Actualitate, Opinii

Alexandru Coțarcă: Mihai Ioan Lasca – Deputat neafiliat politic

Mihai este din Mun. Oradea, Jud. Bihor, absolvent al Facultății de Științe Juridice Vasile Goldis Arad.

Cumulul de nemulțumiri în rândul cetățenilor creat de clasa politică, mai ales abuzurile comise asupra copiilor, Mihai s-a hotărât să intre în politică implicându-se pentru repararea nedreptăților.

În activismul civic a militat și continuă s-o facă, pentru înlăturarea obligativității purtării măștilor ineficiente și toxice, mai ales de către copii.
La alegerile din 6 decembrie 2020 fiind înscris pe listele formațiunii politice AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), a obținut mandat în parlamentul României ca deputat pentru legislatura 2020-2024.
Bucuria „auriferă” nu a durat prea mult, așa că Mihai s-a hotărât să se retragă din formațiunea politică cu care a „pornit la drum”, rămânând deputat neafiliat politic.
Mihai, omul despre care se spune că este în slujba semenilor, după posibilități ajută oameni nevoiași, în acest fel redând speranța de viață și zâmbetul pe chipurile acestora.
Deschis și sociabil este mai tot timpul printre oameni, gata de dialog pe orice temă și după posibilități gata să-și ofere sprijinul.
Tată a doi copii, Mihai este îngrijorat în ceea ce privește viitorul copiilor cu această clasă politică la conducerea României.
Roadele muncii sale nu au întârziat să apară, aflându-se în instituția supremă a statului, unde a ajuns prin votul acordat cu încredere de cetățeni.
Prin inițiative, interpelări și intervenții face ceea ce trebuie să facă patrioții și naționaliștii.
Realizările ca demnitar al statului, implicări în acțiuni civice și prezența printre cetățeni i-au sporit popularitatea.
Sper în schimbarea clasei politice, realizată din patrioți, naționaliști, creștini, iubitori de neam și țară.
Cu această ocazie îi urez lui Mihai sănătate, putere de muncă și succes în tot ceea ce face.
Foto: Mihai Lasca
Articol redactat și publicat: 15.09.2021
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile