Ultimii morți din cauza vaccinului anti-coronavirus au fost bărbatul din Vaslui și soții din Prahova. Dr. Valeriu Gheorghiță a vorbit despre decese și spune că vasluianul era din „categoria poate cea mai vulnerabilă de pacienți”, iar soții din Prahova au avut parte de „o evoluție nefavorabilă”.
ActiveNews a solicitat părerea lui Adrian Cacovean, acesta spunând: „Vaccinul Covid nu trebuie făcut în cursul nici unei boli infecțioase în desfășurare.”
Persoanele infectate nu se vaccinează
Aceeași recomandare este făcută de altfel chiar de instutuții specializate din Marea Britanie, respectiv, de exemplu, Spitalele Universității Oxford. „Persoanele care nu se simt bine și care prezintă simptome Covid-19 nu ar trebui să primească vaccinul Covid-19 până nu s-au însănătoșit”.
Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova a stabilit în cazul celor doi soți decedați de COVID-19 după ce au fost imunizați cu o primă doză de vaccin că nu poate fi stabilită legătura de cauzalitate între vaccinare și deces, transmite Agerpres.
Totuși, după cum relatează publicația ObservatorulPh, cea care a adus în atenția opiniei publice acest caz, DSP Prahova, spun ei, a mințit!
Cei doi, soț și soție, s-au dus „răciți” la Spitalul din Câmpina, pentru vaccinare, după cum a declarat fiul lor. În urma vaccinării, au existat și reacții adverse. Asflel, sub semnătura managerului Spitalului Municipal din Câmpina, dr. Călin Tiu, la solicitarea Observatorulph.ro, aflăm următoarele: ”După efectuarea vaccinului, în zona de supraveghere, doamna Dulgheru M. a acuzat stări de amețeală, iar medicul a hotărât să o țină sub observație timp de 45 de minute.”, chiar dacă în adresa oficială se scrie negru pe alb că nu au existat reacții adverse.
Analize bune, pacient mort
DSP mai afirmă, pe aceeași undă cu Gheorghiță: „Având în vedere că un caz este considerat infecțios cu două zile înaintea debutului și încă 14 zile după debut, considerăm că la data vaccinării erau deja în perioada de incubație a bolii COVID-19, vaccinarea neinfluențând cursul bolii la cei infectați, așa cum s-a mai discutat în spațiul public”, se arată în comunicatul DSP identic cu cel de la Prefectura Prahova.
Părerea lui Lucian Duță
- Oamenii sunt vaccinați ca vitele fără a fi testați înaintesau fără să li se măsoare titrul anticorpilor specifici. Știm cu toții că, dacă administrezi vaccinul în plin proces infecțios, efectele asupra organismului pot fi negative și mai ales impredictibile. Este ca și când ai turna kerosen în rezervorul unei mașini care se supraturează și care funcționează cu motorină. De aceea nu se administrează vaccin antigripal dacă ai simptome de gripă. Sunt chestiuni elementare pe care orice student la medicină le învață în anul trei. Și da, probabil că sunt posibile inclusiv decese. Caz clasic de malpraxis și inconștiență.
- Azi au murit doi oameni, soț și soție, după administrarea vaccinului. Iar copilul lor este internat în ATI în stare gravă, tot după administrarea vaccinului. Se pare că toată familia era infectată, dar, totuși, li s-a administrat vaccinul (sursa EVZ). Cine e de vină? Desigur, nimeni. Important e că ne vaccinăm, dăm bine la propaganda de stat. Rezultatul vaccinării: și mai mulți infectați, valul trei, mai mulți morți etc. Răspunsuri nu primim, speranțe nu avem. Doar îndemnuri imbecile de la niște politruci robotizați să ne vaccinăm. Și să nu ne mai punem întrebări …
- A trecut un an de la izbucnirea pandemiei.Pare că nu avem soluții terapeutice, ci doar vaccin. Bea că-i rece!Dacă faci vaccinul, ți se spune că nu ești imun decât față de anumite tulpini pentru că, deh, -ghinion- au apărut și altele. Dar, stai liniștit că sigur vei face o formă mai ușoară și scapi repede. Cei care suntem medici avem păreri diferite, aparent, dar un lucru îl știm cu toții: dacă boala este tratată de la primele simptome, evoluția ulterioară va fi bună, fără complicații. Știu sigur că s-au făcut studii pe mii de pacienți în România și s-a constat că tratamentul aplicat în primele faze ale bolii este extrem de eficient. Este vorba în primul rând de Arbidol (știu, e nașpa, că e rusesc, dar au scăpat multe mii de oameni cu tratament dat neoficial) sau Favipiravir (medicament japonez, dar care se produce acum în multe țări ). Ambele costă 15-20 de euro și ambele au fost folosite cu succes. E adevărat că Remdesivirul (costă aproape 2000 de euro tratamentul și România a plătit multe zeci de milioane ca să-l aducă) nu e bun de nimic! Dar nu mai contează, important e că am plătit tributul corespunzător partenerului strategic care ne dorește binele. Sigur că tratamentului sus enunțat se adaugă, de la caz la caz, Dexametazona și medicație anticoagulantă. Repet: aceasta este schema clasică, simplificată, aplicată în cazurile aflate în stadiile inițiale și care au avut rezultate excelente.
- De ce nu li se dă acces medicilor de familie și pacienților la medicamentele de mai sus? E o intrebare bună, recunosc. De ce nu vorbesc medicii? Nu știu! Dar este evident că oamenii sunt măcinați de fricăși foarte greu apeleză la medici pentru simptome aparent minore și care neglijate duc la situații dramatice. Pentru că și-au pierdut încrederea într-un sistem incompetent și corupt până în măduva oaselor. Sistem condus de politruci fără nici o competență și doar ahtiați să fure bani din măști și alte prostii achiziționate de tot felul de escroci. In numele binelui public, of course.Dar suferința rămâne, numărul morților crește zilnic, medicii sunt debusolați și la un pas să clacheze.”, scrie acesta pe Facebook.
Sursa: ActiveNews
Statistica va arăta dacă există legătură dintre vaccinarea în cursul evoluției bolii pentru care te vaccinezi și vaccinarea în această perioadă, precum și dacă incidența complicațiilor este mai mare la persoanele cu boală infecțioasă activă în momentul vaccinării față de cele vaccinate la rece!