Actualitate

Au fost aleși noii șefi ai TVR și Radio: Lista cu noii membrii din conducere

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului l-a a ales pentru funcția de Președinte al C.A al SRTv(Societate Română de Televiziune) pe Dan Turturică, propus de Guvern și votat cu 249 de voturi pentru, iar în funcția de Președinte al C.A al SRRR(Societatea Română de Radiodifuziune) a fost ales Răzvan-Ioan Dincă, propus de PSD, cu 250 de voturi pentru, informează Știripesurse.

Dan Turturică a lucrat ca reporter în 1990, la săptămânalul „Expres”, condus de Cornel Nistorescu. A condus,totodată,  săptămânalul „Prezent” (2005-2006) și cotidianul „Evenimentul zilei” (2000-2005). Între 2006 și 2015 a fost redactorul șef al cotidianului „România liberă”, iar în 2015 – 2019 a fost redactor-sef al siteului digi24.ro, potrivit sursei citate.
Președintele Societății Române de Radiodifuziune fost Producător General și Director al primelor trei ediții ale Festivalului Internațional de Teatru „Gala Noilor Generații – Capul de…Regizor”. A lucrat ca Director cofondator și Manager de proiect al Festivalului Internațional de Artele Spectacolului Muzical „Viața e frumoasă!”, organizat anual în luna noiembrie de către Teatrul de Operetă.  În decembrie 2012, devine Directorul General al Operei Naționale București, scrie Știripesurse.
Lista cu noii membri din conducerea TVR și a Radioului Public poate fi consultată AICI
Sursa: ActiveNews
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile