Actualitate, Magazin

Alain Delon i-a cerut fiului său să îl ajute cu sinuciderea asistată

Alain Delon a ajuns la vârsta de 86 de ani și se gândește la moarte. Actorul francez dorește să apeleze la sinuciderea asistată.

Delon a obținut de la fiul său cea mai dureroasă promisiune. Actorul i-a cerut lui Anthony, în vârstă de 57 de ani, să-i permită să apeleze la sinucidere asistată pentru a-și pune capăt zilele pentru că dorește să plece în siguranță din această lume.

Anthony a dezvăluit, într-un interviu acordat unei publicații franceze, că Alain Delon i-a cerut să-i promită că îl va ajuta să urmeze pașii necesari sinuciderii asistate atunci când va sosi vremea.

Alain Delon, afectat de moartea fostei sale soții

Potrivit bărbatului, Alain Delon a fost foarte afectat de moartea fostei sale soții, Nathalie Delon, iar întreaga viața i s-a schimbat după ce aceasta a murit în cursul anului trecut.

„Este adevărat: mi-a cerut să fac asta şi am acceptat. Tatăl meu a fost marcat de moartea mamei. A fost impresionat de felul în care am avut grijă de ea, însoţind-o până la capăt. Ea hotărâse să moară aşa cum trăise, adică alegând mereu, şi alesese eutanasierea. Din fericire, nu s-a recurs la procedură. Spun din fericire pentru că totul era gata, aveam totul pregătit, dar ştiu că ar fi fost greu să o ţin de mână şi să o văd fără viaţă. Deci nu spun că ultima noapte a fost uşoară, dar ultimele ore au fost uşoare pentru că a plecat în pace”, a declarat Anthony.

Alain Delon se simte extrem de singur

Alain Delon se simte singur și trist, potrivit relatărilor făcute chiar de către fiul cel mare al starului francez.

„Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Viaţa i-a dat totul: frumuseţe, succes. Dar când viaţa îţi dă totul trebuie să aduni ce ţi-a dat şi apoi să dăruieşti. Când ţi se dă ceva trebuie să oferi. Este singur şi nefericit. Dar nenorocirea şi-a făcut-o singur”, a spus fiul cel mare al actorului, Anthony.

 

Sursa: national.ro 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile