Actualitate

Atenție, covid-media plătite de guvern vor să intimideze oamenii cu știri false – O nouă manipulare: „ATI-urile pline de tineri nevaccinați”

Nu știu ce directive se mai dau în culisele strategilor de la comunicare, dar se pare că lucrurile scapă de sub control. Afirmațiile venite din partea fostului manager al Spitalului Victor Babeș din Capitală și a actualului manager al acestei unități sanitare, conform cărora ATI-urile ar fi pline de tineri nevaccinați, au depășit orice limită. Dacă este așa, și trebuie să probeze acest lucru, este extrem de grav, dar dacă nu este, atunci oamenii aceștia trebuie să răspundă în fața legii.a scris Claudia Marcu pentru Ziarul Național.

În 5 august aveam 72 de bolnavi Covid internați la ATI, deci nici măcar 2 pe județ. Cu toate acestea, fosta și actuala conducere de la Spitalul Victor Babeș din București au început să alerteze populația, spunând că virusul face ravagii și că secțiile de Terapie Intensivă sunt pline de tineri nevaccinați. Nicăieri, absolut nicăieri în lume nu s-au consemnat cazuri grave la tinerii nevaccinați, provocate de vreo variantă a virusului, cu toate acestea, în România este prăpăd. Și nu în România, ci doar la Spitalul Victor Babeș din Capitală.

”Încep să apară cazuri noi, multe, la persoane tinere și nevaccinate. În Spitalul Victor Babeș, acum, la ATI, care e doar Covid, sunt persoane tinere și nevaccinate. Nu știm ce se întâmplă? Știm! E practic ce au reușit să facă cei care au indus spaima, neîncrederea și au pus corpul medical într-o poziție inferioară, de persoane care, și o spun cu toate sinceritatea și nu acuz pe nimeni, dar cei care au transformat prin ce vorbesc pe la diverse posturi TV corpul medical în gardieni, în persoane care fugăresc oameni și-i vaccinează cu forța”, a declarat Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului Victor Babeș din București. Totodată, și actualul manager al acestui spital, dr. Simin Aysel Florescu, a arătat că unitatea sanitară a reînceput să se umple cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbidități, dar și cu pacienți vârstnici cu forme severe și critice de Covid-19.

Foto: ActiveNews

Argumente debusolante

Medicul Emilian Imbri a explicat românilor că trebuie să se vaccineze pentru a se apăra pe ei și pe cei dragi, dar mai ales pentru a nu da posibilitatea virusului să găsească terenul de antrenament. ”Asta înseamnă o persoană nevaccinată în care virusul poate intra și se poate modifica să devină mai violent, mai agresiv”, a afirmat acesta. Pe de altă parte, epidemiologii spun că întâlnirea cu vaccinatul transformă virusul într-unul agresiv, deoarece anticorpii opun rezistență, iar virusul este obligat să se transforme, pentru a străpunge această barieră, la fel de simplist vorbind. O altă aberație pe care o susțin autoritățile este aceea că trebuie să vaccinăm copiii pentru ca aceștia să nu transmită vârstinicilor virusul, deși se recunoaște că și vaccinații transmit în egală măsură virusul. Iar în acest context nu ar mai mai trebui să mire pe nimeni că românii rămân la fel de reticenți față de vaccinare, atâta vreme cât nimeni nu este în stare să dea un răspuns coerent și clar la întrebarea de ce să ne vaccinăm.

18,5% din cazurile Covid, la persoanele vaccinate

Potrivit ultimului raport săptămânal publicat de Institutul Național de Sănătate Publică, în perioada 26 iulie – 1 august 2021, 18,5 % din persoanele depistate cu Covid erau persoane vaccinate. Procentul este extrem de mare, dacă ne gândim la faptul că vaccinații nu sunt testați în niciun fel și doar internarea acestora determină descoperirea cazurilor. Totodată, din totalul deceselor înregistrate săptămâna trecută, 14,3% erau persoane vaccinate cu o singură doză. Vaccinarea completă nu te ferește însă de moarte, având în vedere că, potrivit INSP, în perioada 27  decembrie  2020 – 31  iulie  2021, 113  persoane  persoane infectate cu virusul Covid au decedat, deși aveau schema completă de vaccinare.

 

Sursa: Claudia Marcu / Ziarul Național.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile