Actualitate

Andreea Moldovan și Raed Arafat sunt cei care au impus restricțiile. „Opinia mea este că nu trebuia făcut public acest comitet”

Andreea Moldovan, secretar de stat în biroul ex-Ministrului Voiculescu, împreună cu șeful DSU Raed Arafat sunt cei care au luat deciziile de carantinare și implementare a restricțiilor în cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență. Aceștia au impus poporului de multe ori reguli aberante, ieșite din comun și care au restrâns drepturile și libertățile cetățenești.

Reguli aberante

Andreea Moldovan, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii a propus la un moment dat ca fotbaliştii să joace cu măşti de protecție. Acest lucru a fost spus ca urmare a creșterii numărului infectărilor din ţara noastră. Mai mult, alături de șeful DSU, Raed Arafat, s-au hotărât carantinarea anumitor zone, stabilirea ratei de incidență și a măsurilor care intră în vigoare în funcție de numărul de infectări la mia de locuitori. Vorbim astfel despre închiderea magazinelor la ora 18:00, a restrcțiilor de circulație pe timpul nopții și la purtarea măștii în aer liber.

Vaccinare obligatorie

Tot ei sunt cei care îndeamnă populația spre vaccinare și doresc obligativitatea acestuia. Ca exemplu în acest sens, Andreea Moldovan care este director la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov a insistat ca toți angajații spitalului să fie vaccinați pentru a putea profesa. Din păcate pentru aceasta, 40% dintre medicii spitalului în cauză au refuzat vaccinarea. Respectivii i-au transmis secretarei de stat că nu se pot vaccina și nici nu doresc acest lucru, deoarece ei au fost deja infectați și mai mult au și anticorpi care să dovedească acest lucru.

Lockdown total

Andreea Moldovan este cea care susține că ar fi bine ca întreaga Românie să fie carantinată pentru măcar 2 săptămâni, aceasta fiind adepta unui lockdown. Argumentul ei este că „perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul el se poate stopa. Două săptămâni de carantină ar face minuni”, spune ea, necalculând faptul că ulterior virusul poate reapărea dintr-o altă țara în urma unei călătorii, pentru că, după cum spun autoritățile este extrem de contagios. Mai mult, călătoriile nu pot fi stopate, deoarece îngrădește dreptul la libera circulație garantat prin lege.

Cu mască, fără oxigen

Alte reguli cu care aceasta a fost de acord privesc măștile chirurgicale în timpul orelor de sport la copii, masca în sălile de fitness și pe stradă. Cu toate că sunt specialiști care spun că aerul este cel care oxigenează creierul și ridică imunitatea.

Cine este Andreea Moldovan?

Dr. Andreea Moldovan este secretar de stat și director medical la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov. Este soția medicului chirurg Bogdan Moldovan, propus pentru funcția de cetățean de onoare al Brașovului de către fostul primar George Scripcaru.

Aceasta este unic asociat și administrator la Infectio Medical SRL și acționar la Teo Health SA. La ultima firmă este acționat și Bogdan Moldovan. Acesta este unic asociat și administrator și la Transplant Surg SRL. Toate aceste firme sunt în Brașov.

Parere jurnalist Stelian Negrea

Prin ce cascadorie de PR ni se înfățișează doamna Andreea Moldovan, fostul secretar de stat de la Sănătate care dorea să ne închidă pe toți în case, drept un emerit doctor și ni se omite faptul că este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma din România cu afaceri anuale de 1,1 miliarde de lei.Distinsa doamnă, atacată grobian ieri de mahalagioaicele Moscovei, are un SRL pe care încasează probabil niște servicii medicale prestate fie Spitalului de Boli Infecțioase Brașov al cărei director este și unde se va întoarce, fie altor clinici private, fie Spitalului Sfântul Constantin unde un pachet de acțiuni deține soțul domniei sale. Primul este spital de stat, al doilea e un spital privat cu afaceri anuale de 62 milioane de lei.Aici acționar semnificativ, alături de cîteva companii off-shore din paradisuri fiscale ai căror acționari nu îi poți vedea, este unul din cele mai mari lanțuri de farmacii din țară: Ropharma care a avut afaceri de 500 milioane lei în 2019 deținut de omul de afaceri Mihai Miron. Ropharma Logistics o firmă de distribuție de medicamente cu același acționariat are la rândul ei afaceri anuale de 588 milioane de lei. În ultima ei declarația de avere, doamna Moldovan ne spune că e despărțită de fapt de soț care încasează, la rândul lui, pe un SRL, Transplant Surg, vreo 740.000 de lei anual din care 458.000 e profit curat. În prima declarație de avere din ianuarie 2021 soțul apare angajat la Theo Health SA, firma care deține spitalul privat din Brașov, fără să se menționeze în clar acest lucru. În total partenerii de afaceri ai soțului fostului secretar de stat fac afaceri anuale pe piața farma din România de aproape 1,1 miliarde de lei. Acest lucru nu este menționat nicăieri în declarațiile sale de avere sau de interese pentru a ne da seama de imperiul farmaceutic cu care se află în conexiune”, se arată în postarea jurnalistului pe pagina personală de Facebook.

Arafat și legea

Raed Arafat, șeful DSU, a făcut gafe monumentale de când a fost declanșată pandemia de coronavirus. Astfel că, distingem: carantinarea Timișoarei fără bază legală și sub formă abuzivă, regulile care nu le implementează pentru toți, precum faptul că morților de COVID le era administrat un tratament dezumanizant, traumatic pentru familie, iar persoanelor care făceau parte din viața publică le permitea inmormântări cu sute de persoane, cum a fost cazul Pimen, dar și ordonarea respectării anumitor protocoale pe care unii medici le consideră bune, iar alții le numesc criminale.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
MORARASU ILIE
MORARASU ILIE
3 ani în urmă

LA PUȘCĂRIE CU EI.

Sandu
Sandu
3 ani în urmă

Sa se sesizeze Parchetul pentru faptele acestor două persoane

Andrei Marga
Andrei Marga
3 ani în urmă

Pe astia doi trebui executati imediat ,cum au fost executat si Ceausisti !

Bordianu Gheorghe
Bordianu Gheorghe
3 ani în urmă

EU CRED ÎN MOD SIGUR CA PE LÂNGĂ ARAFAT ȘI SECRETARA DE STAT, ESTE DIRECT VINOVAT PREȘEDINTELE ROMÂNIEI KLAUS JOHANNIS WERNER ȘI GUVERNUL ROMÂNIEI. ACEȘTIA AU JUCAT UN ROL BINE ALCĂTUIT, MAI CU SEAMA CA PNL UL ȘI USL UL PLUS, SUNT PARTIDE POLITICE CONTRA POPORULUI ROMAN. DUPĂ MULTELE ABATERI FĂCUTE DE RED ARAFAT.. CRIME NICI NU ESTE VORBA DE DEMISII, SUSȚINUT DE CEI MENTIONATII. ACESTE CAPETE SUNT ACUZATE DE GENOCIDUL POPULAȚIEI DIN ROMÂNIA. RUȘINE BAI CRIMINALILOR. AU LUCRAT PE BANI MULȚI PENTRU UCIDEREA ROMÂNIEI. MAI MULT EXISTA DAR MA OPRESC.

Telefon
790881700
nicolae
nicolae
3 ani în urmă

aceste persoane si restul din aceasta garda de specialisti presedinti si medici trebuie sa plateasca cu libertatea lor pentru genocid !!!