Actualitate, Politic

Apare un nou partid – Surpriză majoră pe scena politică din România!

Apare un nou partid politic în România! Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, și-a exprimat de multe ori intenția de a-și înființa propriul partid. Acesta a spus că încă nu a decis ce nume va avea partidul pe care îl va înfiinţa. Cu toate acestea, a ținut să menționeze că vor avea grup parlamentar, cel puţin la Camera Deputaţilor.

Fostul lider PNL, Ludovic Orban a spus că încă nu a decis ce nume va avea partidul pe care îl va înfiinţa. Acesta a ținut să menționeze că vor avea grup parlamentar, cel puţin la Camera Deputaţilor.

Totodată, Orban a spus, despre posibile colaborări pe scena politică, că în afară de USR nu există alte partide cu care ar vrea să se alieze.

„Nu stabilesc eu cum se numeşte partidul, o să adun oamenii atât din interiorul PNL cât şi din afara PNL, pentru că sunt foarte foarte mulţi oameni care mi-au transmis dorinţa de a adera la o construcţie pe centru-dreapta care nu sunt membri PNL”, a spus Ludovic Orban la Digi24.

Fostul lider PNL a arătat că va hotărî împreună cu ceilalţi membri ce nume va avea formaţiunea, dar în mod clar va avea „un element liberal, naţional, principii ale creştin-democraţiei şi conservatorismului”.

Cu ce partid va colabora Ludovic Orban?

Despre partidele cu care ar putea colabora noul partid, Ludovic Orban a spus că, la ora actuală, în afară de USR nu crede că există o altă formaţiune cu care poate colabora.

Sursa: capital.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile