Actualitate

Alături de dr. Flavia GROȘAN. În fața clinicii ei s-au adunat mai multe persoane printre care și deputatul LASCA

Dr.Flavia Groșan este pneumolog-bronholog în Oradea, județul Bihor. Ea este unul dintre medicii care este împotriva actualului curent al coronavirusului, dar și împotriva protocolului impus de Minister în spitale. Aceasta a dat la o parte ceea ce este propus de autorități pentru a salva pacienții. După ce presa a preluat afirmațiile doctoriței, aceasta a fost luată în vizor pentru a fi exclusă de către o Comisie de Etică din profesia de medic.

Declarația deputatului Lasca

La acest manifest a participat și deputatul independent, Mihai Lasca. Alături de alți oameni care sunt alături de doamna doctor, au purtat tricouri inscripționate cu textul „Susțin Flavia Groșan”. Toți s-au adunat în fața clinicii și au acordat interviuri presei. Deputatul declară pentru redacția Informația Liberă: „O susțin pe Dr. Flavia Groșan, care este foarte apreciată pe specializarea ei de pneumologie-bronhologie, atât de unii colegi, dar în special de pacienți, datorită rezultatelor extraordinare în context Covid și nu numai.”

Lasca spune că e nu trebuie sancționată din cauza părerilor ei exprimate liber și public cu privire la protocoalele folosite de către medici în spitalele din România. „Acestea sunt impuse de OMS și ,,eroii naționali” Raed Arafat, Rafila, Cercel, Vlad Voiculescu”, subliniază el.

Medicamente pe post de experiment

„Aceste protocoale impun de obicei utilizarea unor medicamente experimentale, care sunt indicate pentru tratarea altor boli cum ar fi HIV sau EBOLA și nu se încearcă tratarea pneumoniilor cu medicamente tipice tratamentelor pneumoniilor normale. Colegiul Medicilor care urmează să o audieze pe dr. Flavia Groșan ar fi indicat să se autosesizeze în cazurile pacienților legați de pat și sedați după care sunt scoși în saci negri de plastic! Apar tot mai multe dovezi cu privire la aceste atrocități petrecute în spitele cum a fost și cazul din Sibiu unde în urma celor constatate au fost aplicate amenzi personalului medical implicat.

Cazul Franței expus de deputat

„La fel s-a întâmplat și in Franța în cazul profesorului specialist în boli infecțioase, Didier Rault care a tratat și vindecat mii de pacienți bolnavi de Covid cu o rată de vindecare aproape de 100 % cu hidroxiclorochină. Considerat in Franța un erou național, s-a declanșat impotriva lui o campanie agresivă de denigrare și decretibilizare.”

Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Enache Elena
Enache Elena
3 ani în urmă

Sustin Flavia Grosan!

Telefon
3533026941
Draghia Stelea
Draghia Stelea
3 ani în urmă

ÎN FRUNTEA ȚĂRII SE AFLĂ O GRUPARE CRIMINALĂ CARE ARE CA SCOP DISTRUGEREA ȚĂRII ȘI A NAȚIUNII ROMÂNE IAR SISTEMUL SANITAR ESTE EXECUTANTUL. DOAMNA DOCTOR SE INTERPUNE ÎNTRE CRIMINALII SATANIȘTI ,HITLERIȘTI,FASCIȘTI ȘI NAZIȘTI ȘI VIITOARELE VICTIME, ADICĂ ÎNTREG POPORUL ROMÂN, ÎNCERCÂND SĂ SALVEZE POPORUL DESIGUR,ORI ACEȘTI CRIMINALI VOR SĂ O EXECUTE ȘI PE EA PENTRU CĂ ÎMPIEDICĂ ÎNDEPLINIREA OBIECTIVELOR LOR UCIGAȘE.TOȚI ACEȘTI CRIMINALI TREBUIE ADUȘI ÎN FAȚA CURȚII MARȚIALE.

Mariana Cetiner
Mariana Cetiner
3 ani în urmă

Ce sa le ceri acestor criminali. Vor sa distrugă oamenii inteligenți și bine pregătiți

Telefon
1748985627