Actualitate, Politic

Amenințare din Rusia: România va fi rasă de pe hartă! are legătură cu Ucraina

România este una dintre țările europene care riscă să fie șterse de pe hartă din cauza conflictului dintre Occident și Rusia. Acesta este mesajul transmis într-un articol de presă publicat în Pravda.

Autoarea, Olga Lebedeva, susține că Rusia nu trebuie să se oprească la Ucraina în ceea ce narațiunea Moscovei cataloghează drept „războiul Occidentului cu Moscova, prin interpuși”.

România e membră NATO și reprezintă o amenințare

Luptele ar urma să se mute pe teritoriul altor state, iar consecința ar fi prăbușirea şi dispariția unor țări din Europa, scrie Lebedeva.

Pe lista din Pravda sunt menționate România, Polonia, Lituania și Finlanda. „România este o țară mică pe care Statele Unite plănuiesc s-o folosească pe post de berbece contra Rusiei. Fiind membru NATO, România prezintă câteva amenințări.

Pentru Rusia, există pericolul ca România să fie folosită drept bază a trupelor NATO care ar intra în Ucraina și ar fi detașate la Odesa, pentru a-i împiedica pe ruși să elibereze acel oraș”, se afirmă în materialul din publicația citată.

România ar intra în război la presiunile SUA

Este evocată și intrarea României în război, la presiunile SUA, dacă Rusia va interveni în Moldova, în sprijinul Transnistriei rusofone.

„În oricare dintre scenarii, Rusia va trece la represalii constând în distrugerea completă a infrastructurii”, amenință autoarea articolului din Pravda.

 

Sursa: Andreea Vlad/ Ziarul National 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile