Actualitate, Politic

Andrei Caramitru prezice dispariția USR! „Mergeți repede către zero. Dispăreți, fraților, ca PNȚ”

USR riscă să se dizolve, după ce tot mai multe sondaje îl arată în scădere și cetățenii și-au pierdut încrederea în politicienii care conduc partidul.

Totodată, USR este pe cale să piardă eticheta de „partid anti-sistem”, după apariția AUR care reușește să atragă atenția mai multor cetățeni.

Andrei Caramitru, fost consilier al fostului lider USR Dan Barna profețește dispariția USR. Acesta spune că formațiunea a devenit un soi de sectă a lui Dacian Cioloș și că dacă nu va lupta la baionetă împotriva sistemului nu va reuși nimic.

„AUR e la cel mai mare scor din istorie. USR e la cel mai mic nivel ever, cam la jumătate față de AUR. Concluzia în interiorul USR: să fim cât mai civilizați! Decenți! Să nu fim antisistem! Cumva, cine știe poate, cu Dacian înainte – poate reușim să intrăm in parlament data viitoare. Secta pro Europa a lui Dacian!”, afirmă Andrei Caramitru.

BĂ, ĂSTIA DIN USR: DAȚI CU PARUL. CREAȚI HAOS. DACĂ NU – MERGEȚI REPEDE CĂTRE ZERO. DISPĂREȚI FRAȚILOR CA PNȚ (MĂCAR ĂIA AU DAT UN PREȘEDINTE ȘI UN PRIM-MINISTRU). LUPTAȚI DRACULUI CONTRA SISTEMULUI. ALTFEL VEȚI DISPĂREA. ȘOMERI TOȚI. ÎNȚELEGEȚI NAIBII ODATĂ!”, A TRANSMIS ANDREI CARAMITRU, POTRIVIT BUGETUL.RO.

USR, prăbușire în sondaje

USR a fost criticat pentru asocierea cu AUR când a votat moțiunea împotriva Guvernului Cîțu și a simțit nevoia să se distanțeze imediat, pentru a arăta toate diferențele. Astfel, partidul condus de Dacian Cioloș a început o campanie anti-AUR, caracterizându-l ca fiind partid „extremist”.

În cel mai recent sondaj, USR a ajuns la 10%, iar AUR se situează la 17%, la doar un procent în urma PNL. Dacă s-ar vota în această perioadă, AUR are toate șansele să devină a treia sau chiar a doua forță politică din România, în timp ce USR ar fi aproape să rateze și intrarea în Parlament.

Sursa: Ziarul National 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile