Actualitate

ARAFAT o atacă pe dr. Flavia GROȘAN. „Medicina nu se susține în stradă”

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a fost în cursul zilei de azi, vineri, în delegație de muncă la Oradea. Acesta a declarat vis-a-vis de dr. bihoreancă Groșan că medicina nu se face în stradă.

Declarația lui Arafat

„Medicina nu se susţine în stradă din punct de vedere al practicii actului medical. Actul medical se face pe bază de ştiinţă medicală şi pe bază de protocoale medicale care sunt dovedite, care sunt stabilite prin cercetare. Am evitat să intru în polemici de acest gen, pentru că nu este nici prima, nici ultima dată când avem colegi care vin cu păreri contrare părerilor generale care există din punct de vedere medical. Dar ce v-am zis cred că explică un punct de vedere. Noi, ca medici, când comunicăm cu populaţia, dacă începem să comunicăm toate aspectele ştiinţifice, în detaliu, s-ar putea să-i derutăm atât de mult încât să nu mai înţeleagă nimeni despre ce este vorba. Deci ca să înţelegi anumite lucruri faci şase ani de medicină, mai faci încă cinci ani de specializare, mai cumulezi experienţă.

Când discutăm între noi, ca medici, înţelegem anumite nuanţe şi anumite lucruri, dar când intrăm în amănunte pot să devină derutante pentru populaţie. Şi trebuie să le explici pe înţelesul tuturor. Asta este o problemă cu care ne-am confruntat în România. Şi în alte ţări. Colegi care ies şi explică nişte lucruri care nu sunt pe înţelesul tuturor şi atunci induc oamenii în eroare. Mai mult decât atât nu cred că o să intru să comentez acest caz”, a declarat dr. Raed Arafat, după evenimentul de la Centrul de pregătire a salvatorilor de la Sîntion, în comuna Borş.

Abonează-te
Notificare la
guest

5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Nistor ionel
Nistor ionel
3 ani în urmă

Ce sa comentez despre un las iresponsabil care nu a dorit sa dea ochii cu Dr.Grosan?

Telefon
742979519
Ralu
Ralu
3 ani în urmă

El a tratat ceva vreodata!?

Leonard
Leonard
3 ani în urmă

Jigodie🤮🤮🤮🤮

Bakos
Bakos
3 ani în urmă

Este adevarat,medicina nu se face in strada dar ne-a facut sa iesim in strada.

Telefon
748759351
Cacovean Adrian
Cacovean Adrian
3 ani în urmă

Desigur, ci în supermarketuri cu termoscanarea ilegală, la Circ, Romexpo, în farmacii ca vaccinare experimentală și mai ales la televizor, unde toți neaveniții practică medicina abuzivă și ilicită indicând vaccinarea obligatorie și tratamentele expermentale.