Actualitate, Externe

Ar trebui să recunoască faptul că vaccinarea nu oprește infecțiile? : Franţa, prima ţară din lume unde doza booster e obligatorie pentru a obţine certificatul verde. Anunţul lui Macron

Franţa va deveni prima ţară din lume care condiţionează emiterea certificatului verde de efectuare a dozei booster. Măsura se va aplica în cazul persoanelor care au împlinit 65 de ani şi au primit schema de vaccinare completă.

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat noile măsuri. Campania de vaccinare cu a treia doză pentru cei cu vârste cuprinse între 50 şi 64 de ani va debuta la începutul lunii decembrie, iar cei care au împlinit 65 de ani se vor prezenta pentru doza booster din 15 decembrie.

Franţa, prima ţară unde doza booster va condiţiona obţinerea certificatului verde

„Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că, în Europa, a început al cincilea val! Peste 80 la sută dintre persoanele aflate la reanimare au peste 50 de ani. De aceea, de la începutul lunii decembrie, vom lansa o campanie de rapel care se adresează compatrioţilor noştri cu vârste între 50 şi 64 de ani”, a declarat preşedintele Emmanuel Macron.

COVID-19. Franţa a raportat cel mai mare număr de cazuri zilnice din septembrie până în prezent

Marţi, 9 noiembrie, Franţa a înregistrat aproape 12.500 de noi infectări, cel mai mare nivel raportat din 8 septembrie şi până în prezent. În ultima săptămână, francezii au avut o rată medie de îmbolnăvire de aproape nouă mii de cazuri pe zi.Ar trebui să recunoască faptul că vaccinarea nu oprește infecțiile?

 

Sursa: Observator

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile