Actualitate

Apel donare de sânge pentru Iuliana, femeia lovită de un șofer beat

Iuliana, o femeie de 62 de ani din Oradea este în stare gravă la spital, după ce a suferit un accident rutier, în urma căruia a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital.- scrie portalul bihon.ro. Mamă a patru copii, femeia este în stare gravă la ATI.

Vineri după-masă, Iuliana a fost izbită de șoferul unei autoutilitare, care se urcase beat la volan și a părăsit locul accidentului. Orădeanul în cauză a fost mai întâi reținut de polițiști și apoi arestat de magistrați pentru 30 de zile.

Din nefericire, Tiponuț Iuliana, o femeie de 62 de ani, mamă a 4 copii, cu 7 nepoți, femeie simplă și cu frică de Dumnezeu se luptă în aceste momente să trăiască.

Familia femeii a lansat un apel umanitar pentru salvarea Iulianei. Internată în acest moment la ATI, femeia are nevoie de transfuzie de sânge. Orice grupă. Cei care doresc să o ajute pe Iuliana să-și revadă familia cu bine, pot dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, de luni până vineri, în intervalul orar 07:30-12:00, cu mențiunea că donează pentru Tiponuț Iuliana.

 

Sursa: bihon.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile