Actualitate, Magazin

Adevărul despre relațiile lui Nicu Ceaușescu. O fostă iubită rupe tăcerea

O fostă iubită de-a lui Nicu Ceaușescu, unul din fii fostului președinte al României, Nicolae Ceaușescu a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu acesta. Mai exact, potrivit acesteia, despărțirea de el i-a distrus viața complet.

Soprana Daniela Vlădescu, este fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu. Aceasta a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu fiul lui Nicolae Ceaușescu, dar și despre modul în care s-au despărțit. 

Daniela Vlădescu a povestit că pe vremea când l-a cunocut pe fiul lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu, acum 35 de ani, ea era o tânără soprană și a făcut multe sacrificii pentru ca relația cu fiul dictatorului să funcționeze.

Totodată, ea susține că nimic din ce a oferit înapoi nu a primit, ci doar a fost pedepsită. Soprana a adăugat că Nicu Ceaușescu nu a iubit-o în aceași măsură în care ea a făcut-o.

„Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a spus ea conform CanCan.

Daniela Vlădescu a mai spus că în tot timpul cât au avut o relație, părinții ei nu au știut, însă în final au aflat de la prieteni, fiindu-le rușine în legătură cu acest aspect.

„Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a merită”, a mai spus ea.

Adevărul despre relația lui Nicu Ceaușescu

Deși au avut o relație de patru ani de zile, Daniela Vlădescu susține că a fost înșelată cu femei foarte importante de la acea vreme, iar una dintre cele mai triste perioade din viața ei a fost atunci când a căzut comunismul și a fost arestată, fiind acuzată de legături cu familia Ceaușescu.

Totodată, ea a a mai adăugat că simțea că relația nu va funcționa, iar când i-a spus adi lui Nicu Ceaușescu, acesta a amenințat-o, apoi și-a schimbat comportamentul complet față de ea.

„Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere.

Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, povestea artista într-un interviu.

 

Sursa: Valentina Drăgoi/ capital.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile