Actualitate, Politic

Arafat ar putea fi trimis în judecată de Curtea de Conturi. Este trimis la DNA pentru echipamente sanitare de 4 milioane de euro

Secretarul de Stat, Raed Arafat, actual șef al DSU este trimis la un control la DNA de către Curtea de Conturi. Sursele spun că acesta ar fi „pierdut” 4 milioane de euro.

Curtea de Conturi a României (CCR) îi acuză pe oamenii secretarului de stat Raed Arafat de abuz în serviciu pentru că au girat o fraudă de 2,5 milioane dolari.

Banii însumează echipamente sanitare, adică 400 de ventilatoare mecanice. Marfa nu a mai ajuns, astfel, dosarul a fost trimis de CCR la DNA.

Vinovații în opinia CCR

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Cornelia Nagy, șefa Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate, și generalul Paul Iamandi, șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Mai mult, o altă firmă înregistrată în Elveția a dispărut cu aproape două milioane de euro, bani publici plătiți pentru livrarea a 250 de ventilatoare mecanice. Nici de această dată România nu a primit ventilatoarele plătite în avans.

Sursa și continuarea știrii aici.

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Daniel
Daniel
3 ani în urmă

Ls puscarie cu arafat CU mafia organízata de IOHANIS si guvernul corupt si tradator de tara si confiscate toate averile furate de la statul Román si casele vilele tot sa raman a pe strada de unde au cenit sa vada cum traieste poporul Román pe care l au furat timp de 31 ani pentru toti care au distrus romania puscarie pe viata sau pedeapsa capitala

Telefon
688875916
Mihai Stelian
Mihai Stelian
3 ani în urmă

În puscărie pentru crimele, ce afost făcute cu toată echipa lui.Si furturii din avutul obsesc.Este un criminal în serie ce nu se poate trece cu vedere.

Telefon
731784369