Actualitate, Externe

Alianța „EXIT” amenințare pentru Uniunea Europeană. Ce țări sunt integrate

Franța, Spania și Italia negociază un manifest comun pentru ieșirea țărilor lor din Uniunea Europeană. Dezvăluirea a fost făcută în timpul unui interviu acordat presei de Charles-Henri Gallois, care declară că este în discuții cu forțele politice din Spania și Italia pentru a lansa un program comun împotriva blocului de la Bruxelles.

Declarația conducătorului Frexit

Politicianul francez a declarat că a luat legătura cu fondatorul Italexit, Gianluigi Paragone, și cu liderul Somos España, Luis Carlos Nogues, pentru a lansa o „platformă de eurexit”. Cele trei formațiuni politice vor să-și unească forțele pentru ca țările lor să părăsească UE.

„Sunt pentru Frexit, dar acesta nu este doar un proiect Frexit. Condițiile pentru aderarea la UE s-au schimbat foarte mult de la Tratatul de la Maastricht. Ar fi fost normal, cel puțin pentru un democrat, ca în aceste noi condiții oamenii să fie întrebați dacă vor să rămână sau nu în Uniunea Europeana.”

Acesta încheie spunând că: „Iubim Europa, dar urâm UE. Deci, lucrăm împreună pentru a ajuta aceste țări să iasă din UE.”

 

Sursa: evz.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile