți și nici nu au cunoștințele necesare pentru acest tip de verificări aberante.”
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile