Actualitate, Opinii

America este în război cu Europa, VIDEO Michael Chossudovsky

 „Nu sunt lucruri pentru copii”, a spus sursa. Dacă atacul ar fi urmărit până în Statele Unite, s-ar descoperi că „este un act de război”. How America Took Out the Nord Stream Pipeline,  de Seymour M. Hersh , 08 februarie 2023

 

Dovezile confirmă pe deplin că The Nord Stream a făcut obiectul  unui act de sabotaj ordonat de președintele Joe Biden.

Nord Stream – care are originea în Rusia – tranzitează patru state membre ale Uniunii Europene. În dreptul internațional, „integritatea teritorială” se extinde la „teritorii” situate în apele teritoriale ale unui stat național.

Din punct de vedere juridic (Dreptul Internațional: Carta ONU, Dreptul Mării) acesta (sabotarea NS, n.r.) a fost un  Act de Război al SUA împotriva Uniunii Europene.

Distrugerea deliberată a „proprietăților” menționate în apele teritoriale ale unei țări de către sau în numele unui actor statal străin constituie un act de război. 

Procurorul general al Germaniei,  Peter Frank,  a confirmat într-o anchetă aprofundată că „nu există dovezi care să învinovăţească Rusia pentru distrugerea gazoductelor Nord Stream”.

Dacă nu era Rusia, cine era în spatele ei?

„[Suspiciunea] că a existat un act de sabotaj străin [în acest caz], până acum nu a fost fundamentată”, a spus el.

Peter Frank a spulberat cu dezinvoltură rolul președintelui SUA (ceea ce este pe deplin confirmat) .

„Nici o dovadă de sabotaj străin” a unui act care a creat ravagii sociale și dificultăți în Uniunea Europeană, cu creșterea prețurilor la energie? Oamenii îngheață, nu își pot plăti facturile la încălzire.

Mai mult decât atât, economia UE, care se baza pe energie ieftină din Rusia, este într-o prăbușire, marcată de perturbări în întregul lanț al producției industriale, transporturilor și comerțului cu mărfuri. Este un act de război atât economic, cât și social.

La o conferință de presă (februarie 2022) , Biden a scăpat porumbelul. 

„Credeți-mă, vom putea face asta”, a spus Joe Biden

Joe Biden: „Nu va mai exista un Nord Stream 2”

La Classe Politique”: Înalta trădare

America nu mai este „un aliat” al UE . Dimpotrivă, rolul insidios al SUA în comiterea actelor de sabotaj împotriva UE este amplu documentat. Fără îndoială.

Între timp, politicienii corupți din UE nu numai că dau vina pe Rusia, ci colaborează cu SUA, pregătind scena pentru distrugerea Uniunii Europene în numele Washingtonului. 

Ei „se culcă cu inamicul” în detrimentul popoarelor Europei.

Acest lucru constituie un act de trădare de către politicienii europeni în funcții înalte în numele unei puteri străine, care prin diverse mijloace declanșează activ și deliberat haos economic și social în întreaga Uniune Europeană. SUA nu este un aliat al UE. Dimpotrivă. Washingtonul poartă un război împotriva Europei, cu sprijinul oficialilor guvernamentali corupți. Este un act de trădare.

Ceea ce se cere este „Schimbarea de regim” în întreaga Uniune Europeană, precum și urmăriri penale îndreptate împotriva politicienilor corupți.

Răspunsul presei

Potrivit Daily Mail (9 februarie 2023):

„Jurnalistul de investigație, câștigător al Premiului Pulitzer, Seymour Hersh, a citat o sursă neidentificată spunând că scafandrii marinei americane au distrus conductele cu explozibili, la ordinul președintelui Joe Biden .

Reuters nu a putut să coroboreze acuzațiile. Casa Albă le-a respins drept „ficțiune complet falsă”. Ministerul de Externe al Norvegiei a spus că acuzațiile sunt „prostii”.

„Fake News” conform mass-media.

Iată ceea ce Casa Albă numește „ficțiune completă” 

Într-un interviu televizat din februarie 2022, președintele Statelor Unite a recunoscut că Statele Unite vor acționa împotriva Nord Stream dacă va fi necesar. Această declarație a fost făcută cu 3 săptămâni înainte de invazia rusă:

Președintele Joe Biden: „Dacă Rusia invadează, adică tancuri și trupe trec din nou granița cu Ucraina, atunci nu va mai exista Nord Stream 2”.

Reporter : „Dar cum veți face exact asta, deoarece proiectul este sub controlul Germaniei?”

Biden: „Credeți-mă, vom putea face asta.”  (sublinierea noastră)

 

Prof. Michel Chossudovsky și Caroline Mailloux, pentru GlobalReasearch

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Ginel
Ginel
1 an în urmă

politicienii corupți din UE nu numai că dau vina pe Rusia, ci colaborează cu SUA”
Cine credeti ca ia pus in functii asa de importante?